Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

evilzombie
Kulfoldon elek es a te kedvedert nem fogok atallni magyar bill-re.
Jo hogy te ilyen tapasztalt vagy!
Csak hogy nem ismersz igy fogalmad sincs ki, es milyen vagyok!De mielott ilyet irsz valakinek egy kicsit ismerned kellene hogy tudd, tenyleg tapasztalatlan vagyok e!

A gondom az volt hogy nem ilyen stilusban kellene beszelni egy kolyokkel!En is voltam 14 ahogy ti is!

Durván 30 ezer forintért már lehet kapni Cyma, Jg, Classic Army Sportline fegyvereket. Legközelebb elõbb kérdezz, és utána vásárolj 😉
De ahogy Punker mondta, elõbb várd meg míg 16 leszel, és persze a szüleid is tudjanak az új hobbidról.

evilzombie: Az életkor csak egy állapot az ember életében. Tapasztalat nem jár vele, azt meg kell szerezni.
Apropó helyesírás: a magyar nyelv ékezetes betûket (is) használ :-P

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

SG rock
Az biztos, hogy csõlátásod lesz, (mint szombaton)!
Rám koncentráltál én meg beállítottam valakit a helyemre, hogy lefoglaljon, közben szépen odébbkúsztam az árokban és oldalról kaptalak le😄

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

RoyalPredator
Egyedül vadászom. Ha rajban vagyok, akkor összedolgozok, de ettõl függetlenül tényleg kéne egy jó csapat...

「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.

sgmbulldog
Szerezz egy jó csapatot, akkor nem tudnak meglepni 😊

\"Kinek kezében fegyver, az Úrtól kérdezi, Ő felel: Van hazád, azt kell védeni.\" http://www.skorpioairsoft.hu

RoyalPredator
Jóóóó ne forgatsd ki a szavaimat.

Amikor rástartolok valakire, csõlátásom lesz, és ezt elkerülendõ jó gyakorlat ha egy gyerkõc kiugrik a bokorból.

「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.

sgmbulldog
Jah. Nehéz magyarázni a fraggyûjtést <#crazya>

Bár én még nem vívtam AS-ben élet-halál harcot...

\"Kinek kezében fegyver, az Úrtól kérdezi, Ő felel: Van hazád, azt kell védeni.\" http://www.skorpioairsoft.hu

RoyalPredator
Nem érted. Miközben élet-halál harcot vívok az olyan emberekkel, akik tehetségesek és nem hülyék, közben nem baj, ha meglepetésként megpillantok egy Palit, akit letudok szedni gyorsan, ezzel is adrenalint feldobva. Ezt nehéz magyarázni.

&#12300;iREVOLUTION.EU&#12301;A Demokrácia selejt.

sgmbulldog

"El kell hogy keserítselek, nekem kellenek olyan emberek is, akiket egy könnyed ráhúzással gyorsan leszedhetek, miközben a nagyokkal birkózom"

Mi már rég túl vagyunk azon, hogy leszedünk-e valakit.

RoyalPredator
A Gyerekek a jövõ felnõttjei. Nem baj az, ha már tapasztalattal kezdenek, és nem késõbb tanulják meg a dolgokat. (fucsa 1 elmélet tudom)

El kell hogy keserítselek, nekem kellenek olyan emberek is, akiket egy könnyed ráhúzással gyorsan leszedhetek, miközben a nagyokkal birkózom.

Punker
"hullajelölt mindíg kell." nem kell, olyan játékos társak kellenek akikben meglehet bízni és nem felelõtlen gyerekek.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

RoyalPredator
Nemfeltétlen tanul.
Amúgy meg miért ne segítsünk hejrerakni ezt a malõrt, nem kell mindenkit elhajtani a picsába. Fõleg, mert a "szép és barátságos sporttársaság" példáját próbálkozunk lefesteni. Tehát legyünk kedvesek és segítsünk...

Az egy dolog, hogy az airsoft sajna sokféle olyan embert engedett már magába, akiknek nem kéne játszani, dehát Paliból nem lesz vérpistike, reméljük. Célpontnak jó, hullajelölt mindíg kell.

Neked meg vmiféle aurád van mellesleg, mert lõlek az árkodban, ablakból, 2. emelet, és pont elõtted kanyarodik felfele a béjbéj.
Na menj a búsba, aztán ha tankolok neked, oda se adod a maszkodat 😄
Nembaj, hátha vki elad nekem... feldobtam 1 keres hírdetést.

SG rock
Igaz, hogy mindenki a saját kárán tanul!
Sok példa lesz még rá az életben mikor át akarják b*szni, így legalább megtanulja.<#email>

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

Punker
lehet hogy öregebb vagy nálam, de a lényeget úgy tûnik nem értetted meg. minek pátyolgatni a hülye gyereket ha kibaszott magával?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

evilzombie
30 eves vagyok,jatszottam mar jo parszor ,de ugy nez ki meg mindig nem vagyok annyira tapasztalt mint az onelegult DR Punker!<#mf2>

Nem hiszem hogy ilyen stilusban kellene beszelni egy ujonccal!Azthiszem nem sok emberkenek lenne kedve jatszani ha ilyen okoskodo emberek vennek korul mint te!

Punker
na mi van párban jártok mint a mormonok?

evilzombie
Punker elosszor talulj meg helyesen irni,aztan mond magadrol hogy ertelmes vagy!!!!!<#mf2>

Punker
hát jobban járt volna akár egy MP5k-val is.

RoyalPredator
Legjobb lenne ha visszadobná a fegyvert oda, ahonnan hozta, persze a pénzt felmarkolná. Ilyen korban nem szégyen a szülõi beavatkozás sem.

