Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punker
Praksi csak 7:30-tól van start a 30 klikkes távon, szal valszeg nem megyünk oda 7-re

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

lac coo
Csak hogy ezt jól jegyezétek meg, még jó hogy felkaptam rá a fejem !

"...csak ennek a 49 embernek van ennyi józan esze, a sokszáz airsoftos közül...." Csokáv .

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

lac coo
No Kvitya hogy is vagyunk azzal a mindenkinek hozzá lehet szólni dologgal ? 😊))
350 fps klub, admin leállítja a csevejt, modi törli az admin hsz-ét, mindenki folytatja én nem, és még én állok megint a bann szélén ? LOL

Most ha ezt megkérdezné mhogy is van repülnék ...
Persze erre is van magyarázat, gondolom 😊)) LOL LOL LOL !!!!!

lac coo
Én nem értek hozzá de gázos dolgokról csak azt olvasom, hogy ez romlott el az romlott el ....
Én még egy egyszerû pisztolyról is lebeszéltem magam emiatt 😊))

Punker
mondtam 6mm fórum gázos, ott vannak a tapasztalatok azoktól akik már sokat használták.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Adam II
Kár.
Bár nem vagyok nagy airsoftos azért falidísznél többet szeretnék, arra jobb lenne egy hatástalanított fegyver mondjuk azok is drágák ráadásul sok csúnyán szét van barmolva.

Igazából amire leginkább kíváncsi vagyok, hogy egyáltalán lehetséges-e, megbízható GBBr-t gyártani?

Erre Trasher egyértelmû nem választ adna de érdekel más véleménye is<#zavart1>

Punker
falra jó, ha használod akkor X ezer lövésenként széttörik valami kukkants be 6mm fórumon a gázos topic-ba.

Bexter
Megjött a boyi hk416-om 😄

http://bexter.hu Szép Fényeket!

http://www.softair.hu/viewtopic.php?f=103&t=2947

illetve javaslom átolvasásra az arnies gbbr topicjait 😊 ha sok idõd van.....
Adam II
Magyar airsoftosok körében és világ szerte is elég vitatott a GBBr téma de mégis szeretném hallani a véleményetek ezekrõl mert érdekelnek illetve lenne néhány kérdésem is.

Elõször is én nem játszok komolyan airsoftot (egyenlõre) csak érdekel a haditechnika és makettezés/modellezés ezért anno vettem egy Tokyo Marui M4 AEG-et és egy KJW Beretta M9-est.
Bár az M4-esem szvsz szépen kidolgozott és messzirõl jól néz ki a legnagyobb bajom vele az, hogy nagyrészt mûanyag, egyáltalán nem úgy üzemel mint egy igazi fegyver és zavar a villanymotor hangja, ezzel ellentétben az M9-es teljesen fém, nagyjából úgy mûködik mint az igazi és ha nem is olyan hangos mégis csak puffan nem vinnyog.
Ne értsetek félre nem akarom lehúzni az AEG-eket mert jelenleg valóban ezek a legalkalmasabbak játékra de abban egyetérthetünk, hogy funkcionalitás szempontjából a GBBr-ek élethûbbek és pont emiatt érdekelnek.
Persze most mondhatjuk ha ennyire oda vagyok az élethûségért és nem játszok miért nem veszek igazi fegyvert. Nos lehet, hogy vennék egy igazi M4-est de mint tudjuk ez itt nem Vermont tehát nem lehet ilyesmihez hozzájutni legálisan. Hadseregbe vagy rendõrségbe nem szeretnék belépni pusztán a fegyverek miatt.
Miután utánaolvastam azt állapítottam meg, hogy a GBBr kategória azért nem túl kedvelt és nem éri meg rá költeni mert könnyen és gyorsan tönkremennek mivel gyenge alkatrészekbõl készülnek amik eltörnek vagy meghibásodnak a terhelés miatt ezért az alapfegyveren kívül sok pénzt kell költeni jobb alkatrészekre és késõbb azok cseréjére illetve ezek mint minden gázzal üzemelõ airsoft játékra alkalmatlanok télen.
Nagyon sok gyártó belekezdett a GBBr gyártásba de a kritikák/vélemények alapján a külsõt leszámítva nincs sok különbség egy olcsóbb WA/WE/KJW/G&P vagy egy méregdrága Inokatsu között mindegyiknek meg van a maga baja.

A kérdésem az lenne, hogy van-e tapasztalatotok a jelenleg kapható különféle gyártók GBBr-jeivel és ha igen akkor milyen?
Várható-e javulás megbízhatóság szempontjából?

Punker
2004M-et nem is nagyon találsz

elvileg a magyarból sem árulhatnának.... 😊

E.Gy.B.E. Airsoft Team

RoyalPredator
Csak lényegében.
De ez új hirdetés, ami régen volt, lezártam 1 idõvel, mivel azokra már kaptam ajánlatot, magánügy.

Szóval, nem ütközik szabályba.
Ez van 😊

&#12300;iREVOLUTION.EU&#12301;A Demokrácia selejt.

lac coo
Amúgy a lenti képen lévõ marpatom is replika, de esküszöm jobban sikerült a szín kiosztása mint az eredetinek 😊Legalább is ezen az éghajlaton ...

lac coo
Vegyen a halál 40-ért gyakorlót, játszani járok nem divatbemutatóra 😄DD
Tudom, hogy replika, korábban volt itt szó róla, hogy nem is árulhatnak "eredetit" .

