border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• RoyalPredator
    Babafiú, ez a neved, kedves játékostárs. Szép magyar nyelvben. Ezért kár babalány-al sérteni.

Idéztem a "sznajperkedés"t tőled, de ez után quote parancsal fogom...
    Válasz? Még mindíg nem kaptam választ. Értelmetlent SE.
    Nem vagyok Pro, de az akarok lenni Airsoftban is. Fáj?

Első és legtisztább dolog, hogy ti felkaptátok a vizet.
    Felesleges. Fórum, görög eredetű, jelentésével hordozza a vitákat és azok megvitatását. Ezért van a fórum, ezért Nem lehet bannolni.
    Továbbá. Végig lehet olvasni a kommenteket, látszik hogy én kimondtam a nézőpontomat, amit kissé puritán módon elleneztetek. Én logikus választ vártam, nem kaptam. Flamelést kaptam. Ezért Lehet bannolni, de nem engem.

Punker. Világosan látszik, hogy mind itt, mind amott "A többségnek van az igaza" elv működik, alapok nélkül. Primitív eszköz, de ezt nem vitatnám. Viszont Mindaddig, amíg nem vagy képes (értelmes) Választ adni számodra bizonyosan egyszerű kérdésemre, szerintem egyáltalán nem "szájkaratézhatsz", ahogy azt Dummyboy mondaná.

És még én vagyok a hülye? Persze! Mert én leállok veletek vitatkozni.
    De sok dologban vereséget szenvedtél alapállásban.
    4 szakember szerint én egy Pszihopata, Szociopata, kissé deviáns ember vagyok, egyéb negatív jellemzőkkel. Akármit akárhogyan mondassz, nekem lesz igazam, mert én azt mondom. Ezen nem változtathatsz. Sajnálom.
    Másik, hogy én az Airsoftot nem szórakozásként űzöm, hanem ténylegesen a lehető legmagasabb szintet elérni benne amit csak lehet. Éppen ezért azt a tulajdonságomat, hogy bizalmatlan vagyok az emberekkel szembe, kihasználom ittis, és sok más helyen is. A szép az benne, hogy amíg te belebolondulsz egy fiktív lénybe, aki ezen a fórumon rajzolódik ki előtted, egy teljesen más ember ül a monitor mögött, és meglepődnél, ezt garantálom. Meg is fogsz;)

Valamit nemértessz?. "Google a Barátod!"