Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
Igaz, de ha esetleg néhány vevõ nem kap semmit a tízezreiért, akkor vajon helyénvaló-e a reklám, egy ráadásul illegális "üzletnek"??

Nem vagyok rosszindulatú, lehet , hogy teljesen korrekt az ember, de én nem küldenék elõre senkinek nagyobb összeget, hogy majd küldi az árút,ráadásul számon se lehet kérni egy árva email cím alapján ...

Az is igaz, hogy aki hülye az így jár, de egy fekete üzletet nem biztos hogy "támogatni" kéne !!! Ennyi erõvel a "zúgárusokat) is engedni kéne hirdetni ...
Nekem amúgy mindegy, én tuti nem utalok senkinek semmit látatlanba ....
Csak hát ha "baj " lesz belõle , elég rossz fényt vet a fórumra ....
De legalább egy pár soros komment mehetne a reklám alá, hogy mindenki tisztában legyen milyen üzlet ....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Punker
a kínál topic-ból törölve lett többször, ezért kérte kerülhessen ki.
véleményeznie a vevõknek kell, ha sz@r bolt úgyis megbukik.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

lac coo
A webshops rendelgetõs "cég"
Nulla elérhetõség, követhetetlen pénz mozgás elõre utalás ....
Korábban volt már róla szó, most bekerült az üzletek listájába. De jelentettem, én nem reklámoznék ilyen céget, majd ha korrektül dolgozik ....
Nem vagyok az a jelentgetõs fajta, de nekem kicsit zsiványnak tûnik ...

Punker
mi? hol? miért nem vagy képes értelmesen fogalmazni?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

lac coo
Látom a fél-zsivány CombatGear-nek csak összejött a buli ... !<#vigyor1>

Punker

RoyalPredator
Kedves Punker
Egyáltalán nem ügyeskedtem folyamatosan.
Eleinte TI töröltétek folyamatosan ok nélkül, azt visszatöltöttem.
Most nemtudom miért ügyeskedtek TI, mert a szabályoknak nem vétettem.

Olvasd el, vegyél ki abból a csoportból, és nincs harag.
Meg mostmár kedvem sincs titeket szivatni, nemtudom miért kell ezt folytatni.

És azóta is kaptam 1 mailt h hova tünt a hirdetés, már nem eladó, mivan vele... Ezért FONTOS lenne, fõleg hogy bedobjak még egy akksit a packba ami nem kell.
Légy oly kedves tehát...

&#12300;iREVOLUTION.EU&#12301;A Demokrácia selejt.

lac coo
Mondjuk ha folyamatosan ügyeskedett, akkor végül is megérdemelte, kinek van energiája állandóan õt regulázni ....
Majd fél év múlva vissza adjátok neki a jogot ...

Punker
a hirdetési feltételek folyamatos megsértése miatt, átkerült 1 olyan csoportba aminek nincs hozzáférése az adás/vétel fórum részhez.

Punker
2009. nov. 06. 08:57

"Ügyeskedek, mert:
Imádom kijátszani a rendszereket."

szerintem menj el valami kényszergyógykezelésre, mert ha már magadnak is hazudozol az beteges.

lac coo
Tényleg ti csináltatok vele "valamit" ? 😄
Mondjuk az tényleg butaság, hátha valaki más cuccát megvenné, vagy csak nézegetné ...
Amúgy meg nem értem miért görcsöl azzal az AK-val, van belõle annyi mint a szemét, kutyának nem kell ....

RoyalPredator
2 helyre van. 1 regem van mindnehova.
Ezért az gusztustalan, ocsmány húzás lenne.

Észrevehetted volna, hogy én jobbszeretek tiszta kézzel, a célpont fegyverét maga ellen fordítva harcolni. Érdekesebb módszer mindenesetre.

További rágalmazást nem kérek.

Punker
kérhetsz, sõt kérheted Hitman-t is úgyse tudjuk megcsinálni, ugyanis a moderátoroknak nincs erre jogusultsága, de hát annyi más helyre vagy más néven bereggelve majd csak sikerül eladnod a barátod barátjának a lovának az akját.....

RoyalPredator
Most mondom, hogy ez szabályellenes.
Ejnyeh<#ejnye1>
Mint a fórum regisztrált felhasználója, jogosultságom van azon topicok felhasználására.
Kérlek...😊

Hitman76
Megint Touché!<#eplus2><#nyes><#vigyor>

lac coo
<#vigyor1>

Punker
javasoltad hogy használjunk szûrõket, hát használunk.

RoyalPredator
Jól veszem ki, elrejtettétek elõlem a hirdetést, vagy csak "karbantartjátok"?😊

RoyalPredator
=)

Inkább szánalmas.

Hitman76
"Csak szeretem felbaszni Punker és Hitman agyát, és cirkuszt rendezni saját szórakozásomra, de úgy hogy tiszta marad a kezem."

Örvendetes lenne, ha a kis autistával játszadoznál, ami a lábad között fityeg! Felbaszni pedig a szüleidet, a rokonaidat és a barátaidat próbáld légy oly kedves!<#gonosz3>

"Jobban raferne egy kiados dugas mint eddig barkire a tortenelemben."
Adrian Cronauer"

Hogy is mondaná Mac? Touché!!!<#hehe>

Fura, de egy vak hang sincs fent errõl a hírek között......
lac coo
Õ ott dolgozik ?
Akkor nem értem miért verték nagydobra hetekkel ezelõtt a szombati nyitva tartást ...

Punker
Borz azt mondja nincsenek nyitva holnap.

lac coo
Nem... Rossz volt a kérdés ...
Eddig nem volt nyitva szombatonként ...Asszem novembertõl már igen .
Vannak olcsó kesztyûk, be kéne szaladni !!!

