border=0>
border=0>KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
Engem nemérdekel a Holokauszt, se semmi hasonló égbenjáró bűn és tragédia.
Én személyszerint igazat adok mindkét félnek, mert én így látom.
Erre sokan elfogultan rávágják hogy nincs igazad, ez szörnyű, etc etc etc... Az álláspontomat itt a vita elkerülése miatt, meg az illendőség végett nemosztom meg. De azzal, hogy eljátszunk egy valós jelenetet, nemhiszem hogy baj lenne. Mert édekesmód, a Falludzsa sem rasszista játékként szerepelt, mert ottis mind2 fél igazát figyelembevették, és úgy zajlott le a játék. (Tudom szerinted ez ostobasád butasgá moderálnád is de itt nemtudsz) A baj ott kezdődik, ha valaki abszolút komolyan veszi a játékot, és olyan baromságokat ír róla mint az Index pl.
És elcseszik azt amiért sokan harcolnak, hogy az Airsoft egy politikai nézetektől mentes játéknak legyen tekintve.
És zárásnak annyit, hogy a 4 fő dolog ami megkülömbözteti az Airsoftot a Paintballtól:
- Lövedék: BB vs Festékgolyó. (BB Kultúráltabb)
- Fegyverek: Replika vs Paintball gun (Hozzáteszem az AS SOKKAL kisebb energiával dolgozik)
- Felszerelés: Katonai/Kommandós vs sportruházat (Mostmár woodlandban vannak a paintballosok is...)
- Harcmodor: Taktikus + Katonai hardmodor vs Taktikai Darálás...
(Paintballosok zöme agresszívan nyomul előre és szószerint CS Szinten fragozik)
És mégis minket cseszegetnek, holott sokkal szelidebb sportról van szó.
Utána kéne nézni, hogy Paintballnak voltak e ijen gondjai, és ha, akkor miért. Azután alaklmazni ugyanazt a megoldást ha lehetséges.