29530
border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• Punker
    430 FPS 10 méterről vs a jobb kisujjam körme, még kesztyűn át is azt hittem leesik rögtön

3*70 db-os tárral nyomtam ma, és a szél ellenére egész jól ment + vettem 1 moduláris tak mellényt, alap váz + kiszseb + rádió tartó + pisztoly tár tartó 8k volt, szerintem megérte, már csak 2 tártartót akarok venni hozzá.
  • k8bal
    kössz, főnök!
    akkor a közel jövőbe el is kéne menni és megvenni...
  • DannyL
    A TM-et válaszd mindenképp, tehát a másodikat!
  • k8bal
    rossz is a kérdés... 100%, hogy Sig-et akarok vagy valami hasonló fegyvert, és a max (árban) az ami a 44-esek oldalán van... Szóval, ha amelyiket írtam egyik se az igazi akkor tudnátok mondani jó ár/érték arányú Sig-et?
  • k8bal
    LINK
    ^
    Erről mi a véleményetek? Megéri innen venni? vagy vegyek egy ilyet: LINK
  • Punker
    akkor keresgélj, azzal még nem találkoztam, csak a beta AK-val.
  • DannyL
    De engem a JG-k érdekelnek nem a Cyma. :) A Cyma régi konstrukció, tudom hogy a második generációs jó is, de a JG-k újak és erősebbek elvileg.
  • Punker
    ha minden jól megy megveszem csapattársam moduláris takmellényét jövőhéten, aztán a cyma glock-ot.
  • Punker
    a kínai topic-ból van, a cyma 0,27 a válltámaszt leszámítva szerintem bőven jó.
  • DannyL
    Engem a JG Mp5-ei érdekelnének de nagyon. Ha hasonló anyagra bukkansz róluk azt megoszthatnád. :)
  • Punker
    kis olvasni való:

"Megosztom veled es masokkal is a tapasztalatm. Ne vegyel Well-t, vagy csak nagyon olcson. Ha hasznalhato fegyvert akarsz belole faragni sok munkaba es meg tobb penzbe fog kerulni. En sem hittem Wd-nek amikor azt mondta, hogy ne foglalkozam vele. Egyszeruen szar. Akkor kovetkezenek a sajat tapasztalataim, termeszetesen mindegyik chrono-val merve. Eloszor kezdjuk a fekete levessel Tm m4a1 280fps (termeszetesen a gyar nem hazudott ok is ennyit adtak meg! ) igen kevesnek tunik. Nagyon pontos szep nagy lotav az erejehez kepest, es iszonyu a sorozat. Well r6 ketto van a csapatban az egyik 220fps a masik 260fps. Well r7 ebbol is ketto van a csapatban 260fps, a masik a csucs 180fps!!! Na ezen a darbon dolgoztam tegnap kb.10-12 orat (szetszedtem parszor Very Happy ) az eredmeny marui dugattyu fejjel es o gyuruvel 245fps. Igazabol a ferde szemueknek sikerult annyi egyedi javitast belefabrikalni amitol szinte hasznalhatatlan lett. A gond a cso es a hop-up szerkezetnel van es annak tejesen egyedi rogzitesenel van. Ott kb. meg 30-50fps van, meg rengeteg munka es anyazas. Well r8 belole van a kb. 6db a csapatunkban es talan az egyetlan amit ajanlani mernek a wellek kozul. 260-300fps kozot mertunk. Az erejevel talan nincs is gond, viszont emlekeim szerint eddig egy kivetelevel mindnek volt mar baja ami miatt szet kellet szedni a gearboxot. Az egyikbe a kinai egyszeruen bent felejtet egy markolat leszorito csavart. Meg jo hogy siman megszorult es nem tort mindent darabokra a gearboxban Very Happy . Cyma 0,27 (mp5-j) 270-290fps ebbol is tobb van a csapatban. Tuzvalto kapcsolo es valtamaszt mindegyiknel kellet mar javitani. Cyma 0,28 (Ak-47) 300fps. Erdemes megvenni csak jo tapasztalat van vele eddig. De m86 (Ak-47) 300fps rola is csak jot tudok mondani. Es jojjon a meglepetes Jg ak beta 345fps. Eddig csak jot hallotam rola es mivel van egy Marui betam termeszetesen kivancsi voltam ra. Kethete vettem egyet. Egy jatekon volt kint. Az erjevel nincs gond. Kulsore talan meg szebb mint a marui, bar az illesztesek nem olyan szepek. A hozza adot akksi gyenge, 3300 gp-vel viszont tokeletes. Hop-upja sajnos gyarilag ossze volt kenve valami budos olajjal gyoztem letisztitani. Talan a hangja ami nem olyan mint a marui beta-e. 34.000ft-ert szerintem nagyon jo vetel."
  • Punker
    bemutatós verzió hogy lássák a gear-t stb benne.
  • ColdFire
    azthitték ha átlászló lesz a borítás, beleolvad a környezetbe
  • Punker
    jaja, Well mondjuk annyira nem jó mint a Cyma

