border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• RoyalPredator
    Sadist: M16A4 SVD RIS-em volt, csak lecseréltem AK-47 Tactical-ra, mert masszívabb és szebb darab szerintem. Sújban könnyebb ha jóltudom, de ha felkerül rá a távcső, akkor egészen más lesz a helyzet. És ha annyira kemény vagyok, minek menjek el afganisztánba? Tudod te hogy egyáltalán mi folyik ott? Na persze hogy nem, dehát "jogod van hülyének lenni". Ennyit erről.

Shatanka: Ha már egy kész filearchívumot vezetsz rólam mint egy kisokos FBI ügynök, akkor légy oly szives gondolkozni is, és jöjj arra rá hogy egyéb fizikailag megterhelő feladatok is léteznek az életben, még ha esetlegesen te a ki is vonod ezek alól magadat a kis kényelmed érdekében. Tudom mijen dolog az intenzív, napokon át tartó megterhelés.
    Megvan a módja, hogy mentálisan viszonylag friss maradj és innentől kezdve már szinte csak az akaraterőtöl függ.
    Hogy ha te egy 123 kg-s ember vagy, akkor vagy ügyelj arra, hogy a testedet ne terheld meg, csak amennyire azt lehet, vagypedig támogassad a postomat, mert te ennek ellenére úgygondolom hogy kibírod a sarat, még ha fájdalmas is, de csinálod és kész. Nemde?

mstummer: Tudod nagyon nem mindegy hogy ki mijen intenzitással játszik. Alapból sok tényező játszik itt szerepet. Felszerelés súja, testsúja, fizikai kondíciója, a megtett út, az útnak minősége, hogy mijen testhelyzetben játszik valaki, hőmérséklet, páratartalom, etc etc. Rengeteg tényező.
    De azt is hozzáteszem, hogy a kisportolt test kardió és sújemelgetéssel lesz főleg, és ezek az emberek rendszerint kihagyják a combizomzat fejlesztését. Ez mifelénk rendszeresen előfordul, hogy kis macsógyerekek flexeznek a csajoknak, aztán futáskor kidöglik az elsők között, mert egszerűen nem edzett a lába, meg néha a háta. Meg egy kigyúrtabb ember miért is menne mesterlövészkedni, nem? ^^

MuldR: Hívd át Scully-t és kérj tőle egy jó masszázst vagy valami.:D

Szóval persze énis vagyok úgy hogy már nagyon kényelmetlen a játék, de nekem van sokminden mellett egy ijen "spontán" adrenalindolgom, amikor harcolok, és tűzharc van, akkor elfelejtem minden bajomat és gyáááááááááh x)