border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• lac coo
    Hát ne haragudj , Kvitya, hogy ezt mondom, kb két olvasom a Softairt ott mindent lehet mondani csak azt nem , hogy pártatlan a moderálás !!!

Nem vagyok naív, nehéz dolog. barátok vagytok ,az egyik élvezi a helyzetet a másik túllépne ezen, de mert nagy valószínűséggel sértődés lenne a vége minden marad a régiben. Mégis úgy vélem, hogy egy ilyen nagy tekintélyű oldalnak mint a Softair, másként kéne kezelnie ezt a helyzetet, még ha rohadt nehéz is, és esetleg barátok állnának egymással szemben.az, hogy van 6000 user nem csak hatalommal hanem felelősséggel is kéne hogy járjon.
    Te, Tomekk, Malu meg még néhányan képesek lenétek erre, Hitman, Trasher, Zephir és még sokan alkalmatlanok erre a feladatra, itt már többről van szó ( kéne hogy szó legyen...) mint egyszerű moderálásról !!!
    És ugye nem a fórumszabályokról beszélek, az sajnos mindenhol így van, szarnak rá az userek, magam is voltam moderátor elég strapás meg bosszantó sokszor ....

Mikor indult a 6.mm.hu bíztam benne, hogy ott megvalósul a ékés egymás mellett élés( vagy uram atyám egymással ...), de aztán rövid idő alatt ott is jöttek a "Trasher lő, gól..! " típusú hozzászólások, no onnantól kezdve abban is nagyot csalódtam ... :(

Pedig ha belegondolsz, nem is lenne olyan nehéz rendet rakni, senki ne oltsa a másikat, szigorúan fellépni ellene,nem kivétalazve, és fél év alatt rend lenne .
    Most, bár nekem mindenki mást mond érdekes módon, valami nagyon lehangoló légkör lengi be az egész Softairt ( ismét kiemelném, az ország legnagyobb airsoftos közösségi oldala ! ), kegyetlen dolog látni, hogy két részre szakadt az egész, és ez a Softaires "magnak" nagyon tetszik is, vannak ők, és vannak akik hangot adnak felháborodásuknak. És ami a legszomorúbb, hogy nagyon sokan vannak ,akik , egyszerűen nem is írnak oda, mert zavarja őket a légkör(had ne mondjak neveket, nem egyel beszéltem privátban annak idején, genya dolog lenne kiadni a nevüket ...) ,sőt van még egy csoport aki egyszerűen tovább áll onnan !

Ezt elintézni annyival, hogy nem kötelező...Hát nem mindenkinek való a hatalom, ez régi igazság ... :)

Pedig egyszerűen ha mindenki nyitott volna a békességre, és nem űznének sportot a másik nyírásából teljesen jól működhetne az az oldal ! Ha ez nem megy önként , moderálni kell nincs mese, majd rájön mindenki fél év után, hogy nem is olyan rossz az, ha nincs állandó toroknak ugrálás, van viszont békesség, ahol a különböző nézetek jól elvannak egymás mellett ....

FPS: hát én nem tudom, minden fegyveremet leteszteltem a saját hátamon , és nagy különbséget nem vettem észre a 380 és a 450 között.Lőtávban egyetértek, nagyon keveset képes csak hozzáadni a +fps, viszont jobban lekűzdi a bokrokat, füvet stb ... És gyorsabban is ér célba .