Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DeerHunter01
jólvan köszi a válaszokat.
megfogadom a tancsáaid.

\"Erről van szó!\"

Punker
a 0,28-as cyma-nál gagyibbat ne vegyél

amúgy hány éves is vagy?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

DeerHunter01
AK-t ajánlanál ?
pl. egy ilyet vagy ilyet?

\"Erről van szó!\"

Punker
játékra nem túl jó.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

DeerHunter01
valami jó gép fegyvert tudnátok ajánlani ?
lehet hogy azt is vennék ha kifutja rá.
30 ezerig.
33 ezer ez

nem tudom mennyire jó márka de szerintem nagyon jól néz ki.
airsoftozni 1-2 év mulva szeretnék .
ez milyen szerintetek ?

\"Erről van szó!\"

DeerHunter01
köszi.

\"Erről van szó!\"

Punker

DeerHunter01
Miskolcon ismertek valami jó airsoft boltot ?
plázába elég drágák a cuccok

\"Erről van szó!\"

Hali.Keresek MICH 2000 sisak replikát olcsón.SÜRGÕS LENNE!!!
SZiasztok!
Kell valamelyikõtöknek Nike fiocchi elektromos Füstjelzõ?😄
Valamint egy olyan kérdés ,hogy Biohazardos felvarrót tud valaki szerezni?
elõre is köszi a válaszokat.
lac coo
Azaz ! 😊))
Én sem számítottam ilyen rossz élményre ! 😊))Senkinek nem kívánom , fõleg nem egy játékon ahová szórakozni jár az ember ! .)

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

nem hülyeség, egyik-másik tuningõrültet én is meglövetnék a saját fegyverével, hadd lássa mit mûvel az ágyúja...

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

ici pici dzsunkába találni rugót, azt beletenni... nem menni bele... csavarhuzoval belemenni... és itt van most neked és lenni nagy boldogság.

Rugócsere vissza 350-360 környékére és tökéletes lesz. Meg úgy is érdemes átnézetni.

lac coo
Valami nyílt red do-ot szeretnék még venni hozzá, valami jó olcsót, tekintve, hogy ezek nem pontlövészetre valók , gondolom nem kell belõle a 100 000 Ft-os ....Amiket látni 6-10 000 -ért azok mennyire használhatók ?

Punker
mikor megvettem a motoros tárat nekem is megpergették vele a hátam csak hogy tudjam milyen. 😄

lac coo
Mindenképpen kisebbre vetetem.Nagy hülyeség tudom, de próbából hátba lövettem magam , poló + vastag pulcsi ellenére rohadt nagyot ütött !Gyönyörû véraláfutás lett belõle ! 😊))

Nem mondom, jó érzés rombolni vele, de nekem alapvetõen az Airsoft mint játék tetszett meg, nem a fegyverek, és ez a fegyver már nagyon nem fér be nálam a játék fogalma alá !

DeerHunter01
oké köszi

\"Erről van szó!\"

ZTM
Ha a soti shotgun nálad akkor nézzél fel a keleti front szaküzlet honlapjára,van 10K-ért rendes(erõsség stb.???)

DeerHunter01
vagy sotit érdemes venni a pisztoly helyett ?
az mennyibe kerül ami normálisabb?
az erõsség a lényeg 😄

\"Erről van szó!\"

hat igen ahogy latom tobb helyen is 420-450 FPS-t irnak hozza szoval azzal mar nemis lohetsz 10 meterrol (mondjuk en szivemszerint maradnek a minden 350 vagy alatta + sniperek 500-600 nal)
Punker
nézesd át és rakass bele kisebb rugót!!!

1 valószínûleg sokkal több mint 400 FPS
2 szinte tuti gear törés pár ezer BB után.

lac coo
Megvettem életem elsõ "komolyabb" AEG-jét, egy AGM HK416-ot.....
Hát... Én ezzel senkire nem lõnék rá 10 méterrõl olyan baszott erõs. Mérve nem volt, de megnéztük mit mûvel 3-as üveggel, 4-es farostlemezzel, befõttes üveggel.Brutál.Vékonyabb ruhában én ezt már erõsnek tartom, ember bõre bereped ...

DeerHunter01
jólvan akkor ezt megveszem. 😄
amúgy van 1 airsoft pisztolyom rúgósba .
Smith Wesson Toky Marui-ba.
az van olyan erõs mint a Cyma Glock ?

