border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• RoyalPredator
    Az FPS növelésével a játék is keményedik.
    Nem azért, mert vérezni fognak a találatok,
    hanem azért, mert nem gyalogolhatsz vigyorogva az ellenségtől 70 méterre, tiszta rálátásnál. Igenis akkor el kell bújni, osonni, eltűnni a látótávolságból. Lehet hogy ez csak engem és keveseket zavar...

Tehát az FPS igényem nem kizárólag a képességeimtől függnek, ami egy jó mondóka, miért ne. De én arra próbálok most kúltúráltan rávilágítani, hogy miért de, és akkor lesz pro-kontra, végül reméljük valamiféle pozitív irányú és diplomatikus végkifejlet.

Merthogy én 450 FPS-el és 380-al is vígan eljátszok.

A MASZszal az a bajom, hogy rikácsolva "káromkodják", többek közt.
    Erről persze sem maga a MASZ, se az írói nem tehetnek.

Viszont, az értékekkel pl bajaim vannak.
    Megértem, hogy limitálni próbálják az FPS-t, de rosszul.
    Nem szabadna azokat "kitiltani", akik erősebb vasra izzadnak.
    Azokat el kell küldeni olyan helyre, már ha van, ahol kihasználható és biztonságos(abb) ezeknek a fegyvereknek a használata. CQB-ben és közeli harcokon észszerű limitekkel, mint egyeslövés, élhetnének, de tartózkodjanak amennyiben lehet. Én amint belépek egy épületbe, előkapom a pisztolyom, mert azzal szabályosan játszhatok, és könnyebben tudok mozogni, mint egy erős és hosszú AK-74Mel. Ez a módszer követendő példa sorstársaimnak.

De az h 450/430/...400?? felett szigorúan egyeslövés, ez viszont nagyon nem tetszik. Persze, ne locsoljunk, úgyis fölösleges. És 20 m-en belül nem fogom előkapkodni a másodlagost, pl ha elhalad az ellenség előttem.
    Azt aki nem tud bánni a fegyverrel, az ne játszon, vagy legalábbis ne harcoljon vele, ebben egyetértünk.

Apróbb szavakkal vannak még gondjaim, pl CQBben arcvédő kötelező.
    Nem, nem kötelező, saját felelősségünkre vagyunk ott.
    Persze aki okos, viseli. De a szó ettől függetlenül még nem tetszik.

Aztán, a Fegyvertalálatnál én másodfegyverre váltok, mivel feltételezhetően nem üzemelne már megfelelően.
    Nemhiszem, hogy az igazi találat lenne.
    Viszont a sisaktalálatot bevallom, mert nemhiszem hogy megállítana egy lövedéket. És a ruhatalálatoknál azokat, amik pl kapucnimba potyognak a nyakam mellett, de a testemet nem érintve, illetve tudva hogy a testemet nem érintették volna, szintén. Ezt eltudja dönteni a játékos, ha nem, akkor bevallja. Aki meg csalni fog, az csal máskoris.

"A fejezet 1. pontjában ismertetett "csendes dobatást" leszámítva az ellenfelek nem kerülhetnek semmilyen fizikai kontaktusba egymással! Ellenfél fegyverének megérintése TILOS!"
    Gumikést felalálták, de én még tokos AK bajonettel is képes vagyok dobatni ^^