Airsoft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Merthogy kipróbálnám a 25-ös Guardert, de nincs csak 28-as, viszont gondolnám, hogy az 3 század gramm nem oszt nem szoroz ...
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Természetesen eszem ágában sincs senkinek alátenni, kiemelné ma nem vagyok olyan-t !!!
Kösz az infot ! 😉
by Laccoo, 2010.01.13, 08:00, ezen fórum
2, Amúgy 2 hétre lettél kitéve, tehát 01.27n leszel ismét aktív.
Talán egyszer látok még élõ fóti airsoftost ! 😊)))
Laza zászlós, területfoglalós...
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
"Ha olyan fajta lennén mint ott sok ember nyilván csúnyán alá tudnék tenni ennek a mondvacsinált szövetségnek, de nem vagyok...."
Az ilyen kijelentésekkel óvatosabban! <#awink>#awink>
Bár lényegtelen, nem visszaugattam, hanem annyit írtam, hogy ha nem gond én is elmondanám a véleményem ...
Idén pedig határozottan megfogadtam magamban, hogy kissé szolidabb leszek, és ezt be is tartottam ! Aki mást mond megint a sorok között olvas ....
És azt lehet tudni meddig vagyok lapáton, vagy az titok ? 😊
\"Kinek kezében fegyver, az Úrtól kérdezi, Ő felel: Van hazád, azt kell védeni.\" http://www.skorpioairsoft.hu
Megkaptad a pontos indoklást, a fórumszabályzat pontjainak megjelölésével.
Egyszerû szavakkal. Moderált egy mod, és te visszaugattál mert téged hogy mernek.
\"Kinek kezében fegyver, az Úrtól kérdezi, Ő felel: Van hazád, azt kell védeni.\" http://www.skorpioairsoft.hu
Ebben most már nem vagyok olyan biztos !!!!
Visszaolvastam nem egyszer az említett incidenst. semmi olyat nem találtam ami bárkit sértett stb, volna !!! És csodálkozni fogok ha más talál !
Viszont találtam nem egy, alaptalan, végtelenül sértõen lekezelõ hozzászólást ....
És reagálva : nem érzem magam flém keltõnek, gyerekes beszólogatónak mert volt (van ) egy véleményem amit meg is próbáltam indokolni !
Hogy ezt sok ember nem képes megemészteni, vagy mit tudom én sérti az önbecsülését arról én nem tehetek .
Továbbra is kitartok amellett, hogy semmi szabályba ütközõt tettem !
Kösz ..
Viszont az airsoft egyik fõ sarokpontja az alkalmazkodó képesség.
Ha ez egy fórumon sem megy, akkor nem tudom mit vártok ettõl a hobbitól.
Rengeteg vélemény feszül egymásnak a softair-en nap mint nap, mégsem hullanak csokorban a fejek. Úgyhogy ezt a más véleményem voltam mint a moderátorok és a gonoszok kivágtak dumát hagyjuk, mert ködös.
Mindketten ezerszer több savat kaptatok a felhasználóktól mint a modoktól. Ez pedig az alkalmazkodás és a saját vélemény intelligens átadásának teljes hiányáról árulkodik.
Az hogy van egy véleményed amiben hiszel, az egy dolog. Olyan mint a segglyuk, mindenkinek van egy. Viszont ennek az érvekkel történõ alátámasztása és az intelligens stílusban történõ közlése az, ami kiemel a sorból és megbecsülést hoz.
Az pedig, hogy folyamatosan másban keresitek a hibát, ahelyett hogy kicsit magatokba szállnátok, nem segít a dolgon.
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
Másrészt: nem véglegesen lettél kitéve a softair-rõl, csak figyelmeztetésként, moderátori figyelmeztetések után. Szóval kérlek, maradj a valóságnál, ne ferdíts. Köszönöm.
Harmadrészt: mindenki elmondhatja szabadon a véleményét, azért, mert ez ütközik bármelyik softair-t képviselõ mod/admin/szervezõ/akármi véleményével, ez nem jár semmilyen hátrányos következménnyel. Ez lévén szükségszerûen az emberi párbeszéd alapja. Ha azonban bármely megnyilvánulás a világosan lefektetett szabályokba ütközik, akkor a szankciók (figyelmeztetések, idõleges kizárás, végleges kizárás) automatikusan be fognak következni. Ezen lehet vitázni, sokadik esélyt kérni - indirekt módon is, sajnálatos módon a következményeket nem lehet elkerülni.
Minden közösségi oldal mûködése szükségszerûen diktatórikus s minél nagyobb közösségrõl vagy veszélyesebb dologról szól, annál inkább határozott szabályok mentén zajlik.
PS:
Az oldal üzemeltetõinek elnézését kérem, mivel nagyon nem ide tartozó témában reagáltam, de megszólítottnak éreztem magam s tisztáznom kellett néhány tényt. Köszönöm a lehetõséget utólag is.
