Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nah, királyság 😊
SG rock
muhahaha, megvan életem elsõ Ghillie ruhája 😄

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

Punker
mivel lusta vagy gúglizni vagy visszaolvasni megtettem helyetted: #17494

<#banplz>

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
3 lámpát akarsz egyszerre venni? 😄

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

punker neked milyen taklámpád is van pontosan? Mert beszeretnék újítani egyet viszont az anyagi kerestek behatároltak 12-16 ezer rossz magyar forint....

SG rock
Hali !

Visszatértem és még élek!
Csak szar volt a gépem és ma sikerült megszervizelni keminy 500Ft-ért 😊

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

lac coo
Lassan mi sem ússzuk meg a szép neon színû csõvéget ! 😊)))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Punker
"airsoft típusú patronos"

CO-os? abból van 4,5 lég is szal.....

Mersant
juhuu <#kocsog>

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Punkerwork
majd télen 😄

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

A gurulásos videót szeretettel várjuk a youtube-on..... 😄
Punker
óra bazze óra 😄

bár ha lefelé gurultunk volna......

DannyL
Hegyi rally? 2,25 perc alatt 11.7km. 312 km/h-s átlag. Ez igen! <#vigyor1>

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

<#eljen>

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

Punker
na ide csúcs megdöntve:

Egedre csúcsra fel 53 perc (508 méter) 3,8 km 310+ méter szintkülönbség

össz táv 11.7 km menet idõ 2,25 perc

Punker
meglátjuk mi lesz.

az uon-on filózok én is, bár a 3 naposnál meg Merc oldalra regeltünk 😊

Punker
eddig mindig UoN volt, jó lenne tudni hol lesz, meg addig levizsgázni 😄

következõ móka:klikk

UoN vagy Merc ? :-)

Az nem az en stilusom.

- " Egy konyv, Austin Powers: Ez az en stilusom bebi!" -
😊

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

egy támogató géppuska még mehetne :-)

Az nem tetszik. Meg mar megvanmind.
SIG-552 - 320 FPS CQB
M4 - 364 FPS mindenes
M16 - 390 FPS woodland
Kar98k - 584 FPS sniper/IIVH
Minek mas?

vegyel egy augot par csovet meg gearboxot és maris konnyu cserelni 😄
Tudom, anno gondolkoztam rajta, hogy lehet hogy draga, de lenne egy uberf@xa AEGem, aminek a belsejet konnyu cserelni. Aztan rajottem, hogy ennyi penzbol kijon egy CQB aeg, egy mindenes meg egy woodlandos nagyotlovos, es meg be is tudok a maradekbol rugni. A 40 USDs tarakrol nem is beszelve 😊

Nem rossz, de mondjuk annyiért, amibe fáj, nagyon karcsú........
Olyanom meg nem volt 😊

Kivéve a systema ptw-ket ugye........
Jaj, at is siklottam folotte. Egyik AEG sem lovi ki az utolso 3-5 BB-t. Ez a tar/hopup kialakitas miatt van.

lac coo
Nyilván, de ez az adat simán jó kiindulásnak .

Hitman76
Ez nagyban függ a szerelt lövedék tipusától!

lac coo
Akkor kb stimmel a 0,4 kg 😉

lac coo
Nem értek hozzá, a Haditechnika-ból szedtem , ott ezt írták tipusjelnek a lõszerre .

"A széles körû kutatótevékenység eredményeként jelent meg a .222 Remington vadásztöltény katonai változata, a .223-as M193 típusjellel rendszeresített, 5,56x45 mm-es töltény, valamint fényjelzõs változata, az M196 típus."

"100 db 762x61 mm-es NATO-töltény tömegében (2,4 kg) 203 db M193-as vihetõ..."