én a Cyma Thomson-r aleszek kináncsi, meg a másik kínai cég BAR-jára.
  • Seaweed
    megegy masolat?!

• Punker
    #2391 az igaz CA fincsi dolgok M14 stb :)
  • Seaweed
    Fincsi

CA ujdonsagok

• DannyL
    szófosing :)
  • Glpetyus
    Jól elvagytok.
  • Punker
    amint eu területre lép 28% a vám, tök mindeg yhogy balti állam vagy itthon vagy lengyel, mint mondtam csak az ÁFA-ban más az ár.
  • Seaweed
    "mivel maga az EU vág rá valami 28%"

Hogy mivan!? Eu-n belul szabad piac van...az elso EU orszagba behozatalnal van vám, az adott orszag vámszabályi szerint de eun beluli kereskedelemnel csak az elado fel orszaganak adojat fizeted meg es ennyi.. (ami sokszor joval kissebb áfát jelent mint a magyar..tudom mert kurva sok mindent szoktam venni innen-onnan...)
  • Punker
    minek? sacc 10k-val lett volna olcsóbb a lengyelektől és nincs gar, neuro nézegette a franciáknál azt mondta nem volt olcsóbb, mivel maga az EU vág rá valami 28% vámot ezért nincs nagy különbség árban az eu-s piacon, csak a sarc de azt meg ki kell pengetni ha garanciát akar az ember, mivel most az aprób bkiegészítőkre koncentrálok inkáb blegyen garancia a fegyveren amíg nincs benne tuning.
  • Seaweed
    Miert nem rendelsz az uniobol?!
  • Punker
    a CA hivatalso oldaláról vettem, és mint mondom az én fegyverem dobozán az olasz részleg címe van feltüntetve ergó eredetileg oda szánták. de a qrvaanyukat ha a cseheknek meg a szlovákoknak van akkor itt is lehetne :(
  • Seaweed
    ebbe naz esetben is elkepzelhetonek tartom hogy az ASG-nel nem volt raktaron igy kenytelenek voltak mashonnan beszerezni...
  • Seaweed
    Tehat lehet pont azert nincs ott (Hol nem tudom honna szedted az idezetet) az ASG.com-os dan elerhetosegnel magyarorszag maert szerzodve vannak a nowarral es vedd meg onnan!
  • Punker
    ezt az országot ismerve kétlem.....

lehe tnowar berágott és azért hozta nekem a digóktól, elvégre 3 hónapot vártam kicsit már sürgettük őket.
  • Seaweed
    Hat lehet valamelyik magyar ceg kivaltotta a magyar fodisztributor jogot es azert nincs rajta.

Azt pl tudom levelezesbol a nowarosoktol hogy ok a www.actionsportgames.com-tol szerzik be majdnem mindenuk.
  • Punker
    "Citta del Vaticano" új pápa új szokások? :)

(amúgy az én fegyverem is az olasz részlegtől van)
  • Punker
    "# ActionSportGames A/S

-Sole distributor in Scandinavia (Denmark, Sweden, Norway & Finland), France, Germany, Austria, United Kingdom, Poland, Baltic countries (Estonia, Latvia & Lithuania) , Belgium, Luxembourg, the Czech Republic and Slovakia.

Tel: +45 89 28 18 88
    Fax: +45 49 19 31 60
    Email: [email protected]
    Website: http://www.classicarmy.dk/

# VI.SE.LE.Italiana Srl

-Sole distributor in Italy, San Marino Republic, Citta del Vaticano, Spain (includes Andorra and Gibraltar), Portugal and Switzerland

Tel: +39 02 274 09455
    Fax: +39 02 274 09455
    Email: [email protected]
    Website: http://www.classicarmyitalia.com/"

az ilyenek zavarnak engem nézd meg szinte az összes környező ország rajta van csak mi nem.....
  • Seaweed
    Ez mindrendben is van! De mit tudsz az olyan esetekkel csinalni (ami mint irtam nem feltetelezes! Megtortent eset, sot ha jol tudom nem is 1x!), amikor a riport keszulese alatt igerik a partatlaln mindket oldal bemutatasat, esa musorban mar csak a szenzacioehes rossz van bemutatva!