Igazából trade miatt jó ha bentvan az ember.
Node haggyuk a témát, mert akárki benéz ezt látja.
Én semmi mellett nem kapmpányoltam 😊))
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Vagy az lett volna az értelmes, hogy beállok a sok korlátolt mellé a sorba, hogy nekem fegyver kõ, vagy esetleg Csokáv szinten nyalom mindenki seggét ?
Ha valaki leírja feketén fehéren miért raktak ki, meghajolok a tudása elõtt, de nem fogja ...! 😊))))
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Tudod ha azt mondják kerek-perec, hogy ne mondj már ellent nekünk, menj a picsába akkor azt mondom, oké, van ilyen. 😊
De hogy még én vagyok utólag hülyének, szemétládának beállítva az már sok. 😊
Konkrétan amiért kiraktak, az az hogy nem értettem egyet a szabad fegyvertartással, KB. minden gyöpös ott leragadt, hogy nekem kellvazze nehogy má ne véggyem meg magam ! álláspontnál, én kicsit tovább léptem.
Lehet utánaolvasni, Adminnal, moderátorral tököm se foglalkozott, mégis emiatt repültem !
És persze én vagyok megint a hunyó ....Megint a bûvös fogd már a pofád jelszó került elõ. 😊)))
Ha így van akkor legyen is, majd teszek róla, hogy legyen miért bunkónak tartaniuk !!! 😊))))
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Végül is miért is ne tennék alátok ? 😄DDDDD
Már rá is álltam az ügyre .<#action>#action>
De ne lovagoljunk ezen, engem is dühített a sok korlátolt ember ott, nekik is útban voltam, most mindenki bódog ! 😄DDDDD
Ha olyan fajta lennén mint ott sok ember nyilván csúnyán alá tudnék tenni ennek a mondvacsinált szövetségnek, de nem vagyok....
De igaz, bannoltak hát bannoltak, sokat nem vesztettem .Nem fogok ezen lovagolni .
Shatanka, kösz már elintéztem, van néhány kölcsön jelszóm, amivel benézhetek a most számomra nem látható topikba ..
Tovább megyek, a userek többsége szerint is gyökér vagy, s ennek hangot is adtak jó párszor! Itt is rendszeresen megkapod, hogy gyökér vagy, sõt pl. a Dunántúli nagyobb fórumokon is tudják, hogy gyökér vagy!
Hova fogsz menni ha mindenhonnan kiutálnak??? Ezen kellene inkább elgondolkodnod semmint tovább játszanod az eszed!
Azonban mielõtt válaszírásra ragadtatnád magad, jelzem: a magam részérõl itt be is fejezném, mert hiszem, hogy az itteni fórumozók kurvára nem kíváncsiak a további vitára ez ügyben. Ráadásul amit most leírtam azok tények, s nem kell ezeket vitára bocsájtani, mert attól nem változnak meg.
Hitman out!<#papakacsint>#papakacsint>
2. Ha jogtalannak érzed, hogy kidobtak a lényegen nem változtat, fölösleges az ujjal mutogatás, sárdobálás.
3. Ez nem a softair szóval itt nem kellene újrakezdeni.
"az a gáz van egy függõ csere-berém én már megkaptam a cuccot, a partner viszont nem, úgyhogy ez van, én nem kuncsorgok senkinek, hogy engedjenek annyira vissza míg azt lerendezem normálisan ...."
Ird meg annak a nevét akivel ez történt és írok neki privátot. Vagy pmben elküldöm neki a telefonszámodat, elkérem a telefonszámát.
aztán törölnek ,rámondják, hogy moderátorral foglalkoztam és ennyi, nyugodtan elhiszik, hogy korrekt a banda én vagyok a gyekér 😊)))
Ez épen elég ok egy bannra :ASD
hogy ellenkezik néhány dologban a véleményem az ott elfogadottól ? 😊))
Kaptam valami mailt, hogy a moderátorokkal, adminokkal foglalkoztam azért bannoltak, hát én errõl nem tudok de biztos így van ! 😊)))
Szóval ha amiatt repültem, mert ma az önvédelem topikban nem álltam be a sorba az egyszerû gondolkodásúak mellé, akkor simán jó is , hogy repültem onnan, még ha teljesen nevetséges indokkal is 😄DDDDD
az a gáz van egy függõ csere-berém én már megkaptam a cuccot, a partner viszont nem, úgyhogy ez van, én nem kuncsorgok senkinek, hogy engedjenek annyira vissza míg azt lerendezem normálisan ....
amúgy tucatnyian elmondták, mi veled a probléma, csak te semmibõl sem tudsz tanulni.
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
Tanuljátok meg: vagy bológattok, vagy repültök ! 😄DDDD
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer