border=0>
border=0>KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
Szerintem... juuuuujh....
Ez nem olyan számadat, mint a képernyős FPS, hogy 29 szaggat 40 no problem, ez a Feet/second, gyorsaság.
Ero:
1-Ne FPS-t nézegessed elsősorban. Azt a fegyvert keressed ami a kezedben olyan szépen elfekszik, hogy szinte "egyéválik" veled.
És alapvető hogy ezen kívül tetszen is a kinézete.
2-Több FPS-től nemleszel jobb játékos. Sőt... Csak az esélyed lesz több hogy hamarabb odaér a BB mint ahogy elhajolna az ellenfeled.
3-Marhára ne vegyél összevissza airsoft replikákat mielőtt nemtudod hogy mivel babrálsz. Ez tipikus "noob" dolog, és esetek 98%-a ott végzi, hogy sok pénzt kidobsz aztán eladod jóval olcsóbban azt, amit netán egy hónapja vettél csupán, csak hogy visszanyerhetsd pénzed töredékét... Az airsoft fele pedig ezek az emberek jódarabig nem néznek utána...
Kicsit hiperaktív beállítottsággal keresed itt a fegyvert. Én Springessel toltam sokáig, amit kezdésképp mindnekinek szívből ajánlok, és csak jópár hónapja tértem át AEG-re. Egyből AEG-vel kezdeni szerintem sokkal nehezebb, mert nem tanulod meg azt a taktikázást amit a springes fegyverek igénylenek. A biztos lövés megbecslését, megfelelő időben történő mozgást, kikukkantást, etc.