Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
Én azt találtam ki, hogy fából megcsinálo ma felsõ védõlemez profilját, arra rámelegítek (hajlítok) egy plexi darabot, azt körberajzolom, kivágom , elölrõl ráragasztom és kész is ....
Szegény ember vízzel fõz alapon ... 😛

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

lac coo
Akkor ez is zárt csak szögletes keresztmetszetû ! 😄DD

SG rock
Fogalmam sincs, raksz elé egy méretre vágott plexi lapot és kész.

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

Jacek
mhh ennek birja a lencseje a lovest? mert ahogy nezem ez ele nem lehet lencsevedot rakni. Nay birta😊 majd Lacoo megirja hog

SG rock
az ilyenek zártak

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

lac coo
És milyen a zárt ? Illetve ennél lehet-e zártabb ? 😄

lac coo
Kéne nekem egy link ...
Napokban olvastam, hogy ezeknek a holosight replikálnak van egy hibája, mégpedig hogy túl magas a jel és nem igazán lehet lejjebb hozni. El kell távolítani két kis rugót belõle. ehhez láttam valami tutorialt de most sehogy nem találom ( gúglival sem ) ..

SG rock
én ezt nyíltnak hívom

Jacek
vagy megis😊

SG rock
nemtudom te mit néztél!

Jacek
aham ez nem nyilt

Jacek
ammi?D de az a kerdes hogyha nyilt lehet e vedeni vagy nem, mert nekem a nyiltat 1 ora utann lottek ripityara😊

Punker
gúglit használni meg nehéz igaz?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Jacek
en eke vagyok a nevekhez😄 nyilt vagy zart? mert azt hogy lehet vedeni? lehet ele rakni plexit?

SG rock
EOtech holosight replika

Jacek
ez ilyen nyilt iranyzek?

lac coo
Ami nekem fura, hogy a "kijelzõ" alján egy sávban nem látszik a jel, minha valami kitakarná ... De nem vészes az ember úgyis ösztönösen középre igazítja .

lac coo
20 rugó ...

DannyL
Ilyen kivétel az A.C.M. P90-es akksija. 9.6V, 1100mAh és hibátlan darab. Magához képest nagyon sokáig bírja és felveszi rendesen a töltést.

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Az aksi valameddig birja, ha nem a kinai toltovel toltod, hanem normalissal.
A toltot azonnal kukaba kell dobni.

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

DummyBoy
Az igazság az, hogy a kínaiakhoz adnak akkut és töltõt is, de utánna azokat is magadnak kell megvenned xD (A gyáriak nem sokat érnek, bár állítólag vannak meglepõ kivételek ...)

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

CopyKing92
jó tudni. 😄

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

SG rock
Mennyi volt?

DannyL
Jó holosight, nem lesz vele gondod. Egyetlen hátránya, hogy nagyon nagy napsütésben elég gyengén látszik.

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

a Classic Army fegyverekhez nem adnak akkumulátort; ezt magadnak kell megvenned.

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

CopyKing92
tudtok valami hátrányt a CA G36K-rol? hogy az aksi sokáig bírja érdemes rá venni elõ agyat? mert akkor úgy tervezem a keretbe bele a cuccokat.

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

lac coo
Nnna...Erre a holosight-ra most lecsaptam, el is mentem érte .
Ennyi pénzért sokkal rosszabbra számítottam, de meglepõen szép a célgömb benne ....Extrém esetben van egy kis szellemképe ( tök sötétben max fényerõnél ...) de amúgy tökéletes. Sok középkategóriás red dot-ot néztem meg a napokban mindben fura volt a pont , itt is ilyesmire számítottam, de nem ....

Szóval ennek most nagyon örülök! 😛

Punker
Szorgos népünk gyõzött 😄

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

ALLAH AKBAR !!

vesszenek a ruszki kutyák <#eplus2>

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

lac coo
Köszi !
Ma még nem olvastam a forumot ....

Hitman76
Nyitott szemmel kell járni!

Klikk!

CopyKing92
ohh.. 😄<#zavart2><#miaz>

lac coo
Melóhelyemtõl kb 10 percre van, majd benézek valamelyik nap, az a tuti .

Nem egyszerû dolog beszerezni mindent ha az ember Airsoft-ozni akar ! 😊))
Elég sok helyen voltam már holosight ügyben , semmi ....
Keletiben igérték, hogy valszeg hó végén kapnak kb. 23 000 HUF-os árban .

SG rock
Gondolom kaptál már pár "Szia, bocsi nincsen!" választ 😊))), de lehet, hogy rosszul gondolom.

Punker
érdekes nekem mindig minden tiszta volt ha kérdeztem õket...

SG rock
Õk még telefonban sem tudnak biztosat mondani!<#eplus2><#ejnye1>

lac coo
Nem, csak weblapot néztem egyelõre, tudom az nem sokat ér ....

Punker
nowar-t hívtad? ott szokott lenni, nekem is onnan van.

SG rock
ez AEG, csak a High-cap tárat kell feltekerni <#idiota><#banplz><#taps><#lama>

CopyKing92
így mûködik egy springes ? 😮 mert még fel húzósat nem láttam csak aeg et meg gázosat

lac coo
Sehol-sehol nem lehet kapni woodland színben .😞
Csak a gagyi "melósruhaanyag" van mindenhol, az meg szart nem ér .

CopyKing92
szüneteltettem 3 napig ezt a topic-ot hogy bizonyítsam hogy jó kis fiú vagyok 😄 lehet hogy ez nem bizonyít semmit se de próbálok változtatni. #20039

SG rock
Jaja az poén lenne 😄😄

Lac coo:
Jólvan ok, ezt már te intézed 😉

lac coo
Tegnap megint beszéltem ezzel a Mike-val, hétvégén sem nyit ki, talán kedden ! 😊)) Elég laza a figura ....

Hitman76
Védõszemüveg nélkül lövöldözni?<#ejnye1>

Mersant
porcukorral jobb lenne, csaladi osszejovetelen:
"1 kis porcukrot a sutemenyre?"
aztan adagolhatna is
<#eplus2>

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

SG rock

SG rock
lehet, hogy mutattam má. egy ismerõsm xP

SG rock
Rendben

Nem az ara a alenyeg, hanem hogy Cordurabol legyen.

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer