border=0>
border=0>KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
Hozod a formád.
De mióta figyelemmel követem ennek a fórumnak az életét.
Szinte sejtettem hogy ez be fog következni.
Csak azt nem hogy pont te fogod elkezdeni.
Sajnos ki kel hogy ábrándítsalak a sztereotípiáidból mert korántsem vagy tisztába a dolgokkal és fa*zságokat irkálsz.
Csak hogy tudd itt nem Pár, feltűnési viszketegségben szenvedő srácról van szó.
Magunktól nem mentünk volna bele ilyesmibe.
bár én még csak 24 éve járom ezt a planétát.
A második legfiatalabb vagyok a csapatban, a többiek legfeljebb 5év és 18 évvel idősebbek, tőbükknek még családja is van.
"elvagánykodott a rokonságnak a játékpuskáival"
Öcsém hogy te mekkora lúzer vagy, hogy állítasz valamit ha ott se voltál.
A fegyverek csak látvány elemek voltak, a jelenet végén úgy el dugtuk mint a lopott biciklit, Nehogy valaki alkoholmámorba elkezdjen hadonászni vele, amúgy sem akartuk továb riogatni az embereket.
Egyébkén sem érdekelt senkit, hogy mik ezek, nem is foglalkoztak ezzel mert jó volt a hangulat.
"Aztán ez mindenképp meg kellett hogy ossza velünk"
Naná az élmények arravalók hogy megosszuk egymással!
JAAA bocs, irigykedjél ha úgy érzed! Én nem irigység tárgyának szántam.
"mert ők biza nem kispályások" Te már csak tudod mekkorák vagyunk!? azért mert megpróbáltunk leutánozni valamit ami az élet egy kis darabkája.
"halovány lila fogalmuk sincs, mekkora baromságot is vittek véghez!" Légyszíves világosítsál fel minket! Mi akik a sötétségben élünk hozzál fényt az életünkbe ha kerüljünk veled egy színvonalba, hátha te tisztán látod a helyzetet.
Rettenetes nagy poén, és igen is tessék rajta nevetni, meg megveregetni a vállukat, mert csuda jó dolog rárontani a családra, gagyi szerkóban, üvöltözve, műanyagpuskákkal!!!! Hitman76 neked szociális problémáid vannak!
Már ne haragudj, de minden sorodból az elutasítás jelei látszanak.
Én szeretem a negatív kritikát mert nem lehet megfelelni mindenkinek.
A kommunikációs tréningen elsajátított elemzések alapján, te pont az a fajta vagy, akit nem érdemes győzködni, mert alapjába elutasítod a tényállást és a saját gőgödet tudod csak elfogadni, még ha azok nem is fedik a valóságot. Hát igen Szánalom!!!!