border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• Steel Painter
    Hitman76 egyet kel hogy értsek veled ebben a Csapatbemutatkozás/toborzással kapcsolatban.

De az biztos hogy nem az ilyen fps játékoktól lesznek ferdék a gyerekek.
    És attól hogy STALKER-nak képzelik magukat.

Most Ben10-ek meg STALKER és Master-Chiefek.
    Az én koromban meg Speedy-Gonzalez meg Atom-Antik voltak meg Robotok.
    Az előtt meg futrinka-utca meg Pál utcai fiúk és így tovább...
    Mindenkinek voltak korszakok melyek meghatározták a gyerekkorukat és ezt az idősebbek nem értették meg.

Szerintem semmi nem változott.
    Ez generációs probléma.
    A felnőttek képtelenek gyerek fejel gondolkodni.
    A gyerekek 10éves korig leutánozzák a környezetüket, ezt felfoghatjuk túlélési, alkalmazkodási ösztönnek.
    És akárhogy tagadjuk, mindenki így kezdte.
    Csak akkor más volt a aktuális "új hullám".

Én azt mondom tejesen mind egy, hogy minek képzeli magát a gyerek.
    Ha áll mögötte két értelmes szülő, aki normálisan neveli és tudja hogy mit engedhet meg a gyerekének.

De mondok jobbat.
    Nem a gyerek hibája ez és nem is a játék vagy a filmeké.
    Hanem a szülőké.

Sajnos a napokban nézelődtem a Fukar-boltban mikor mellettem a kb: 9éves kisgyerek leemelte a polcról a 18as karikával ellátott játékot és odaszaladt az édesanyához.
    Az anyuka megkérdezte a gyerekét hogy milyen játék ez, de szerintem eddig foglalkozott a jelentőségével.
    Mert a következő mondatok meggyőzték.
    Anyu! ez egy nagyon jó játék, már játszottam vele... PUFF már vándorolt is a kosárba.

Hát igen az ilyenek véresen komolyan gondolják az ilyen Csapatbemutatkozás/toborzást.

És sajnos példa gyanánt ismertem egy ilyen srácot a középiskolában, aki ebben a szellemben nevelkedett.
    Többször is kijelentette hogy nem az ő hibája, hogy rossz eredményeket kap az iskolába, hanem az osztálytársaié meg a tanároké, és mindegyiket le lőné egy úzival! (és röhögött)
    Szerintem ez nem vicces, hanem elkeserítő.

De itt az érem másik oldala, mert nincs tézis antitézis nélkül.
    Az megint más, ha megpróbálnak valami szerepjátékok belevinni, a már hétköznapi airsoftba.
    Sajnos ebből nem derül ki hogy pontosan melyik korosztály a célpont.
    És ez számomra is baromság, de ettől függetlenül én is szeretem a szerepjátékokat.
    Ebbe nem is, de másik szerepjátékban benne lennék.