border=0>
border=0>KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
Rinyagép #25377
Tiszteletem mindekinek.
Nem akartam ebbe a magasröptű faszkodásba beleszólni de elfogyott a leszarom tablettám, és már amit itt olvasok időnként az kicsit szánalmas.Hál istennek nem ismerlek benneteket,/csak a hülye dumáitok alapján tudok itélni/ de ezek után nem is áll szándékomban veletek játszani.
Na akkor egykét dolgot tisztázhatnátok magatokban.Üljetek le egy percre egymás kezét megfogva,és mélyen gondolkodjatok el "nem vagyok e az airsoftos társadalomra ön és közveszélyes."ÁÁÁÁ nem is kell megmondom én a választ szerintem ti betegek vagytok,méghozzá nem piti szinten.Én egy vizipisztolyt nem adnék a kezetekbe nemhogy airsoft fegyvert.
Lacco:
1.Nem szép dolog itt lefikázni a zöld fórumot.Csak azért mert kibannoltak onnan mert ott is nagy volt a pofád.Meg kéne értened, a hülyéket ki kell paterolni.Te bele illesz a képbe.Amit itt időnként összehordasz attól az a párszál hajam is égnek áll.Nem tartom magam kezdő játékosnak de én sem tolerálnám ha arcon lőnének 470 fps-el.Ja és nemtartom magam puncinak.
2:Beszélsz itt "tetemes feketén megszerzett jövedelmüket."Ember miről hablatyolsz??Van neked fogalmad milyen költsége van egy játéknak??Mennyi idő pénz energia??A nagy szart van ,foggalmad nincs róla!!Szerveztél már játékot??Vácon vagy bárhol is??Majd akkor vádaskodj ha szerveztél bőven.Ja és nem kötelező fizetős játékokra járni.Kiváncsi lennék ha te szerveznél mennyi lenne a beugród.
Vedd tudomásul a Játékszervező nem RÓBERT BÁCSI.Vagy te ingyen szerveznél??? Na akkor uccu írd ki és akkor hozzád megyünk.
És csak hogy mondjak egy érdekes dolgot VAN olyan Szervező aki a saját pénzével pótolja ki a pályabérleti díját.Ugyhogy ne vádaskodj.
2:Arcon lőlek 5 méteről 350-nel és 470-nel megnézném melyiknél kezdesz anyázni???Akármennyire mondod itt hogy kibirnád,szerintem összetrotyognád magad ez tuti.Neked csak a pofikádnagy.
Lehet hogy Vácon überbrutál megakommandosninja vagy, de az én szemembe egy senki.
Royal:Inkább nem is mondok róla semmit mert elmegyógyintézetbe való.És az a baj hogy sajna sok ilyen kaliberű meganinjaübersoldiercommander rohangál már itt szabadon.
Savanyú a szőlő??Téged is kiebrudaltak a MASZATOSOK MI???Habár neked mindegy neked 6 nick neved van nem??Nyugodtan csináld ezt a " dafke az én faszom nagyobb "című műsort, tök jól szórakozom milyen balfék vagy.
Te is meg a Lacco haverod is egy nagy lúser. Elkéne gondolkodnotok hogy,nem kéne ééé esetleg becsukni a tehén istállóra néző ablakotokat,és abbahagyni a softot, és elmenni counterezni vagy esetleg legózni.Hidd el fellélegezne az airsoftos társadalom, hogy két ilyen söpredék eltűnik.
Hát mára ennyi.
Bocs Punker kicsit hosszúra sikerült.Jöhet a kick
UI:@Püspök
Milyen dolog az ahol egy város főterén előveszed az airsoft pisztolyt???
Kicsit ciki nem??/Fénykép van róla./