border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• Hitman76
    Ühümmm! Értem!

Ha nem csak srácok, hanem családapák is vannak a brigádban úgy mindjárt más!!! Így más igen is dicséretet érdemlő a dolog, s nem is értem, miért nem tapsikolunk hozzá, joviális mosollyal arcunkon!

A fegyvereket eldugtátok, mert féltetek, hogy valaki részegen kárt csinál velük. Látom kezded kapiskálni!!!

Az tisztán világít, hogy a fegyverkezelési kultúrátok, a béka segge alatt vagyon de igencsak mélyen s humorérzéketek is ott leledzik valahol mellette! Az pedig külön elszomorító, hogy az egész marhasághoz egy rendőr és egy titokzatos "rendvédelmi körökben mozgó" (!!!) személy is asszisztált! De ugye nekem vannak "szociális problémáim"!?

Én értem, hogy most azt gondolod, valami nagyon jó dolgot vittetek véghez, és arra számítottál, mindenki elismerő szavakkal illet majd! De hívd segítségül 24 éved minden tapasztalatát, s próbálj meg felnőtt emberként tekinteni a dologra! Ha így teszel rájössz majd, hogy jó az ha valaki nem rejti véka alá gyermeki énjét és jó ha az embernek van egy hobbija, amit szível, lélekkel képes űzni, de van egy határ, amin túl csak nevetség tárgyává válsz!!!
    Aztán persze előfordulhat, hogy nem tántorodsz meg, és továbbra is fennen hangoztatod önnön nagyszerűséged, ezen "fergeteges kommandós akciótok" okán. Imigyen tovább veregeted a saját válladat,és nem érted, miért rajtad és nem veled nevetünk?!
    Ha így lészen, akkor kár is a szót vesztegetni a továbbiakban!

Jah majd el felejtetem! A sztereotípiákból nem lehet kiábrándulni, és az elemzéseket nem lehet elsajátítani, az ember a "saját gőgjét" nem szokta "elfogadni"! Látom sokat készültél a napra, mely sejtésed szerint egyszer el kellett, hogy jöjjön, de legközelebb köpd ki a "fogalmazás gátlót", és vértezd fel magad legalább egy Értelmező kéziszótárral, mielőtt "csatába" vonulsz!

Mielőtt azonban bőszen klaviatúrát ragadnál, válaszolandó égbekiáltó sértéseimre, kérnélek, hogy ne tedd!!!
    Belátom egy lúzer vagyok, szart sem tudok az airsoftról, komoly szociális problémáim vannak, "alapjában utasítom el a tényállást" (), kommunikációs tréningre sem jártam soha, így nem vagyok méltó ellenfeled, csak írogatok itten mindenfélét.