border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• lac coo
    Ne a Softair-ről beszéljünk már megint !
    Maradjunk a Magyar szabályzatnál, ha már én is beletartozom ( amíg érdekel és nem nevetséges pontok vannak benne ...) .

Ha már többi fórum ...
    Napi szinten átböngészek szinte minden hazai fórumot, a legnagyobbaktól egészen a kis csapatok házi-fórumjáig. Rengeteget ...

Sehol nem olvastam még olyan szintű sírást a gyilkos erejű 430 FPS miatt, meg a gyalázatos , hülyegyerekmennyéinnen nagy fps-t használó uderekről mint a Softairen ! Komolyan, ez sehol nem okoz még kicsike gondot sem !

Sokat gondolkodtam ezen, mert azt senki nem adja be nekem , hogy milyen életveszélyes a dolog, a 380 pedig milyen harmatgyenge, hogy mitől van ez ...

szerintem egyre népszerűbb a sport, olcsó is tömegek kezdenek bele, mert menő, jó buli, nagy puska, katona ruha kommandérosmellény stb.. csak épen nagyon kevesek képesek felvállalni azt, hogy ez bizony néha fáj, sőt néha , szinte törvényszerű a sérülés is .
    Ez ilyen. Ha hyegyi bringás leszek tisztában leszek vele, hogy ha elzúgok, kezem_lában kitöröm. itt meg tisztában vagyok vele, hogy bárhogy is tépem a számat, vagy üldözök mindenkit magam körül előbb-utóbb úgy is kapok fejlövést, kis vérző sebet talán nagyobbat...

Lehet játszani 300 FPS alatt is, miért is ne, ha az adott közösségnek így jó, mozognak jó levegőn vannak ennek örülni kell ....

De engem mindig felháborított, hogy mert nevetségesnek tartom a 350 FPS-t, meg hogy milyen nagyon jó, mindenhol a legválogatottabb jelzőkkel illetnek (minket ), és nemes egyszerűséggel a sport alja lettünk, mert a sok selyemfiú fél egy darázscsípéstől .....