Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DannyL
Hokizni mész? <#idiota>

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

extremebb ugrasoknal gondolom 😄
esetleg félelem az xxx fps tõl
Punker
ez mire való? (azon kívül hogy akadályozzon a mozgásban)

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Trade
Sziasztok,
tudnátok segíteni hol tudnék venni ilyen alkarvédõt?
Már átnéztem egy csomó sport bolt oldalát de ehhez hasonlót nem találok sehol

lac coo
Ha nem vagyok biztos benne ki az, mellé lövök párat, ha visszalõ akkor lehet kiejteni 😄DD

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Punker
lenne egy ilyen dolog hogy csak azonosított célra lövünk ugye, sajna ez is nehéz lehet, mind sûrû bozótban, mind mikor a 20 centis hóban fekszik a német álca lepellel és csak a lába kandikál ki......

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Jacek
beszeld meg veluk😊 mindenki visz a kezeben egy tablat😄

RoyalPredator
Na, én pontosan így lõttem szarrá a saját csapatomat...

Dress Code: Elõírt öltözet. Pl Woodland, vagy ACU.

Én annak örülnék, ah COD féle módon a csapattagok neve a feje fölött lebegne szépen zölden.

&#12300;iREVOLUTION.EU&#12301;A Demokrácia selejt.

lac coo
Játszottam már úgyis, hogy egyik csapaton valami fejfedõ volt 8 kendõ, csukja, sapka sisak stb ...) másikon meg semmi.
Teljesen jó volt, és semmibe nem került, de legfõképp lehetett sunyizni nem világított senkin piros kendõ ...

Mi az a dresscode???

Ja találtam már csapatot, de azért köszönöm neked is a segítséget. 😊

Nem kötekedni akarok...de akkor már öltözzön mindenki pirosba meg sárgába...úgy lehet rejtõzni igazán 😊
Persze kell az azonosítás. Nálunk 2 karszalag kötelezõ...de én azt is soknak tartom.Sokszor csak ezért vesznek észre engem mert virít a sárga karszalag...vagy a piros. Persze az ellennél detto, igy viszont sok meglepetésszerü akció dugába dõl már az elején.
A dresscode meg egyértelmû kell hogy legyen...akinél nem eldönthetõ annak marad a karszalag....már ha megengedett az adott játékon...ha nem akkor irány haza.

A megoldás az hogyha az ellenfél nem azonosítható akkor le kell lõni, ha saját ha nem. Nem a legjobb...de ha kis esélye is van hogy õ ellen akkor inkább lelövöm.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

lac coo
Teszem hozzá harctéren sem lehet egyszerû feladat a bokorban lapuló valakit azonosítani ... ( Gondolom ...)

RoyalPredator
Dresscode-val az is gáz, hogy a helyszínen kerültek csapatba az emberek.
Ezt elõre kéne elrendezni.
Meg több helyen jelezni a csapatot. Pl háton, bal csuklón.
Elõröl hátulról egyértelmû jelzés.
De a baj igazából ott van, hogy ha egytöredéket látsz vkibõl, és modnjuk szokásos woodlandban van, igen necces kideríteni hogy ki is õ.
Hát igen, elütõ ruhában kéne jönni.

Német pontterepet vagy tigrissíkosat próbálok beszerezni épp.

lac coo
Nálunk nagyon sok abszolut kezdõ van, õk kb mindenre lõnek, engem ablakból kezdtek el sorozni, berontottam az épületbe, elsõ két embert lekaptam mire észrevettem, hogy mindenki velem van . Van ilyen 😊
Ha lõnek vissza kell lõni mindegy ki az ! 😊

Karszalaggal sem vagyok kibékülve, piros szín messzirõl kiabál ...

Punker
semmi gond nem volt a dresscod-dal (fõleg hogy karszalagvolt) le lett rádiózva hogy tartjuk az épület emeletét (ott volt a beíró pont) kinézek az ablakon erre elkezdenek lõni az árokból, persze hogy visszalõttem.

lac coo
Hiába no..szegény országban élünk ... Jó lenne mindenhol egy fullos dresscod .

Punker
a jótékonysági játékon én is 2 baráti kill-lel kezdtem 😄

lac coo
És én is ott voltam ???

Az álltalam preferált játékon volt vasárnap predátor bácsi..az életkora?már nem kérhetek tõle szülõi papírt..böcsülettel játszott csak épp a sajátjait lõtte becsülettel..csak a fórumokon ilyen..

Nem sikeres akarok lenni hanem értékes(Albert Einstein)

RoyalPredator
Van benne valami... Sajnos mi nem árusítunk ilyet.

Jacek
motorosboltok?

RoyalPredator
Egy ilyet szeretnék venni, de magyarban nemigazán találok.
http://www.ecrater.com/product.php?pid=4898485
Segítene valaki?

lac coo
<#fejvakaras><#fejvakaras><#fejvakaras>
No mindegy én nem ismerlek, akik velünk voltak azokat ismerem, akik meg ott csapódtak mellénk azokat nem ...

RoyalPredator
Mit melyik? Én az voltam, aki kiszedte a csapattársait, azokat akik rámtámadtak vmiért.

De nagyon hõsies voltam, csak lomha.

lac coo
Micsoda, te is ott voltál ? Aztán melyik voltál ha nem titok ? 😊)))<#guluszem1>

RoyalPredator
Gránáttal semmi bajom!😊
Kellett volna, legalább vmi flashbang, aztán a fetrengõ, vagyössze vissza forgó emberkéket lekéselni a gumikéssel.

