Airsoft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Nekem 2 váltás CADPAT van. Mindkettõt Kanadából rendeltem, és valóban nem volt olcsó. Az elsõ amit vettem tuti nem igazi, és rákérdeztem a srácnál hogy esetleg nem tudna e rendeset szerezni. Erre azt mondta hogy tud, de csak abban az esetben ha Kanadában nem hordom. (ugyanis nem csak árusítani tilos az eredetit hanem hordani is)
Szabásilag tuti megegyezik az igazival, viszont a mintában nem vagyok 100%-ig biztos. Mindenesetre a célnak megfelel.
E.Gy.B.E. Airsoft Team
próbáld meg a reintex.hu oldalon vagy a cameleon military oldalán..itt ha nincs lehet beszélni a fickóval és megrendeli neked...
cameleon
jelenleg csak ez van: US BDU VIETNAM RIP STOP KÕMOSOTT (tigriscsíkos)-8500ft
de itt is találtam : katonadolog
a legtöbb helyen(online boltok) mind rendelõs..
http://pspfilez.extra.hu/
Viszont én nem találok egybszott tigriscsíkos gyakorlót, v vmi agresszívat grr...
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
Viperát azt büntetik, erre vipera tartót meg lazán vehetsz nemegy boltban.
Mellesleg hátha vmi digó gyerek lekaparta a szétlõtt amcsi katonákról, és földöbta ebayre egy CocaColáért.
Eredeti CADPAT ruhát nem nagyon fogtok találni, hacsak nem irreálisan drágán, mivel nem hozható polgári forgalomba náluk, és büntetik, akik árulja (legalábbis, amikor bõ fél éve kerestem, erre jutottam)
E.Gy.B.E. Airsoft Team
E.Gy.B.E. Airsoft Team
Most a marpat a nyerõ 😊Nálunk szívás van, mert egy helyen van sárga fû, és zöld bokros-fás terület. Szóval jó megoldás csak õsszel van mikor minden barna 😊))
BW is jó ötlet, az is kellõen kusza látványt nyújt, csak ott elég gáz a jellegzetesen narancsos színûre fakuló barna foltok ...
imádom a CADPAT-ot de itthonra nagyon sötét, azt a kanadaiak otthonra a hatalmas fenyõ erdõkre tervezték, itthon a száraz fakult sárga tavaszi növényzetben nagyon elütne, persze õsszel a csupa sár nedves lehullott avarban tökéletes lenne.
2-3 ruha kell hogy mindent tökéletesen lefogj a hazai és a környezõ országok adottságaihoz és még 2-3 a teljes DRESSCODE lefedéshez 😄
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Nálam továbbra is a MARPAT CADPAT a nyerõ, én úgy tapasztaltam, hogy a hagyományos foltokból állú mintákat a foltok viszonylagos szabályossága miatt könnyebben kiszúrom, a digital minták viszont nagyon jó összevissza hatást mutatnak, nem akad meg rajta annyira a szem, mint egy szépen ívelt folton .
http://pspfilez.extra.hu/
félelmetes az USA fegyver lobbi most ez az M4 modernizálás buli is durva, ocsmányabb mint az itthoni AK tuning.
Mondjuk az acu tenyleg szar volt.
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Nem is hallottam rola.
Mi lesz helyette?
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
ACU (Army Combat Uniform) Az Egyesült Államok szárazföldi haderejének 2004-ben rendszeresített új harci egyenruhája, mely digitális terepszínben (ACUPAT) készül, s a tervek szerint 2007-re végleg leváltja a BDU-t és a DCU-t.
ACUPAT (Army Combat Uniform Pattern): Az ACU-hoz kifejlesztett „univerzális” (vagyis nincs külön sivatagi és mérsékelt égövi változata) digitális terepszín-minta.
BDU (Battledress Uniform): Az Egyesült Államok szárazföldi haderejének 1981-tõl rendszeresített „woodland” (erdei) terepszín-mintázatú harci egyenruhája, melyet jelenleg váltanak le az ACU-val.
CADPAT (Canadian Pattern): A Kanadai Hadsereg által 1999-ben bevezetett digitális terepszín elnevezése, melyet azonban átvitt értelemben az egyenruhára is szoktak használni. Kétféle, sivatagi (arid), illetve mérsékelt égövi (temperate) változatban készül.
CCU (Close Combat Uniform): Az Egyesült Államok szárazföldi hadereje Stryker-dandárai számára a második Öbölháborúban rendszeresített modernizált szabású egyenruha, az ACU elõfutára.
DCU (Desert Combat Uniform): A BDU sivatagi változata, az eredetileg hat különféle színbõl összeállított sivatagi terepszínt az elsõ Öbölháború tapasztalatai alapján egy egyszerûbb, háromszínû terepszínre cserélték.
MCCUU (Matrine Corps Combat Utility Uniform): Az Egyesült Államok tengerészgyalogsága részére 2002-ben bevezetett digitális terepszín-mintázattal ellátott harci egyenruhájának hivatalos elnevezése, helyette azonban a tengerészgyalogos egyenruhát a kanadai CADPAT mintájára MARPAT –nak szokás nevezni.
MARPAT (Marines Pattern): Az Egyesült Államok tengerészgyalogsága által kifejlesztett digitális terepszín minta, a CADPAT-hez hasonlóan ez is kétféle változatban (arid/temperate = sivatagi/mérsékelt égövi) készül.
Ezek mintájára megalkotható lenne a HUNPAT (azaz MDT: magyar digitális terepszín), a MHE (modernizált harci egyenruha), SHE (sivatagi harci egyenruha) stb. ….
Baczoni Tamás, Honvéd Altiszti Folyóirat .
Minden védõeszközük a lenti képhez hasonlóan pántokkal volt rögzítve,a ruhájukat valami elképesztõ módon megtekerte, gyûrte rajtuk alig tudtak mozogni 😄DDDD
Térd könyök védõt értem, meg a kesztyût is (térdvédõt és kesztyût egyenesen kötelezõvé tenném CQB-n, mivel általában tele van minden törmelékkel üveggel ...), de alkarvédõ .... !<#conf>#conf><#fejvakaras>#fejvakaras>
Kik használnak alkarvédõt? Nézz körül a küzdõsport-ruházatok között !
Bár nem érdemled meg a segítséget .....
Pl Tk ügyben, jelzések, ilyesmi. Szépen újra át kéne alaposan gondolni mindneféle játékot, és elolvasni az extrém eseteket.
+ Etikai kódexet is bele kéne írni, merthogy sokan aztmondják, nincs a maszban hogy visszaálló embert sakkbantartani nem lehet, vagy épp más...
Azonosításhoz: ha nem tudod eldönteni, h barát v ellenfél, akkor menj közelebb vagy kerüld meg. Ha nem tudod azonosítani a célpontodat, akkor ne lõjj, mivel balesetveszélyes vagy. Én amúgy a TK-t simán 2 órás kiállással jutalmaznám...