border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• Hitman76
    Jah értem, nagy kegyesen megkímélsz mi? Bizonyosan nagy kvalitású ember lehetsz a bunyó terén! Ámbátor szerintem inkább csak a szád nagy, hiszen fenyegetőzni a gyenge, s szívük mélyén gyáva emberek szoktak, de ez igazán szórakoztató is lehet, amikor végül a saját dugájukba dőlnek.
    Mindazon által tanulságos volt ez a kis magánszámod, érdekes volt végignézni, miként merültél nyakig a saját végbéltermékedben. A végén persze prüszkölsz még kicsinyt- nehéz is lehet nyeldekelni a saját mocskodat - de a szavaid itt állnak fehéren feketén, és igen jól látszik általuk, milyen kis szánalmas szarkeverő is vagy valójában.
    Ráadásul kétségbeesésedben oly mértékben járattad le magad, amit nem is reméltem. Persze én sem vagyok hiba nélkül, hisz beleálltam a vitába, holott csak egy kávét kellet volna komótosan szürcsölgetnem, miközben te az utolsókat rúgod.
    Most majd biztosan reagálsz valamit a saját szegényes, néhol közönségesen alpári, suttyó stílusodban - hisz a komoly flameléshez kevés vagy - esetleg ismét megfenyegetsz, mert tisztán látszik, te vagy maga a fóti keresztapa, kinek szavára verőlegények hada ugrik. De legyen bármiképpen, csak kavics vagy a cipőben, amit az ember kiráz ha kellemetlenséget okoz, s vissza veti a porba, ahonnét előkeveredett.