border=0>
border=0>KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
Ebben igazad van valahol. Modernizálták, mert pl a kaliber nem volt a legmegfelelőbb, és a pontosságán akartak javítani, többek közt a visszarugás csökkentésével, jobb gázelvezeétssel, az "új" tussal, etc.
AKban az a jó, hogy rettenetesen erős kézi karabély, ami a legszélsőségesebb felhazsnálást és tárolást is kibírja.
Airsoftban persze nem. De azért replikáknak hívjuk őket, és élesként szeretjük, bánunk velük. Acél, fém, mind jobb mint egy műanyag szerintem, nem azért mert tartósabb, hanem mert sokkal inkább fegyvernek érzed, minthogynem egy elektromos játéknak.
#23154 -ben kimondtad a téma végső tanulságát. "...oda-vissza lehet sorolni a dolgokat."
A lényeg szerintem ott van, hogy az M4el harcoló katonákat erősen támogatja a technológia, míg az AK-t forgató gerilla harcmódot alkalmazók jól tudják, öléshez csak a fegyver kell és töltény.
De... Én nemtudom, mimindent akar az ember felrakni egy railre. Optikai célzóeszközt megértem, sőt, énis használok távcsövet néha. Estére meg egy lámpát, hogy lássak. De ezen kívül van vmire szükség egy AKnál pl? Szerintem nincs, max még1 tárra.