Igazából a CQB az CQB, az 1es lövés.
De CQBba alap a gránát, másképp állóháború alakul ki.
csakhát itt a ház körül is mászkáltunk, ugyh félig volt ez klózkvarterbáttöl.

Jacek
Ez igaz, de hatasos😊

lac coo
Az nem elegáns ! 😊))))

Jacek
ugyi kene egy par granat aztan viszlat😊

lac coo
Az üveget értem , de tegnap épp ilyesféle játékon voltam, Nagygomboson, egy épület és a mellette található terep, esélyünk nem lett volna semmire ha nem tudunk belõni ablakon.Fõként, hogy a sniperünk felment a szemben lévõ épület emeletére, és bizony nem vigyorogtak kempeltek olyan vígan az ablakok sarkaiban mint elõtte ... 😊
Valójában sokkal nagyobb elõnyben van az a cspat aki befészkeli magát egy épületbe, nem értem miért kell még kedvezni nekik. De biztos van valami játékmenetbeli oka , ha sokat így elõírják ....

RoyalPredator
Nálunk most az volt a hiba, hogy ablakból kintrõl besoroztak, és ez ellehetetlenítette a játékot. Az új szabály értelmében bentrõl lehet kifele sorozni, de azt is módjával, amúgy CQB és 1es lövés.

A MASZ pedig "kissé" hiányos.

Szia,

ablakon be szabad lõni az általános szabályok szerint (MASz), amennyiben a szervezõ másként nem dönt (a pálya adottságai vagy a játékmenet okán). Viszont ahol üveg is van az ablakban, ott kifejezetten balesetveszélyes és ezáltal tilos, még akkor is, ha a szervezõ nem tiltja meg.

lac coo
Megbeszéltük ! 😄

Punker
MASZ-ban látsz ilyet? a többit leszarom.....

lac coo
Sok helyütt olvasom, hogy épületbe ki lõni szabad, ablakon belõni viszont nem ...

Punker
nem regisztrálok én sehova.

RoyalPredator
Sunyiban olvasgatja õis a "Másik" fórumot, és azt a topicot ahol játszottam.

No kedves. Regisztrálj, és Írj oda, ha ezzel kapcsolatos kérdésed van, nem itt kell kitárgyalni.

Punker
mi van?

lac coo
Épületet is tartalmazó játéktéren miért nem szabad ablakon belõni ?

RoyalPredator
A szwasztika a harmónia és egészség, a teljesség jele.
Még az Aztékok is használták.

Viszont az életkorodat még mindig nem sikerült megmondanod...

Értem. Akkor a szvasztikának is mitológiai jelentése van?

RoyalPredator
Jah amúgy Soul Spartans.
Ne gondolj roszra ejnye.

RoyalPredator
Ilyen belépõvel (5m esés)... Minden esetre sok szerencsét.
Tatabánya Airsoft - Google segít, és a Softair.hu is.
Valamilyen csapatot láttam egy fél éve, majd utánanézek neked.

Shatanka. Illyés Gyula Gimnázium.
De itt kivételesen jók a tanárok!
A nick CoD5ben elmegy, nemde?
Nem kéne ilyen témát feldobni.

ha Tatabánya környékén szeretnél csapatot illetve játékot nézni akkor ajánlom a www.jatekszervezes.hu -t. Persze a softair-en keresztül is megtalálhatod õket.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Nagyon köszönöm. 😊

Punker
AEP-bõl Glock, USP, Beretta, Desert Eagle, MP7 van

csapatot Tatabánya környékén, pl softair-en keresztül találsz.

"ilyesféle ember tanítja a GYEREKEINKET"

Biztosan átsiklottál a hozzászólásom fölött, ezért nem válaszoltál. "Kérdés: Hány éves vagy pontosan? És milyen iskolába és hova jársz?"

Szándékosan nem veszem figyelembe az aláírásodba lévõ link adatait, mert szánalmasnak találnám "SS卐Royal" nicket 28 éves fejjel...

Helló én még valamennyire újonc vagyok az airsoftban. 😊

Mondjuk egyszer voltam épületharcba, de ott az elsõ alkalommal szenvedtem egy kisebb balesetet(zuhantam 5 méter magasról, de túléltem szerencsére.+Nem menõzni akarok ezzel...Na de mindegy+Megtetszett a játék, merthát jó volt a hangulat és úgy döntöttem, hogy esetleg keresnék egy csapatot, mert nem nagyon tudok ilyenrõl a környékemen akik nagyon airsoftoznak...)Valaki nem tud egy Tatabánya és környékbeli csapatot amelyik hajlandó lenne bevenni egy 17 év körüli srácot?(vagyis engem 😊)Meg amúgy Szárligeti vagyok...

Van egy fegyverem(CA AK-47-SA 7-M AEG)
Meg ruházatom is van.

+Még egy kérdés valaki elmondaná, hogy AEP-ben milyen pisztolyok léteznek, mert néztem utána neten, de nem nagyon találtam, hogy milyenek vannak...Csak Glock,USP meg Desertrõl találtam infókat, de sztem ennél van jóval több is...Mert úgy döntöttem, hogy majd veszek egy oldal fegyvert is. 😊

A válaszokat elõre is köszönöm. 😉