Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punker
ha nem ragaszkodsz nagy márkához, nekem kintrõl 18-ért jött be full fém Colt 1911-es hongkong-ból. innen.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

SG rock
Akarsz még járni oda zsámbékra ezzel a társasággal játszani?(a szervezõi neveket ki se merem írni, mert itten nem szeretik õket<#felkialtas>) Mert akkor beszerezhetnél egy Oliv cuccost is, mert úgyis szövetséges lennél. Oliv gyakorló 6-7ezerbõl megvan, Yheveder - hevederöv - seggtáska vagy valami meg kijön szerintem 4-5 ezerbõl.
Érdemes lenne meggondolmi, mivel ott mindíg WW2 a téma😊

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

SG rock
Spetznaz szép lesz M16oddal😊... Nomeg most Fórizs vagy Fosi nem mind1 😄?
Az akksihoz meg kell venned egy jó töltõt úgyis, vegyél olyat ami ki is tudja sütni az akkudat.

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

RoyalPredator
Jó, de a nevem miatt, nemazért mert fostam. Bátor voltam mint mindig, nameg amikor nemzudtam hogy mivan, akkor mozgó céltábla.
De füleltem egész idõ alatt, mert hallásom, látásom, szaglásom kiemelkedõen jó, mondhatni pazar, már-már böszme... Büszkeségbõl is mondom.😊

Cseréld le az avatarodat tökire, és okés.
Jah és 2 dolog: Keresd a neoprémet, + Jánosbácsi nem foglalkozik aksikkal, kitudod nekem sütni az akshit?

Közben Spetsnaz-ra alakítom a fölszerelésem.

&#12300;iREVOLUTION.EU&#12301;A Demokrácia selejt.

Magiszter
Sziasztok!

Tök új vagyok a témában, ami azt jelenti hogy eddig összesen egyszer lõttem ilyen Airsoft stukkerral. Azonban megtetszett a dolog és most szeretnék venni egy Airsoft pisztolyt. A keret amit rászánnék csak a fegyverre az 30 maximum 35 ezer forint (meg vennék mellé 1-2 dolgot). A kérdésem az lenne hogy hol érdemes ilyet venni? Illetve hogy mire figyeljek oda vásárlásnál?
Ami nálam kritérium hogy a fegyver szánhátrasiklásos legyen, illetve hogy legalább a szán részt fémbõl készítsék. Bár jobb lenne egy teljesen fém pisztoly, de gondolom az már kiszalad a keretbõl. Ha már itt tartunk akkor az is kritérium hogy csak pisztolyt szeretnék venni, semmilyen más fegyver nem érdekel.

Minden segítséget elõre is köszönök.

SG rock
De ne haggyuk ki azt sem, hogy temeg Fosi közlegény vagy 😄

SG rock
Addígra már tuti rendbe jön a lábam.. Ja és igen amúgy airsoftban mindenki Tökinek hív, kéne csinálnom 1új reget 😊.

RoyalPredator
1. Forduló. Küldetés: LÕDD A SÁNTA RENDÕRT!(Sg Rock alias Töki) 😄

Punker
hát ennek nem örülök 😞

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Megnéztem, pont befér a fehér köpeny zsebébe egy laposüveg 😛
Ruházat még nincs összeállítva de valami hasonló lesz. Szövetnadrág barna ing rá a fehér köpeny egy sötét színû sál és egy kalap. Meg egy aktatáska a többi kelléknek.

Én jólelkû srác vagyok, mindenkivel kedves vagyok aki pénzt ad...

Amúgy ja cseréltem sebésszel.

SG rock
majd felkapok keresztbe még 1 fekete bõr övet 😄 ... meg gyakorolni kéne a SÜN-t<#idiota>!

Punker
gondolom boltból, vagy jelmezkölcsönzõbõl 😄

SG rock
majd meglátjuk ki nevet a végén<#vigyor3>. olyan keresztbe szíj izét honnan lehet szerezni? (ami van a rendõrökön a képen)

Punker
nem leszel hosszú életû az tuti 😄

SG rock
ha én megyek rend lesz az biztos! mindenféle drog és egyéb kereskedelemnek végetvetek <#idiota>

Punker
ne örüljél kib@szott zsaru <#gun>

<#banplz>

SG rock
Jó látni, hogy teis ott leszel. Ennyi fórumozás után örülni fogok a találkozásnak<#wave>.

Punker
cseréltél Agysebésszel? mikor én jelentkeztem doki szerepre Tomekk azt mondta nincs hely mert 1 szerverzõ medic lesz összesen.

SG rock
tudom tudom😊 imádom a szerepjátékokat, elsétálgatok én egész nap igazoltatások közepette 😄

PONT ez a játék az ami nem a lövöldözésrõl fog szolni.
Üdv.: MARZIO DOKTOR

SG rock
Van pisztolyod, snipered, fa mintázatú M14ed, vagy shotgunod?😊 Akkor jelentkezz ha elolvastál mindent, és van valamilyen fegyvered ezek közül.

RoyalPredator
Nemhiszem hogy arra mennék. Inkább a MilSim felé hajlok, és modern harctér.

De... kitudja... Talán jelentkezek.

