Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
Szilikon spray helyett használható valami jó minõségû autó-ápolási cucc is ? 😊))

Összeszedtem mit akarok rendelni, hopup gumi stb.... precíziós csõ sokat segít a pontosság javításában, vagy az nem ér annyit amenyibe kerül ?

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Hitman76
Némely esetben viszont mûködõ alkatrészként van jelen. (pl. Systema PTW, TM M4 SOPMOD B😎

airsoftban: az csak dísz 😛

A bolt catch is a lever usually under the bolt that catches the bolt after the last round is fired. When the last round is fired the bolt comes back to complete the cycle and eject the round and is caught by the pin/lever. This is handy if you ever get into a gunfight because most guns with bolt catches have a button to release the bolt on the side. Just eject the empty mag slap home a fresh one and nail that bolt catch release and boom your ready to go. It just saves you from having to rack the bolt back to load a new round. This is standard on almost all semi-automatic pistols and AR style rifles.
lac coo
Még egy utolsó kérdés ,aztán nem szemetelek tovább : ez a valami mire való a fegyveren ? <#idiota>.

lac coo
Ez így mindkettõ tervben van, hop up valami nagyon szar lehet szemre alig mûködik bárhogy állítom leesik a bb, rugót meg mindenképpen kissebre akarom, ez így nagyon erõs ...

Punker
hopup gumi, esetlegesen rugót kisebbre.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

lac coo
OK, köszi .

Ha megbontom a gearboxot azt gondolom észreveszik a boltban ha esetleg valami garanciális javítás kéne... Néztem a miskolciak honlapján a hézagolást , tisztítást és cseppet sem tûnik bonyolult dolognak, iparos ember lévén ezt lazán megcsinálom ....
Kínai cuccoknál mi az amit feltétlen cserélni kell így elsõ körben ?

Gondolom ócska kínai piros-zsír leszed, gumitömitések csere, ez a kettõ dolog soha nem ment a sárgáknak, A tus gumi vége is olyan büdös hogy az ember elhányja magát .

( Mellesleg tegnap jöttem rá, hogy aksi harmadik részét nem kell betömködni a kis egységet hanem elfér függõleges helyzetben a tus végében 😊))) )

Punker
a BDU szabása elég bõ hogy megvédje, szivacs stb úgyis elmozdulna...

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

SG rock
Rajtam azon a részen lóg annyira a nadrág, hogy el se jut odáig a BB...de szerintem ez a játékosok többségénél így van.

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

lac coo
Gólyókat szokták valahogy védeni ? Nem örülnék neki ha valaki 400 FPS-el megbirizgálná a szerszámot ! 😊))Suspenzorom van még régrõl de az valami rohadt kellemetlen , öt percet nem bír benne az ember ...Bár ha betömök egy vékonyabb szivacsot a gatyóba már akár az elég lehet .

lac coo
Azt vágom, voltam katona . 😊)))

Mike at home
én csak száj elõtt és nyakon hordok ilyet, az még kibirható valahogy, találtak el már így, jó hogy rajtam volt
a párásodás az meg alap 😊
multkor néztem amikor az igazi katonák gyakorlatoztak paintballal, a szokásos kommandós maszkkal, ezerrel párásodtak

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
akár még taktikai pajzsot is tudunk csinálni, akár átlátszó plexibõl, akár kis ablakkal 😊

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
ha szóltok, bárkinek vágatok víztiszta plexit bármekkora méretben (ebõõl lesz a házam 😊

Punker
hát pont azért nem jó arcra, meleg beizzadsz, bepárásodsz...

olaszok is búvárruhát vesznek a zubbony alá, mondjuk ott nincs is FPS limit, nekem legjobban eddig köröm lövés fájt.

