border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• Hitman76
    "Általában kisebb fegyvereket szoktak kezdőknek ajánlani."

Kik szokták? Fejtsd ki bövebben, miért kell egy kezdőnek kisméretű fegyvert választania!

"azt javasoljuk neked, hogy menj ki játékra, ott 1-1 körre kérd el valakinek a fegyverét, már ami nem a drágábbik árkategóriába tartozik, próbáld ki, és vigyázz rá mint a szemed fényére."

Ki az a mi?
    Én nem javasolnék ilyen marhaságot! Most komolyan azt gondolod, hogy kimegy szerencsétlen, és végiglejmolja a játékosokat ilyen: "Elkérhetem a fegyvered egy körre? Légyszí!!!" stilusban? Szegényt a második próbálkozás után elhajtnák!

Jah, amúgy a szavaidból azt veszem ki, te már nem vagy kezdő!
    "2 Fórumos, és úgy 8-10 baráti játékon voltam."

Jah bocs, látom már profi vagy, és mérhetetlen tapasztalattal rendelkezel!

"6mm a szabvány, súj nemhiszem hogy befojádolná.
    Airsoft szabvány a 6 milis és a 8 milis BB.
    Ebben mi a hülyeség, Wikipedia?"

Bár vágom, hogy te penge vagy, de bizonyára tudod - hiszen rengeteget olvastál a témában - hogy a különböző gyártmányú BB-knél más és más a méret és a súlyszórás. A gyenge minőségű lövedékek akár lehetnek oly mértékben hibásak is, hogy károsíthatják a fegyvert, illetve hosszú távon komolyan elkoszolhatják a csövet és a hop-up szerkezetet. Ez ugye negatívan befolyáslja a pontosságot. A külballasztikai tulajdonságai sem elhanyagolhatóak egy BB-nek, hiszen a találati valószínűség a nagy szóráskép esetén nagymértékben csökken!

Javaslom tájékozódj a a témában, minden ehhez a témához tartozó információ felllelhető a neten.