\"Erről van szó!\"

Punker
az összes AEP 200-220 FPS körül van.

DeerHunter01
akkor ilyen ár körül ez a legerõsebb elektromos ?

\"Erről van szó!\"

Punker
jó a glock

de nem visz át se kartont, se dobozt, se üveget.

DeerHunter01
Cyma Glock akkor az jó ?
majd késõbb akarok airsoftozni most csak szétlõni dobozokat meg üvegeket 😄
és ez a fegyver az egyik oldalát átviszi pl. egy Cola-s doboznak ?

\"Erről van szó!\"

Punker
10-12-õt megér 😄

DeerHunter01
vagy inkább ez ? link

\"Erről van szó!\"

DeerHunter01
Beretta 92 Elite IA AEP

* Típus: Beretta 92 Elite IA AEP
* Mûködési elv: AEP (automata elektromos pisztoly)
SEMI / FULL auto
* Lövedék kezdõsebessége:
297 fps (0.12 g-os lõszerrel mért adat)
* Max. lõtáv: 35 m
* Tárkapacitás: 27 db 6 mm BB golyó
* Anyaga: Fém belsõ és szán, ABS borítás
* Gearbox: Fém
* Kaliber: 6 mm BB golyó
* Ajánlott lövedéktipus: 0.20 g
* Hop-Up: igen, állítható
* Blow-back: nem
* Méretarány: 1:1
* Tömege: 860 g

Tartozékok:

* Hangtompító
* Akku (500mAh/Ni-Mh/7.2v)
* Töltõ
* Gyorstárazó
* Tisztító pálca
* Kb. 100db BB

16 ezer FT.
ez milyen szerintetek ?
Elektromos pisztolyt szeretnék venni ,lehetõleg olcsót ,erõset és megbizhatót 😄
15 ezret szánok rá kb.

\"Erről van szó!\"

SG rock
az szép, én 4km után behalok zsák nélkül<#vigyor3>

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

Punker
ja az IRC-seket 😄

bardocz
Futva jött,nem ladával😄
DummyBoy
xD

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

lopni voltal?😊

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Punker
én kivételesen aludni fogok, futottam 8 km-ert zsákkal.

kar. unatkozom, chatelnek 😊

Punker
szerintem nincs, IRC halott jó régen

szerintetek van elet a #airsoft irc csatornan? Meg akartam nezni, de invite only. Utoljara 5 eve jartam ott, de akkor is csak Svegaval ketten voltunk 😊

Nem lesz, mivel itthon nem kötelezõ....meg sztem rusnya is. Más kérdés, m h mondjuk ha ezen múlna, h a közeg lelõ-e megelõzésképpen, tuti én is festeném 😊
Punker
nem

kvitya de ha ugye én M.O-n veszek fegyvert akkor az nem lesz rajta?
SG rock
Holnap megyek Nowarba, megveszem az erõsített CA GearBox-ot. Remélem azzal már semmi gond nem lesz!

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

SG rock
Nektek is b@szott lassú a Softair? Örülök ha betölti az oldalt, nem még, hogy eljussak az üzenetekig<#wow3>

Jó néhány országban kötelezõ a narancssárga jelölés a replika fegyvereken, hogy ne lehessen megtévesztésre használni. Pl USA,ahol igen kellemetlen következményei is lehetnek, ha a rendõr élesnek nézi...
Hello, most lesz egy sztem elég hülye kérdésem 😄 Na néztem képeket meg youtube-on videókat és egy csomó fegyver végén van olyan narancssárga, ugye azt majd le kell venni vagy nem csúfítja a fegyvert sokáig? Csak mert minden videóba rajta van szinte de mondjuk haverom airsoft fegyverén nincs.
SG rock
GB kell, (a távcsövem cserélem egy hordfogantyúra való szerelékre +1 ilyen tasco red dot-ra).
Miért kell kidobni a csapágyazott rugóvezetõt?

most akkor GB kell vagy reddot? 😊
amúgy a csap. rugóvezetõt ki kell dobni a fenébe.

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

SG rock
Tasco 1x30 RED DOT-ot ismeritek? Vélemény róla?

SG rock
még nincs 1 órája, hogy felraktam a táraimat Softair-re (abból veszek GB-t<#shakehead>) és már 7 jelentkezõ van<#wow1>