border=0>
border=0>KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
"És persze ez az "el lehet menni, nem kötelező ..." dolog büszkeséggel tölt el titeket ! ? :))))"
Nem ez a száraz tény!
Büszkeséggel az tölt el, hogy a bírálok nagy részével ellentétben mi teszünk is a közösségért! Oktató játékokat szervezünk, kipurgáljuk a zsebnácikat, többen közöttünk időt s energiát nem kímélve pályákat tartanak fent, és rendszeresen karban is tartják azt, stb.
Ha te is fektetsz majd energiát a közösségbe, szervezel játékokat, jársz pályát takarítani nyakig a mocsokban stb. , akkor majd másképp látod a dolgokat! De amíg nem tettél le semmit az asztalra, addig azt gondolom nincs jogod ítélkezni!!!
Az Adás-vétel témában azt is figyelembe kell venni, hogy sajnálatos módon néha nem a staff mondja ki az utolsó szót. Én a magam részéről pl. simán engedném a házilagosan gyártott tuningalkatrészek árusítását, de a tulajdonos nem így gondolkozik.
"Én nem oltok le senkit mert átfest egy AK-t, nem írom le egymás után ötven hsz-be, hogy Goooogle! , nem oltok le senkit mert nem tudja hogy neveznek egy pöcköt a fegyverén...ezért nem vagyok közétek való ! :)"
Pár érzékeny lelkületű ember miatt nem fogom - és mások sem fogják - cenzúrázni a gondolataikat! A softair-en is - mint más fórumokon - mindenki szabadon elmondhatja a véleményét, ha nem ütközik az írott és az íratlan szabályokba!!! Ennyi!