En munkam soran is dolgozok eleg sajtossal, ujsagiroval, TV-sel, es kerulok veluk kapcsolatba ahhoz hogy tudjam jol hogy meltanytalanul nagy hatalom van a kezukben amivel rendszeresen vissza elnek, es gyakorlatilag alig lehet ez ellen tenni valamit! Ezert se vagyok derulato a temaval kapcsolatbam!

Az meg hagy engedtessek mar meg nekem hogy meg ha nem is jatszok AS-t, azert hagy aggodjak mar a magyarorszagi "AS-ert"! Ki ne sajatitsd mar ezt csak azoknak akik uzik is! Ez kb olyan lenne mintha en kijelentem hogy az makogjon itt nekem a fegyverekrol aki volt (min. sor)katona es legalabb kapott kikepzest kezi lofegyverekre....abszordum!
  • Punker
    pont azért kell a pozitív dolgokat felmutatni, hogy ne adj isten d emégi störténik valami baleset akkro ne rögötn a rossz dolgokat hozzák fel, hál istennek egyre több országos rendezvény van és még több lesz, szép lassan csöpögtetni kell az emberekbe hogy ez 1 nagyon jó itthon viszonylag új extrém sport, aztán ha 1-2 "nagy" ember meglátja a lehetőséget benne akkor a média elmehet a búsba mert nekik is csak a pénz számít.
  • Seaweed
    Mit nem fogtam fel?! szerintem te nem vagy kepes megerteni mirol karatyolok...gondolkozz kicsit!
  • Punker
    nem fogtad fel az egész lényegét
  • Punker
    lesz@rom a tv-t már mondtam neked, a többire meg inkább nem reagálok......
  • Seaweed
    Aha ertem tehat az a mayer/valaki aki jatszik is...ertem ez tipukus! Made in Hungary! Legyel buszke ra!

Tudod mit?! Szervezek egy kiallitast, meghivok minden kulfoldi gyartot es elhivom az osszes mediahejjat...aztan jol megcsinaljuk OK?! Nah hajra!

• Seaweed
    Csak egy peldat hoznek fel 2001-bol: CS-s korszakom, nyakig a scene dolgaiban. Ekkortajt keszult a scene egyes szereploivel az orszag elso! riportja a multis jatekokrol, a CSrol arrol hogyjatszanak miegyeben.... Az apropo az volt hogy amerikaban egy CS-z jatekos esztelen meszarlasba kezdett real time...
    A riportban elhangzottak a jo oldal ervei is, nem csak az eroszak stb....tudod mieltt belole?! Semmi kivagtak semmi se jelent meg a TV-ben!!! Volt is nagy felzudulas a sceneben...meg a ropirtert utolag meg is fenyegettek egyesek...
    Szal kosz de nekem nem kell ez az egesz AS vonalon..inkabb ne legyen egy kiallitas se, sot meg bolt se ha ez az ara, es kenytelek legyunk kulfodlrol beszerezni, ha ez kell a nyugalomhoz...en inkabb ezt valasztom/valasztanam!!
  • Punker
    igazából nem tom minek vitázok veled mikor nem is játszol :)
  • Seaweed
    Szerkesztettel, ahhoz meg:

"ilyen hozzáállással nem is lesz soha semmi előre lépés hogy jaj a média, az egésznek a pozitív oldalát kell bemutatni hogy mennyi lóvé lenne 1 ilyen bemutatóban stb."

Te tenyleg nem ebbe naz orszagban elsz vagy egy alomvilagban! A mediat szerinted mikor erdekli a dolog jo oldala?! A rossz es a rossz-szenzacio tobbet er a nagy nezettsegi versenyben meg a nagy hypeban mint a jo...ezt meg a mediasoknak is tanitjak!
  • Punker
    persze hogy sz@r a helyzet az országban és még sokáig az is lesz, de ha elbújunk biztos hogy nem lesz jobb, szal nem sírni kell hanem tenni érte.