border=0>
border=0>KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
:) Én a 3as meleltt döntöttem.
De abban a nagyon kicsi esetben, amikor mégis softairre kényszterülök, Már probléma van...
Én meg próbálom azért megértetni velük a problémám, hogy tanuljunk az esetből, de nagoyn nem jön össze, míj meglepő...
Látsd DannyL ujjabb sértő üzenetét, holott én már 100 hszvel ezelőtt lezártam a témát, belátva esélytelen álláspontomat.
Ez nem pattogás, csak szimplán probléma esetén a problémám.
És egyáltalán nem értetlenkedek, nagyon jól tudom hogy esélyem sincs az igazam érvényesítésére, de még kompromisszumra se, de megteszem amit tudok, ne mondhassák hogy nem tettem...
"Plusz ha egy hozzád hasonlóan kötekedni szerető régi softairessel hoz össze a sors még jó hogy neki lesz igaza...még akkor is ha véletlenül neked lenne igazad." - Pontosan. Moderátorok ellen Nem lehet igazam pl.
Nem akarok ide beilleszkedni, softairra főleg.
Aki ismer, tudja hogy milyen vagyok...
Fórum meg egy kész vicc volt ezelőtt, elmondtam, de nem kapcsoltak nagyon sokan.
Én mindíg a békét keresem végeredményben.
És én sem tudom h miért itt beszélünk Softairről.
Igaz, ha itt kimondassz valamit, elméletileg nem lehet retorziója odaát. Elméletileg....
DannyL. Miért kell csípkedni, amikor én már oldalakkal ezelőtt leszáltam rólad?
Őszintén, ez a viselekdés arra enged következtetni, hogy te afféle sértett kakas vagy, aki a biztonság kedvéért még megtépné ellenfelét a kakasviadalon.