border=0>
border=0>KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
Oké hagyjuk a vitát. Inkább elmondom hogyan gondoltam végig mire szavazzak csapaton belül.
430ról 400ra:
ellene:
- a gyári kínai AEG-k 400 felettiek, át kell őket alakítani hogy beleférjenek
- akinek jól működik évek óta a 430-as AEGje kénytelen újra finomhangolni
mellette:
- a kínai fegyvereket úgyis alapból illik átnézi, és javasolt pár dolgot talán ki is cserélni bennük, és 400 fps igénybevétellel valószínűleg tovább is bírják probléma nélkül
- ha nem lesz 400/430 kettős határ (épület/azon kívül), akkor akinek egy fegyvere van, az is el tud úgy menni BÁRMELYIK játékra ezentúl anélkül hogy hátrányban érezné magát
- bármennyire is kicsi a különbség, kissebb erő, kissebb sérülésveszély
- jó hopup beállításnál nem csökken a hatékonyság, de "demokratikusabb" lesz az arzenál
Ezeket mérlegelve döntöttem úgy hogy az IGENre szavazok. Bár ez csak a sok csapat egyikének egyik belső szavazataként számít, de megvilágítja hogy miért lett egyáltalán felhozva.
Nem szeretném ha egyesével el kezdenétek cáfolni ez vagy az miért nem jó szempont ezek a SAJÁT döntéseim okai.
Ha a (megnéztem) pont 50 vezető, az általuk képviseltek szavazatai alapján ezt akarja akkor ez lesz. Ha a NEM lesz többségben akkor nem lesz. Felesleges 2 vagy akárhány embernek bármit mondani, ha többszász képviselt játékos aki a jövőben valószínűleg ez szerint fog játszani így szavaz.