border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• RoyalPredator
    Na jól van...

Bulldog. Igen, alap esetben az FPS őrült növelése faroktoldás alapú, és kb annyi mint mégegy fuxot a nyakadba tolni (Kérdezd Mr. T-t ;)

Én szeretnék egy hasonló teljesítményű fegyvert, mint az eredeti, tehát a 40-50 m-es lőtáv kifejezetten piszkálja az orrocskám.
    Nekem kell az, hogy látótávolságon belül azért tüzet tudjak nyitni.
    Bezony azokat a pályákat szeretem, ahol van fedezék, de vannak nagyobb nyílt terepek. És azért nem szeretnék szépen szembe gyalogolni a kedves de ellenséges sporttársal, hogy lőtávon belülre érjünk, mikor már szépen látom őt v egymást 80-100 méterről is.
    Jelenleg 430, de lehet, hogy 500ra tolom fel év közepe-vége felé, CQBban 1es lövéssel, de inkább azon belül 1911essel. Van, ahol pont ezek miatt 800 körül játszanak, de ott képesek nem agyonlocsolni a másikat, mondjuk nincs is rá szükség.

És ez csak jobbá, izgalmasabbá, keményebbé tenné a játékot.

MASZ-t leszarom már, mert ezt kiabálva próbálkozik néhány hülyegyerek érvényesülni, ilyen pitbull ugatással, kevés sírással elegyítve.
    Én a biztonságot és az etikát tartom szem előtt. Ez jóval több, mint a MASZ, ráadásul a zömét tartalmazza is.

Nekem pedig a saját teljesítményem a lényeg, és adott esetben a feladat sikere.
    Másokat megvédek, másokkal képes vagyok összehangoltan mozogni, ha kell.
    És ismétlem, a Lényeg.