border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• shatanka
    Laccco: "Egy nagyon jó példa : tuning topikba valaki berakott valami fegyvert, ment válaszul vagy ötven hányós smile, és alázós hsz ...
    Bizony komolyan mondom, nagyon jól esett Tomekk hozzászólását, olvasnom, hogy van akinek ez is tuning , had rakja már be. ( Zárójelbe én sokkal inkább tuningnak tartom azt, ha valaki egy szál ecsettel kicsit öregít a fegyveren, mint aki összevásárol minden egyedi dolgot és azt felszereli ...)
    Ez gondolom sokat megmagyaráz, arról hogy miért gondolom úgy, hogy a keménymag , emberileg kicsit korlátotolt ...."

Erre Royalpredator válasza: "Nemtudom mellesleg mi optikai tuning azokon a fegyvereken, amikre csak ráraknak gripodot, egy optikát meg pl egy szürke tárat. Az csak mod nekem."

Tomekk:
    "RoyalPredator írta: Az csak mod nekem.

Valakinek viszont már ez is tuning...
    Nincs ezzel semmi gond.

Ha büszke rá, hát mutassa!"

Royal: "Mellesleg mennyi problémától megszabadulnának, ha sablon alapján kategorizálva lehetne keresni és eladni cuccokat, nem pedig beleöntve dolgokat 1-1 topicba..."
    Nem mindenki számítógép előtt nőtt fel. Egyes embereknek még néha ezt a fórumot is nehéz kezelnie. Érdekes módon körülbelül ezer hirdetés található fent az oldalon. Valahogy mindenki felfogta, hogy kellene hirdetést feltenni.

"Értelmesek mind máshol tolják.
    Csak sajnos a Softair a "hivatalos" fórum."
    Akkor told az értelmesek között. Nem kell foglalkozni "ezzel a szarral" Ha olyan jól csinálják mások akkor miért nem mindnki oda jár? Egyébként fellép a tükör hatás... Ha belevicsorogsz akkor visszavicsorog rád... és még pofán is csap nevelés céljából.

Royal, Laccco: Royal: "Mellesleg mennyi problémától megszabadulnának" ha törölnének titeket véglegesen a softairról... Illetve az SGről. ( SG se lenne tele flamelve miattatok... )