border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• sgmbulldog
    Oké hagyjuk a vitát. Inkább elmondom hogyan gondoltam végig mire szavazzak csapaton belül.

430ról 400ra:
    ellene:
    - a gyári kínai AEG-k 400 felettiek, át kell őket alakítani hogy beleférjenek
    - akinek jól működik évek óta a 430-as AEGje kénytelen újra finomhangolni

mellette:
    - a kínai fegyvereket úgyis alapból illik átnézi, és javasolt pár dolgot talán ki is cserélni bennük, és 400 fps igénybevétellel valószínűleg tovább is bírják probléma nélkül
    - ha nem lesz 400/430 kettős határ (épület/azon kívül), akkor akinek egy fegyvere van, az is el tud úgy menni BÁRMELYIK játékra ezentúl anélkül hogy hátrányban érezné magát
    - bármennyire is kicsi a különbség, kissebb erő, kissebb sérülésveszély
    - jó hopup beállításnál nem csökken a hatékonyság, de "demokratikusabb" lesz az arzenál

Ezeket mérlegelve döntöttem úgy hogy az IGENre szavazok. Bár ez csak a sok csapat egyikének egyik belső szavazataként számít, de megvilágítja hogy miért lett egyáltalán felhozva.

Nem szeretném ha egyesével el kezdenétek cáfolni ez vagy az miért nem jó szempont ezek a SAJÁT döntéseim okai.

Ha a (megnéztem) pont 50 vezető, az általuk képviseltek szavazatai alapján ezt akarja akkor ez lesz. Ha a NEM lesz többségben akkor nem lesz. Felesleges 2 vagy akárhány embernek bármit mondani, ha többszász képviselt játékos aki a jövőben valószínűleg ez szerint fog játszani így szavaz.