border=0>
border=0>KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
mstummer #23760 Te jóég...mi folyik itt már megint? :)
Kicsit megértem ezt a két renitenst hogy kivannak fakadva a Softairre. Tényleg sok érdekes egyén megfordul ott akik ellenszenvet váltanak ki az emberből már alapból.És félreértés ne essék itt nem Punkerre és DannyL-re gondolok, őket normálisnak ismerem (itt tuti normálisak).
Alapvetően 3 dolgot lehet tenni:
1,Továbbra is szembepisilni a széllel / ennek tudjuk mi lesz az eredménye/
2,Beállni a sorba és kerülni minden kötekedést
3,Más fórumot kell használni, és csak szükség esetén felmászni a Softairre.
Anno én a 3-as mellett döntöttem. És azért választottam ezt a fórumot mert itt nyugalom és béke volt. Itt csak akkor van háború amikor ti kedves renitensek idehozzátok a softairről. / vagy ha tapasztalat nélkül hülyeségeket írtok összevissza és nem vagytok képesek belátni/.
Royal: Te alapból el lettél könyvelve balhés embernek, és erről csak te tehetsz (tudom szted nem, és mindig összeesküdnek ellened). Gondolod segíthetsz a saját igazad megvédésében azzal hogy állandóan pattogsz? Ezt nem bántásból írom...valamelyest sikerül javulnod néha...aztán elcseszed. Utána meg értetlenkedsz. El kéne gondolkodnod.
Plusz ha egy hozzád hasonlóan kötekedni szerető régi softairessel hoz össze a sors még jó hogy neki lesz igaza...még akkor is ha véletlenül neked lenne igazad.
Őszintén megmondom nem kedvellek én sem. De megfogadtam hogy többé nem ütöm le a magas labdákat amiket az éretlenségeddel feldobsz. Inkább megpróbálok segíteni hogy legalább ide be tudj illeszkedni. Ezzel nem csak neked akarok jót,hanem magamnak is. Legalább béke lenne.
lac coo: Nem tudom a softairen miket követsz el,nem olvasom,és annyira nem is érdekel. Veled csak akkor van gond ha idehozod az ottani problémákat.
Srácok...ez az SG...nem a softair.A softair problémákat oldjátok meg ott...vagy bárhol máshol,de ne itt.
Köszi.