Mike at home
a neoprén annyira nem szar, de meleg
én igazából zubbony alá, vállra is szeretnék, mert ugye a rohadt karszalag virit mint állat, és bizony szarrálötték a kezem-vállam

Mike at home
vastag plexilap, házibarkács keretében valahogy ráaplikálva

Mike at home
az jó lesz
akinél késõbb javítattam, szerinte a keletiben nagyjából hozzá sem nyúltak, amikor "elvileg" átnézték megvételkor a JG-met

Punker
normális, arra figyelj hogy 1 BB még a csõben marad ilyenkor.

lac coo
Az természetes dolog, hogy ha kiveszem a tárat 2-3 bb mindig kipottyan a fegyverbõl ? egyébként jól adagol nincs vele gond de ha berakom majd kiveszem a tárat akkor is pottyan ...Vagy a tár rugója rögtön feltol pár darabot valahová ami aztán vissza tud csúszni ?

Butyuta kérdés , ne haragudjatok , de a fegyver annyira nem érdekel inkább csak magára játékra vagyok beizgulva, ha beszerzek minden védõfelszerelést remélem ki is tudom próbálni, és nem kell majd csalódnom ...! 😛

Punker
ja...

hát nekem kilõtték az ACOG gyári lencséjét, lett bele vágatva 3mm-es üveg, abból is kilõttek 2-õt, aztán kilõtték a taklámpámat is, most mind kettõ lencséje cserélve lett plexire 😄

remélem ezek már bírják majd.

belövés alatt a BB általi totalis szembol torteno megsemmisulest gondoltam nem a pontos célzást 😊
lac coo
Értem, hát ha csak ennyi ez nem okoz gondot .😊)

Ez is olyasmi, amit Kakukk gyárt. Veszel acélrácsot, jó erõset, körbeflexeled a formát, lecsiszolod a szélét aztán beburkolod, ráhajlítgatod az arcodra és kész.

Ez kb. 1 óra alatt kész volt. Pedig nem vagyok lákátos... <#idiota>
Punker
softair.hu, kakukk felhasználó.

lac coo
Bakker ! 😄DDD

Néhány hete találkoztam elõször életemben az airsoftal ,megtetszett, olvasgattam róla, szabályzat stb.. vettem egy csúzlit, ruha úgy ahogy van, de gondolod ismerek valakit is a mûfajban ??? 😄DDD

Szóval akkor kinél kellene érdeklõdnöm ? Jöhet PM-ben ...

Punker
mondom újra a neoprémet felejtsd el!!!

áruld már el pontosan mibõl tart többe írni az adott személynek egy PM-et, mail-t stb mint bemenni 1 boltba?

lac coo
OK. értem !
Akkor mit javasolsz : én csak üzletben tudok vásárolni, az ilyen egyedi gyártású cuccok nem elérhetõek számomra. Mit vegyek ?
Én egy ilyen neoprém arcvédõre gondoltam és egy gumis szemüvegre amin felül van szellõzés ...

Punker
na nézzük csak sorban:

1 ez egy kínai sz@r
2 én arc és nem szemvédelemrõl beszélek
3 a 2 cucc ég és föld.....

lac coo
Ezt ! 😄 Elég bizalomgerjesztõek a képek ! 😛

Punker
van szélmentes megfelelõ hosszúságú pajta, elõször belövöd a hopup-ot, aztán az optikát.

Punker
mit olvastál és hol? rácsban nem bízol? miért is? mert az az egyetlen ami ténylegesen átszellõzik?

lac coo
Sok véleményt olvastam errõl és most éppen ott tartok, hogy rácsban nem bízom meg 😊)))
De azért érdekel mirõl van szó !

( Most találtam Nowar-ban egy maszkot 4500 -ér, az még a kifizethetõ kategória .Maszkot szeretnék arc-védelemre és szemövegek szemre ...)

Nektek van valami bevalt modszer az ellen hogy belojek a reddotot? Imadkozas kilove 😊
Punker
ne vegyél olyat mert csak párásodni fogsz, a legjobb eddig a Kakukk féle rácsos maszk, talán 2500-ért csinálja.

lac coo
Arcvédõ maszkot hol lehet normális áron kapni , valami neoprémet ...?
15k -ért találtam weben de azt kicsit drágának tartom !