Amit linkeltél az végülis csak 1 cadpat replika /nem leszólás/, de kíváncsi leszek a tapasztalataidra majd. Jópár embert érdekelne tõlünk ez a típus. Én se tuti hogy vennék újra 40e-ért,hiába a legjobb 😊

E.Gy.B.E. Airsoft Team

lac coo
Cadpat mellett döntöttem, legfeljebb ha nagyon gáz, jó lesz ez is melósruhának 😄DD

Punker
még mindig hobbid a hirdetéseid elõrehozása <#banplz>

RoyalPredator
Mirõl beszélsz kedvesem?😊

Punker
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára RoyalPredator szer. ápr. 07, 2010 5:08 pm-kor.
Elküldve: szer. ápr. 07, 2010 5:08 pm

Ettõl most tuti überstalker lettél <#mf1>

RoyalPredator
Töröltem ak ukikat, még mindíg nem tudok belépni...

RoyalPredator
De még kapcsolatba se tudok lépni a kapcsolat felvevõ felületen, spamszûrõ kép híjján, amit meg kér...

Bexter
A lényeg h be lehet jelentkezni és spammelni.

Punker
mondjuk én épp a blog részre értettem reggel 😄

Bexter
funpic forumba írt. és b elehet jelentkezni nálam is. töröld a kukikat

RoyalPredator
Hova?

Punker
hiba nálad, most írtam oda.

RoyalPredator
6mmen nem lehetséges a bejelentkezés. Na mi van?

RoyalPredator
Woodland olyan jellegtelen.
Cadpat jobb szerintem mindenképp, márcsak rendes zöldsége miatt is.

OD az a "mindenhez jó" megoldás szerintem😊
Van valakinek egy H szíja mellesleg?

SG rock
én az OD-ra esküszöm!

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

lac coo
Hát esküszöm nem tudok dönteni mit vegyek nyárra .... Cadpat vagy woodland .

Cadpat talán kicsit sötét viszont azt tapasztaltam ezek az aprómintás cuccok jobban rejtenek... Wl meg bevált de a nagy szabályos foltokat könnyû kiszúrni ....Wl
Cadpat

lac coo
Ha egyre gondolunk, és ha engem kérdezel akkor az üzenetek a moderátoroknak ,vagy mi ....

Punker
milyen topic?

lac coo
Nos, zöldforumon megkövettem magam ... :!Aki kíváncsi elolvassa ott....

ritkán teszek ilyent, de be kell vallanom ,most valóban olyanba ütöttem az orrom, amihez semmi közöm, még csak nem is vagyok érintett az ügyben ...

Itt is kértem a moderátorokat, hogy töröljék a hsz-iem, de sajnos nem történt meg, most már így marad ...

Ennyi ... 😊

Punker
1 év? amit én néztem ott 1 percet se bírt ki 😄

teszkó :-)
arra bõven jó, hogy egy év alatt tönkre tegyem

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

Punker
na milyet? hol?

már megvettem a túrabotom 😊

Amikor regeltél a Softairre, elfogadtad a fórum szabályokat. (Gondolom elolvastad és nem vakon nyomtál az elfogadra.)Így tisztában vagy azzal, hogy mi a tilos - s kevéssé cizelláltan véleményt megfogalmazni nem tilos. Ott sem...

Kérdezni is szabad, így tehát, kérlek légy oly jó és ne állíts valótlant ismételten. Köszönöm
DannyL
Mûködik már a 6mm fórum, viszlát! 😊

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Punker
Praksi?
Váci csata emléktúrák 30
2010.04.10
Vác - Honvéd emlékmû - Csányi László-körút - Kosdi út - Kálvária - Cselõtepuszta - Kosd - Bányász-emlékmû - Pádimentom-kõ - Vasas-erdõ - Látó-hegy - Gombás - Deákvár - Vác

Rajt:Cél: Vác, Zenepavilon (Duna-part)
Indítás: 7:30-9:30 óra Nevezési díj: 700 Ft/fõ Táv (terepen): 29.2 km Szint (terepen): 700 m Szintidõ: 8 óra MTSZ pontszám: MTSZ 58 pont

lac coo
Hehe.. amire számítottam még kapok megrovást megint.. De legalább Bulldog felvilágosított ,hogy a bunkó, lekezelõ stílus nem szabályzatba ütközõ, szóval hajrá.. !<#taps><#taps>

Remélem 6mm forum része erõre kap majd és ott nem lesznek ilyen dolgok ...

lac coo
Beírom ide is, zöldforumon úgysem mer senki válaszolni 😄DDDDD

Trrashert nem kéne már bannolni végre, hogy tanuljon egy kis felnõtt emberhez méltó viselkedést???

Ha valami kimeríti a szándékos flémkeltés fogalmát akkor az az ,amit õ csinál !
Vagy még mindig pofára megy a moderálás?

legjobb az OD 😊

Már hogyne lenne benne barna? 😊 Van...csak kevés...de van 😊

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Punker
nincs univerzális ruha a mi éghajlatunkra.

lac coo
Jah, kicsit lehetne benne több zöld ...
Cadpat ami mocskosul tetszik, de abban meg barna vagy sárga nincs ...

Punker
világít a zöldben, de pl fenyves alatt elfeküdni jó.

lac coo
Nem rossz !
Nekem ez a kamu reintexes marpat nagyon bevált, kíváncsi vagyok nyáron a zöld fák és barna fatörzsek között mit csinál ....

ha az Omega Black ruhájára gondolsz, VZ-95 a neve