border=0>
border=0>KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
Egész postod baromság. Most őszintén.
Kifejtettem miért lehet sniperkedni. Egyeslövés, rejtőzködés, és megfelelő fegyver ugyebár, de AEG akár. M14 is AEG tudtommal. Hopsz:O
Ki lett fejtve persze, de egyetlen külömbség amit állítok, hogy nemcsak egy springessel lehet ugyanezt megtenni, hanem egy AEGvel is. Most ebbe tényleg bele kellett kötnöd, gratulálok
Azt is mondtma, hogy Google egy listából szedi a találatait, ami ugyanúgy működik mint bármilyen más keresőmotor, pl YouTube, Yahoo, windows kereső, etc. Egy bizonyos tartalmat keres, és ha egy szardarabot ábrázoló kép neve punker, akkor a Punker szó keresésénél kifogja dobni a képet. Nos ez az amit rengetegen kihasználnak, vagy csak motor hibája miatt dob ki hülyeségeket, de túlnyomórészt mégis megfelelő oldalakat dob ki. Na ennek a bekezdésnek annyi lenne az értelme hogy a Google nem arany, amit ott látsz lehet tévedés, mert a google az én baromságaimat is kidpobja, ugyanúgy mint tiedét és másét.
Utolsó mondatod után pedig 99%ig tisztán látok. Egyben ez bizonyítja az én igazamat, legalábbis annak lehetőségét, ami már ellentmond a szöges ellenkezéseddel.
Szóval most magyarázd már meg végre, Miért nem lehet szerinted AEG puskával egyeslövéssel sniperkedni. Kérlek
Dummyboy:
Google kereséskor első 10 oldlaon 7 M4 találat van, abból 3 és 2 ugyanaz. Ezt az információt, miszeritn M4el sniperkednek, Filmből, CNN hírekből, ileltve egyéb YouTube-ra és egyéb videómegosztó oldalra feltöltött videóból láttam, és azt az állításomat bizonyítja, hogy a sniperkedés nem a 2 km-re lévő ellenség kiiktatását jelenti, hanem az egy bizonyos területet pásztázó, csak biztos találat esetén tüzelő harcmódot jelenti, lényegében. Ilyen alapon nincs Airsoftban sniperkedés amíg egy AEG messzebb tud lőni. Szerintem meg van.
Na meik állítás nem tetszik?