border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• Punker
    kis olvasni való:

"Megosztom veled es masokkal is a tapasztalatm. Ne vegyel Well-t, vagy csak nagyon olcson. Ha hasznalhato fegyvert akarsz belole faragni sok munkaba es meg tobb penzbe fog kerulni. En sem hittem Wd-nek amikor azt mondta, hogy ne foglalkozam vele. Egyszeruen szar. Akkor kovetkezenek a sajat tapasztalataim, termeszetesen mindegyik chrono-val merve. Eloszor kezdjuk a fekete levessel Tm m4a1 280fps (termeszetesen a gyar nem hazudott ok is ennyit adtak meg! ) igen kevesnek tunik. Nagyon pontos szep nagy lotav az erejehez kepest, es iszonyu a sorozat. Well r6 ketto van a csapatban az egyik 220fps a masik 260fps. Well r7 ebbol is ketto van a csapatban 260fps, a masik a csucs 180fps!!! Na ezen a darbon dolgoztam tegnap kb.10-12 orat (szetszedtem parszor Very Happy ) az eredmeny marui dugattyu fejjel es o gyuruvel 245fps. Igazabol a ferde szemueknek sikerult annyi egyedi javitast belefabrikalni amitol szinte hasznalhatatlan lett. A gond a cso es a hop-up szerkezetnel van es annak tejesen egyedi rogzitesenel van. Ott kb. meg 30-50fps van, meg rengeteg munka es anyazas. Well r8 belole van a kb. 6db a csapatunkban es talan az egyetlan amit ajanlani mernek a wellek kozul. 260-300fps kozot mertunk. Az erejevel talan nincs is gond, viszont emlekeim szerint eddig egy kivetelevel mindnek volt mar baja ami miatt szet kellet szedni a gearboxot. Az egyikbe a kinai egyszeruen bent felejtet egy markolat leszorito csavart. Meg jo hogy siman megszorult es nem tort mindent darabokra a gearboxban Very Happy . Cyma 0,27 (mp5-j) 270-290fps ebbol is tobb van a csapatban. Tuzvalto kapcsolo es valtamaszt mindegyiknel kellet mar javitani. Cyma 0,28 (Ak-47) 300fps. Erdemes megvenni csak jo tapasztalat van vele eddig. De m86 (Ak-47) 300fps rola is csak jot tudok mondani. Es jojjon a meglepetes Jg ak beta 345fps. Eddig csak jot hallotam rola es mivel van egy Marui betam termeszetesen kivancsi voltam ra. Kethete vettem egyet. Egy jatekon volt kint. Az erjevel nincs gond. Kulsore talan meg szebb mint a marui, bar az illesztesek nem olyan szepek. A hozza adot akksi gyenge, 3300 gp-vel viszont tokeletes. Hop-upja sajnos gyarilag ossze volt kenve valami budos olajjal gyoztem letisztitani. Talan a hangja ami nem olyan mint a marui beta-e. 34.000ft-ert szerintem nagyon jo vetel."