SG rock
Lesz egy jó kis LARP játék 07.12.-én, The Godfather, gyertek csak gyertek. Én már rendõrnek jelentkeztem 😊

RoyalPredator
A családnak van egy komoly motor biznisze, szóval a kesztyú, a protectorok mind motorosak.

Bakancs meg full új, 1-2x hordta fater amikor hegyre ment.

Punker
mit mûveltél?

az semmi, én 4 napig élveztem az Árpád kórház vendégszeretetét :-)

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

SG rock
Azt le is sz@rom, hogy szakadt. Csak a térdem ne fájna kurvára<#ijedt>szépen lekapta a bõrt az esés, és most még gennyedzik is <#finom>nyammi

Punker
ja akkor jobb is hogy szakadt legalább nem szégyeníted az eredetit 😄

SG rock
Áh, nem eredeti... ha az lett volna öngyilok leszek😄. Oliv BDU nadrág volt. US M1 sisakom van 2nd ranger felfestéssel, oliv nadrágom, khaki felsõ, Y heveder stb stb... csak én 2nd ranger ruhának hívom<#smile> végülis eléggé hasonlít.

Punker
eredeti ruhát szétszakítottál játékon?????

SG rock
nah WW2-re gondoltam 😊 ott nemsûrûn volt sztem.

Punker
miért is? gúgliba üsd be meglátod mennyi GI hord térdvédõt.....

SG rock
az nem vt authentik a 2nd rangers cumómhoz😛..

efti
nekem egy sensei maszk meg mindig az arcvedelem, de ezen valtoztatni akarok.
a terdvedo meg motoros korombol visszamaradt darab, ami terd es labszarvedo. kb 3e volt es sajnos bizonyitott is amikor elutottem egy autot..
a bakancs meg a 22es csapdajabol szarmazo pro cam fis bakancs, talan 15 e volt

WWFSMD?

arcvédelem: kakukk féle maszk
térdvédõ:Én pl egy fekete biciklis térdvédõt hordok. Nemszorítja el az ereket, nem mozdul meg, és jól párnázott.
bakancs: bakancs nélkül veszélyes a dolog. Nincs egy gyerekkorodból leharcolt téli bakancsod?

RoyalPredator
A Protector és bakancs hiányát énis megéreztem, de ami fontosabb, az hogy arcvédelem nuku, és v 4 találatot kaptam így.

Gyorsan keresek is olyan fullarcvédõ fekete maszkot amit a felcseren láttam. Csak nemtudom mi a neve.

lac coo
Inkább valami térdvédõ jött volna jól ! 😉

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

SG rock
Akkor ma jól jött volna játékon😄 Akkorát estem, hogy szétszakadt a nadrágom, meg a térdem is eléggé szétment...

lac coo
OK. köszi!
Csak mert van egy ilyen anyagú kabátom, fel akarnám rakni eladásra csak nem szeretnék hülyeséget írni mellé ! 😊

Punker
a ripstop a szövés fajtája, elméletileg szakadás biztos.

SG rock
nem!
ez ripstop: (ilyen kockás izéé... igazából nemtom mér jó, lehet, hogy erõsebb lesz tõle az anyag?)

lac coo
Hülye kérdés: ez valami ripstop szerû anyag ?

Steel Painter
Igazából van másik mellényem (fekete), igaz annak sem cserélhetõek a zsebei de abba az AK tárak, és minden más belefér.

Persze ezt inkább az egységes pont-terep mintája miatt vettem meg, még új sí-maszkot is vettem az is pont-terep mintás, így a rejtõzködéssel nem lesz baj. :-D
A kezeslábast, meg azért szeretem mert megkönnyíti az öltözködést.

De itt egy kép a másik szerelésrõl...
Hát nem pont ez a legcélszerûbb összeállítás az erdõ játékokhoz
De nekem bejön.

Hitman76
Nos esõ után takmellény, de jobban jártál volna egy moduláris rendszerû cuccal. Mondjuk egy MOLLE mellénynél csak a tárzsebeket kell cserélni ha fegyvert váltasz, és a rengeteg beszerezhetõ kiegészítõnek hála, teljesen egyedivé tudod tenni a felszerelésed.
Többek között ezért is sokallom az alant szereplõ összeget. 17500 Ft-ból (esetleg + 2-3000 Ft-ból), simán kijött volna egy flecktarn gyakorló, és egy alap MOLLE mellény.

SG rock
15p és indulok énis hozzátok!

RoyalPredator
00:04kor ébren vagy? Teis velem fogsz szunyítani a lövõállásban már látom.

Másfél óra és indulunk!

Addig iszok egy kemény kávét és elmegyek
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
szarni

Steel Painter
Igen az MP5 szériákban vannak olyanok, melyekkel elég könnyen (akadálymentesen) lehet mozogni, és még a tárak is elférnek a mellényzsebben.

SG rock
1x el kell menned! Kurvajó hely! Kötelezõ😄

Hitman76
H&K33, H&K53,H&K MP5 összes variáció, H&K UMP,H&K MP7 PDW.

Hogy milyen fegyvert? G36 😊 Esetleg G3... PSG1 😊

E.Gy.B.E. Airsoft Team