Forrás: Haditechnika

bocs, összekevertem, 11.2 gramm a tömege (német oldalt olvastam :-S)

egy 5.56 * 45 mm NATO lõszer 4 gramm, szorozd be 30-cal, meg tegyél hozzá egy kicsit :-)
az M193 tudtommal nem katonai lõszer

lac coo
Némi infot találtam, 203 db M193 töltény 2,4 kg, tehát kb 35 dkg csak a lõszer plussz a tár súlya. Veszem 40 dekának azt jóvan 😊

lac coo
Gondolom van itt egy-két "fegyverszakértõ", mennyi lehet a súlya egy 30-as M4 tárnak lõszerrel együtt ?

Engem nagyon zavar, hogy az AS tár kevesebb mint 10 deka párizsi ....

kínaiak közül a JG, Cyma, Boyi, illetve a Galaxy MP5K aka "Kistücsök" <#nyes>

egy alap átnézéssel, visszabutítással teljesen jól mûködnek.

ZTM
Nem feltétlen 2 VH-s Csak legyen jó...

Punker
ha 2. VH-s akkor Cyma thomson.

ZTM
Akkor marad fali dísznek és macskák elriasztására😊Na meg szórakozni vele!

Am mit ajánlanátok 30eFt környékén ha vmi miatt mégsem ezt akarnám venni?

Hitman76
"...azt hiszem jó választás ha pl pár év múlva airsoftozni kezdek talán még jó lesz kezdõ fegyvernek..."

Kezdõ fegyvernek nem ajánlom!<#papakacsint>

Punker
slussz poén apám most mondta volt abban a laktanyában 😄

Mi a baj a Kar98k-val? Legjobb, legszebb, legprecizebb airsoft fegyver! (Legalabbis a Tanakam) 😊

AGM MP40. Nos, ha nem vagy tul igenyes, akkor nagyon jo lehet. Nemhogy a valltamasz lotyog, hanem az egesz fegyevr a kozepenel. Merthogy az egeszet szet kell kapni, hogy az aksit beletehesd, na ott kinai az illesztes. Engem rohadtul idegesitett, igy 10 BB kilovese utan el is adtam. Aki ezen tul tudja magat tenni, annak jo fegyver lehet.

Punker
nem éreztem magam rutinosabbnak, elmúlt félévben tuti több játékon voltatok 😄

a lényeg, hogy jó volt ilyen mókában máskor is benne vagyok!

mi köszönjük, hogy velünk tartottál; a srácok örültek, hogy egy rutinosabb ember is van velünk - én külön köszönöm, hogy a rádiózást átvetted.

és REGIS csak le lett késelve, muhahhaaa <#eplus2><#eplus2><#eplus2>

Punker
kösz srácok hogy veletek tarthattam, qrvajól éreztem magam egész nap.

Széltõl, BB-tõl is függhet erõsen. De az elfogadható szerintem. Úgysem pockokra fogsz lövöldözni... <#eplus2>
A hopup-lenyomó meg, - ha szilikonos - akkor lehet hogy vastagabb, mint a gyárid volt. A lenyomókar aljából, ami a lenyomót nyomja le, lereszelhetsz egy kicsit. De inkább cseréld ki a H-lenyomóra.
ZTM
Én is így gondolkodok,épp ezért fogok személyesen elmenni érte.

bardocz
Nem tudom mennyire megbízható,de a lényeg,hogy kényelmes legyen neked.
ZTM
Mivel nem túlságosan jó infókat gyûjtöttem a Kar98-ról ezért lemondtam róla, igen nehéz volt de megtettem, az a fegyver amit helyette szeretnék venni:AGM MP40
Errõl a full fém fegyverrõl csak jót hallottam(na jó nem mert 2 hibája hogy kicsit lötyög a válltámasz és az utsó 3 lövedéket nem lövi ki de ez nem ügy) mivel én szeretem a 2. VH-s fegyókat és a németek fegyverei és felszerelése jobban érdekel mint a többi azt hiszem jó választás ha pl pár év múlva airsoftozni kezdek talán még jó lesz kezdõ fegyvernek.
Nektek mi a véleményetek?Esetleg vkinek van?
Még messze van a nyár eleje de már most megvenném😊