Punker
zárva volt?

lac coo
A Noháború elméletileg holnap már nyitva van ?

tHX !

DummyBoy
Mert ugye boldogok a lelki szegények ... <#hehe>

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

DannyL
Gondoljuk!

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

RoyalPredator
Én élek, amit itt produkálok csak a saját szórakozásomra van, köze nincs a valódi énemhez, ezt többen tanusíthajták. Csak szeretem felbaszni Punker és Hitman agyát, és cirkuszt rendezni saját szórakozásomra, de úgy hogy tiszta marad a kezem.
Leállhatok ha gondoljátok, "már így is túl sokáig tartott."

Mellesleg kezdem megunni is, új játék kell...

DummyBoy
Maradi vagy ... az manapság már nem "trendcsi" <#idiota>

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

S mi lenne, ha a pótcselekvések helyett (lásd rendszercseszegetés) mondjuk élnél, értelmes, produktív életet? 😊
"Jobban raferne egy kiados dugas mint eddig barkire a tortenelemben."
Adrian Cronauer

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

DannyL
Idegesítõ vagy...

RoyalPredator
Ügyeskedek, mert:
Imádom kijátszani a rendszereket.
Ezáltal titeket okítalak hogy tanulva az esetbõl jobb munkát végezhessetek. Most speciel...

Én sajnos sokszor feltételezem hogy a közönség,vagy beszédpartner egy értelmes egyén(ek), de túlnyomórészt csalódok.

Hát erõvel meg lehet õket tanítani... Végülis ti diktáltok, vagy nem?😛
Ha gondolod összedobok egy koncepciót ahogy szerintem mûködne az IQ ellenére.

Egyet kell értsek Hitmannel. A legtöbb mezei felhasználónak még a regisztráció is gondot okoz egy olyan egyszerû fórumra is mint például a Softair. S ha ez gond akkor, azt sem fogja tudni értelmezni hogy mi az a szûrõ. És ez nem azért van mert az emberek gyengeelméjûek. Hanem mert jó részüket egyszerûen nem érdekelte a számítástechnika,sõt most sem érdekli... még ezen a minimális szinten sem.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Hitman76
Látod inkább próbálkozol, variálsz, okoskodsz ahelyett, hogy normálisan próbálnál fórumozni. Aztán ha valaki jól elkeni a szádat, majd elõadod a sértett, elnyomott, ártatlan magánszámot! Hidd el, elõbb-utóbb ráfázol, ha hülyének nézed az embereket!<#ravasz1>

RoyalPredator
** Az a szép az egészben, hogy 100%ig megfelel az írott szabálynak.

RoyalPredator
Az egészben az, hogy 100%ig megfelel az írott szabálynak.

Hitman76
Meg lehet próbálni. Kétszer.

RoyalPredator
Még mindíg kijátszható a hiányosan megfogalmazott szabály miatt.
Ezt élesben be is mutatom.

RoyalPredator
Alkatrészeknél is lehet szûkíteni a kört mitn külsõ elem, kiegészítõ, vagy Gearboxos cucc. Annyi esze mindnekinek lesz, hogy ha nincs ott egy "Összes hirdetés olvasása" gomb, akkor mindnet kijelöl.
Nemkell ezt tanítani, ez egy egyszerûbb dolog, és csak a fórum jóságát növeli. Mert amúgy szerintünk jó hogy van ez a fórum.
Természetesen lehet keresni is pluginnal akár, de az nem annyira tuti mint egy full-kategorizált hirdetés.

Aláírást akkor szúrsz ha látod hogy hopsz neki több...
De megitncsak megoldható hogy értesítsen a rendszer minden profilváltoztatásról. Máris célzottan keresheted az áldozatod.

Igen, a felhasználókkal van a baj. De õket nem alakíthatod, a fórumot igen, úgyhogy zárd õket rácsok mögé és annyi lehetõséget adj meg nekik amennyi kell és amennyit ellenõrizve szemen tudsz tartani.

Punker
na ja az egyetlen rész ami viszonylag mûködik (

DannyL
Akinek problémát okoz a mostani softair adás-vételi használata, annak nem ez a legnagyobb problémája. <#vigyor1>

Hitman76
És mi van az alkatrészekkel és az egyéb kiegészítõkkel? Ott mit x-elne ki a user?
És m van azokkal, akik csak körbe szeretnének nézni, minden konkrét elképzelés nélkül?
A szûrõ használatát miként tanítod meg a usernek? A többségnek (többek között neked) az egyszerû szabályokat (avatarra, aláírásra vonatkozó kitételek) is nehezére esik betartani, nemhogy egy feleslegesen agyonbonyolított rendszert kezelni.
Nem a fórummal és az Adás-vétel szerkezetével van a baj, hanem a használók hozzáállásával!!!

RoyalPredator
Ehez a softaires dumához annyit csak, hogy nem a diktatúrával, hanem annak gyakorlásával van baja a népnek. De én megértelek titeket, tényleg.

Egyszerûbb lenne logikus változtatásokat végrehajtani, mint pl a hirdetésekél egy szûrõt berakni, hogy a keresõ csóka csak akkor lássa az üzenetet ha ki-X-elte azt hogy M16, M4, Fullmetal, 320-380Fps vagy 380-450, etc. Így egyrészt nem lenne spam, másrészt duplikálni se fog senki, mivel a keresõ személy egyértelmûen azt látja csak ami õt érdekli. Php3 varázsa.
Hasonlóan észszerû változtatásokkal több más topicot is orvosolhatnátok. Dolgozni kell rajtuk, de megtérül a munka.

RoyalPredator
=) Tiszteletem az uraknak.

lac coo
A 12 000 dolcsi, az mekkora !!! 😄DDDD

amekkora tétek ott mennek engem se érdekelnenek 😄