border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• sgmbulldog
    Igazad van. Tényleg zsákutca a nagy tuning. Behatárolja hol játszhatsz. Egy fejlődést szem előtt tartó csapat/közösség/baráti kör alapvetően fejlődni szeretne, új élményeket szerezni, és feljebb lépni az élményben amit a szabadidejében űz. Ha olyan fegyvered van, ami leszűkíti, vagy ne adj Isten kizárja hogy megjelenhess egy nagy 300-400 fős nemzetközi játékon, akkor nincs értelme. Én sok játékon vettem részt itthon mielőtt kijutottam egy külföldi játékra. Ég és föld a különbség. Nem tudja elképzelni aki még nem volt ilyenen. Amikor 3-x napig "zajlik körülötted" a harc, és nem "ott vagy" egy játékon, hanem "benne élsz". Na az ilyen játékokra nincs szabad reg, meghívásra mennek. A meghíváshoz ajánlani kell. Akiről az ember nem tudja biztosra hogy nem hülye azt nem ajánlja be, mert ha gondot okoz jövőre őt sem hívják. Szerinted vállalna valaki kockázatot olyannal, akinél fél, hogy megpróbálja majd kijátszani az fps limiteket, vagy hogy a "fraggyűjtési láz" fontosabb lesz neki, mint hogy végrehajtsa az adott feladatot ?
    Te elérted, hogy valószínűleg senki nem fogja felajánlani a kijáró emberek közül, hogy gyere te is. Akik követnek ők is elfogják érni, hiszen azt hiszik a te hozzáállásod a jó. És tudod mi a legrosszabb ? Hogy valójában nagyon is jönnél, de már tudod hogy elszúrtad, ezért nem próbálsz javítani a helyzeten, hanem beállsz olyan mellé akik szintén elérték már ezt, mert végre mellette azt hiheted, hogy igazad van. De elárulom, nem így van. Azért érzed így mert már csak ők maradtak neked...