Ugyanugy mukodnek a gagyik is. Az a nagy kulonbseg, hogy gyenge az egesz. AS-re, legpuskara jo, de ha egy elesre szereled az elso visszarugasnal szethullik. 😊

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

lac coo
A dunakeszi Airsoft Team-rõl tud valaki valamit? Sehogy nem tudom elérni õket, pedig jó közel vannak hozzám ( Fót), és kezdetnek bõven megfelelne ...

lac coo
Ha eljutok Keleti Frontba jövõ héten akkor leadom e fegyvert átnézésre, hézagolásra stb ...,valszeg kicseréltetem a rugót egy 100-110 -esre.
Meg szerzek valami irányzékot, mert amilyen szépenm kidolgozott a test olyan csapnivaló az elsõ és hátsó irányzék is rajta ! 😊))

Eszedbe ne jusson közterületen akár csak elõvenni is.
Hopup guminak tökéletes egy Guarder 75-ös szilikonos gumi, ~750Ft, akármelyik airsoft-os boltban megkapod.
Beszerelni sem egy ördöngösség, lényegesen egyszerûbb, mint besetupolni egy Abarth-ot... <#awink>
Viszont elsõre nemgyenge fegyvert választottál, netes források szerint out-of-box lövi a ~420 fps-t... <#zavart1>
lac coo
Nekem is van kertem ,csak nem akarom, hoygy a fiam lássa ezt a fegyvert, van neki egy kínai aep-je ( bár most éppen behalt ...) azzal szokott célba lõni szigorú felügyelet mellett, de ez már nem neki való, még ha figyelek rá akkor sem .Ezért kéne valahol másutt elintézni a dolgot .
De ahogy néztem hopup tényleg gagyi benne szinte semmit nem változik akárhogy állítom, mindig hamar leesik a bb, valszeg túl kemény a gumi, addig meg sok értelme nincs lövögetni míg ki nem cseréltetem .

Veszélyeztethetsz vele másokat.

Nincs valamelyik ismerõsödnek hétvégi telke? Ott nyugodtan belõheted.

lac coo
Mási kfórumon már kérdeztem, de nem jött válasz ....

Ha kimegyek valami félreesõ helyre a határba belõni a fegyverem abból nem lehet "baj" ? Valszeg a kutya se jár épp arra, de sose lehet tudni... Hülyegyerek géppisztollyal lõdöz, még rám hívják a zsarukat 😊)))
Kártya, gravír van .

lac coo
Ja, közben rájöttem, hogy hülye vagyok ...😊))))
De én úgy tudom az a látómezõ szélessége 100 méteren ...

SG rock
látom törölted 😄😄

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

SG rock
az a zárólencse átmérõje! nem nagyít😊

SG rock
Én 4500pénzért vettem TASCO 1x40es 11fokozatú Red Dot-ot. Zárt, fém házas. Nekem tökéletesen bevállt.

lac coo
Az olcsóbb reddot-ok mennyire mûködnek úgy mint az "igaziak" ? "Mozog" rendesen a pont benne ahogy azt valóban tennie kell?
Egy olcsó , kb . 10 000 Ft-os cuccra gondoltam ( valszeg ezek is kínaiak ...), mivel AEG nem épp pontlövõ nem látom értelmét a komoly cuccoknak. Nem baj ha mûanyag, meg esetleg szellemképes bizonyos fényviszonyoknál, csak jól lehessen célzásra használni .Nyílt reflex sight a nyerõ nálam ...
Esetleg valaki használ ilyent, tapasztalat...?

bardocz
Ha 1-2 év múlva szeretnél játszani,akkor ne most vedd meg,addig ezek olcsóbbak lesznek,és kijönnek újabb modellek.