Punker
meggondolatlan kis gyerek vagy elszórtad a pénzed egy játékra alkalmatlan vacakra, pont ezért nem játszhatsz rendes játékokon.
max magadra lehetsz dühös, értelmes ember elõször olvas utána kérdez aztán vásárol.

RoyalPredator
Ennek az eldöntését rádbízom =)

Pali. Játsz, tanulj, és majd ha elég tapasztaltnak érzed magad, veszel egy jobb fegyvert, jobb felszerelést, jobb cuccokat.
Addigis szerintem bõven jó amid van. Bár egy szerelõhöz tényleg érdemes lenne elvinni, hogy ne játék közben szarjon be, mert az kínos lenne, és hogy majd el tudjad adni.

palinho96
na figyelj! Eszsem van! Mondom új vagyok az Airsoft világában és még életembe nem vlt nekem ilyen fegyóm! Ez nekem tetszik jó és majd ha lesz rá pénzem leheteõségem lecserélem addig is ezzel szeretnék gamelni!

Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)

Punker
ha esze lenne nem basszák így át.....

RoyalPredator
Kor nem számít. Az ész és fegyelem, ami számít.

palinho96
köszi!😄

Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)

Punker
nem is kell annyi, elõbb kellett volna körülnézni és akkor nem dobtad volna ki a pénzed fölöslegesen, de ne bánkódj van még 2 éved gyûjtögetni.

palinho96
De nincs 70E-m Full fém CA-ra JG-re meg ilyenekre!

palinho96
😞 köszi az infót!

Punker
nem fogja, van egy erõs tippem hogy téged nagyon csúnyán átbasztak.
még ha CA SL-t is kaptál akkor is egy hulladék

a double eagle a gyártók leges legalja azt senki nem másolja.....

palinho96
am rosszul montam a fegyó nevét bocsika! A jó CA M15A4 (Double Eagle copy) tuningolva! A dobozán nincs rajta a DE felirat csak ez a "CA M83", de az eladótól rákérdeztem a pontos nevére! 26E-ért vettem! nem tom megérte-e! Rem a Ger bírni fogja!!!! :S 😊 <#vigyor3>

palinho96
430 Fps-e van ez tuti!
Blaster 0.25G-os 6mm BB-ket használok!

Punker
milyen BB-vel? csak mert a DE gagyesz cuccok kb 250 FPS-t szoktak tolni, és mivel nem szabványos gear van benne szerelni se annyi mint normál cuccokat. ha mégis 430-at nagyon ne éld bele magad, mert a gear nem sokáig fogja kibírni!

palinho96
Sziasztok!
1.) Punker igen kronóval lemérék úgy vettem meg! Elõttem mérék!
2.) RoyalPredator nagyon köszönöm és megpróbálok rendelgetni!
Szerintem engem nem engednének játszani, mert a szabályok 18+ írnak elõ és én 14 vagyok!

lac coo
Dehogy nem talál, red dot-ot biztos ....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

RoyalPredator
Cybergun írta biztos MUHAHA.

Pali! Softair.hu kíváló üzletelésre, csak tartsd be az írott szabályokat.
Továbbá az Airsoft-Játékok.hu -n is teheted ezt, és ott kíváló minõségû és mindemellett olcsó játékokra tudsz regisztrálni, majd menni, tanulni, játszani.

5-6000 között nemhiszem h találsz reddotot v holosightot, de azért egy próbát megér.

Punker
ezt a 430-at le is mérték rendes kronóval?

palinho96
Sziasztok! Én új vagyok az airsoft világában és lenne egy kérédésem...!
Most vettem egy (M4A1) Double Eagle m83 b2-es ípusú fegyvert! 430 Fps-e van! Annyi a hibája sztem) hogy CSAK a külseje mûanyag! Na most... én szeretnék egy FÉM Red dot -ot vagy Holosightot kb max 5,5-6E körül venni! ha bárki tud használtan vagy anélkül akkor írjon ide kérem: [email protected]

Üdv: Pali

RoyalPredator
Legközelebb a szemüvegedet fogják leragasztani, azért ne örülj ennyire 😄

lac coo
Örülök, persze, csak érdekes dolog ... 😄

RoyalPredator
A TM igen, de a magyar és egyéb "balkáni" hatóságok már koránsem ennyire legálisak 😉 Örülj hogy megvan a fegyver, örülj hogy mûködik, örülj, hogy megajándékozhattad a fiadat 😊

lac coo
No de gondolom TM teljesen legálisan használja a márkanevet, vagy nem ?

Hitman76
Inkább ez.

sgmbulldog
Vagy mert a Glock hivatalos importõre figyelõztetést kért a márkára...

RoyalPredator
Ah, gondolom vám miatt...
Talán a vámosok nem nyúlhatnak hozzá a matricákhoz ^^
Vagy elõzõ tulaj valamiért biztonságosnak látta.

lac coo

RoyalPredator
Hogy mi??

lac coo
Fiamnak vettem egy TM Glock 18c, bolwback-es AEP-t, miért van minden Glock embléma gondosan leragasztva szalaggal, a prospektusban,leírásban, dobozon átszínezve fekete filcel ? 😊

evilzombie
Ok!Koszonom!

Mar megis rendeltem a DEFENDERT 2 li-poval es toltovel!

Csak lenne mar itt!

lac coo
Randa ez mindkettõ, szerintem, bár nem is nekem kellene ...

Azt vedd amelyik tetszik !

Hitman76
Szerintem a Sentry-bõl is lehet szép fegyvert varázsolni, csak el kell felejteni a tan festést, le kell kapni róla a nevetséges nyílt irányzékokat, a ronda rail covert, és azt a csökött vertical grip-et!