Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SG rock
http://airsoft.nowar.hu/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=1068&category_id=21201&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=26

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

SG rock
Nowarban láttam 5500pénzért erõsített CA 2es GB-t, szerintetek az jó? Vagy van valami amit tudtok ajánlani?

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

Ne aggódj a ver2 CA gear-nél is elõfordult az ilyen hasonló feltételekkel...

E.Gy.B.E. Airsoft Team

SG rock
Ja, 2-es JG és azért idegesít nagyon, mert csak 110es rugó van benne, fém csapágyak meg csapágyazott rugóvezetõ.

Punker
2-es JG gear? + milyen rugó?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

gondolom nem 330 fps volt 😊

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

SG rock
Ez tegnap történt<#sir> mostanában mindig van valami gebasz<#falbav>

SG rock
Mekkora volt a mai Zsámbéki játék!
Sztálingrádot védtük be a Nácik ellen, alap, hogy mi nyertünk.
A fõ zászlót kellett megszerezniük meg a bázist elfoglalni, úgy befészkeltük magunkat, hogy mikor jöttek sorra hullottak is ki!
Aztán már alig mertek bejönni és meguntuk a várakozást, kimentük és körbevettük õket... az volt a végsõ leszámolás😄

Idõközben megtudakoltam pár dolgot. Bátyámnak is volt ilyen...aztmondta kiszárad idõvel...
Nomeg gyõzött a bátorság,és kiderült hogy tiszta egyszerüen cserélhetõ a lencse 😊

E.Gy.B.E. Airsoft Team

ESS Tactical Thermal szemüveggel kapcsolatban kéne segitség.

Le akartam mosni mert már nagyon piszkos volt, a gond hogy valami úton víz jutott a két lencse közé. A legnagyobb gond hogy azóta rendszeresen bepárásodik.
A kérdés az hogy mehet a kukába,vagy ki lehet szárítani. Ha jól láttam kapható hozzá tartalék lencse a bázison. Viszont fogalmam sincs hogy lehet szétszedni...

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Punker
bemegy a vámra aztán tovább.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

lac coo
És magyar posta vagy valami csomagküldõ kiszállítja a fegyvereket? Igazából ettõl az egy dologtól félek, nálunk ugye elméletileg csak személyesen szabad ilyent vásárolni ....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Punker
néha 1-2 csomagot elkevernek, de rengetegen rendelnek onnan.

lac coo
gunnerairsoft.com-ról próbálkozott már valaki rendeléssel, vagy halott ötlet ...Elfogadható az ár, és gyakorlatilag minden van...

lac coo
PÜ ment, köszönöm szépen !!!

Punker
küld el akkor pm-ben a mail címet és 1 nicket.

lac coo
Neked adjam meg, vagy hol ? 😄 Laccoo névre van már egy pár acc bent ...

Punker
a mail szerver hibás, így nem kapod meg az aktiváló mail-t, ha megadod a nevet az adminok beaktiválnak.

lac coo
Softair fórumra miért nem tudok regisztrálni ???
Valami általános hibát ír, aztán nem jön létre az accom ...<#help>

SG rock
Ma voltam megvenni a Nowarban a Dboys 67es M4 tárakat! Végül jók a fegyverbe.
Néha mikor kiveszem a tárakat beakad a mûanyag tetejük és kijön a bele a tárnak :S.

De volt egy poén jelenet:
2kissrác (kb. 11évesek lehettek)bejön az üzletbe, és megkérdezik, hogy :
-Van akksitöltõtök?
Akkumlátorhoz kell?
-Igen!
NINCS!
És kis csatiról nagy csatira alakítótok?
NINCS!

Erre odamegy egy 30 év körüli ember és kér ilyen átalakítót, neki persze van<#idiota>. Gondolom akksitöltõjük is volt😄.
Szépen kiszûrik a kis Vérpistikéket😊.

lac coo

Punker
szó volt a Dboys Kar98-ról:

"
Üdv mindenkinek!

Gondoltam leírom ide, hogy a mindenki által halálraitélt dboys kar98k-t is sikerült tuningolni.
Vettem egy CA 535 mm (6.04mm) csövet,amit az eredeti csõ profiljára (hopup luk, kis vékonyitás) esztergáltattam,majd ez tettem be az eredeti 510 mm-es, két részbõl álló csõ helyére.

A hop-up-ba is lehet tenni plusz egy csapágygolyót,de nekem kettõ volt benne (van akinek egy van, annak nem árt).

Sokkal jobb lett,pontosságban és erõsségben is. Ha nem is játékra való,de akinek ilyen van,szivesen leirom tapasztalataim,ha neki akar vágni. Megszûnt a puska idegesítõ oldalirányú szórása,ami az eredeti csõ szélesedésébõl eredt.

Rugót, dugattyút nem találtam hozzávalót,aki ezzel kisérletezett,irjon.

ötletet innen vettem:

http://www.ww2airsoft.org.uk/p.....t&sd=a

üdv: mauser"

Mersant
szoval van ertelme, koszi 😉

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Punker
átlag +5 métert jelent kb.

Mersant
"H" lenyomokrol van szemelyes tapasztalatotok? nincs tulmisztifikalva a dolog?

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

SG rock
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ha valakit érdekelne eladó BW felszerelés: http://www.softair.hu/viewpost.php?p=203908

Hello megint én. Szerintetek egy JG M4CQB megérné 35 000-ért, esetleg tapasztalatok?
Adatai:

A fegyver anyaga ABS mûanyag és fém, gearboxa Ver 2. tárkapacitása 300db 6mm BB lövedék, hossza betolt váltámasszal 810mm kihuzott váltámasszal 875mm, súlya 2710g, akumulátor tipusa 8,4V nagy méretü, ereje 320-340FPS 0,20g 6mm BB-el, a doboz tartalmazza a fegyvert egy darab tárral valamint az akumulátort 220V háozati töltövel és a használati útmutatót.
SG rock
Dboys fém teste van, szal akkor sztem passzentos lenne.

Punker
softair-en vagy vadkanoknál kérdezz rá használja e valaki JG-ben

SG rock
Vélemény errõl a tárról? Most kb. olyan árban van, mintha rendelnék és elég sürgõsen kéne 7db<#confused>

Volt a csapatban JG fegyver,sõt van is,jó igaz ez nem személyes tapasztalat. De azis tapasztalat ha egy csapattárs mond róla véleményt. Sõt M4-es is volt. Teljesen megvolt vele elégedve a tulajdonosa,bõ fél évig semmi gond nemvolt. Egészen addig amég nem szerelt rá egy minõségi, m249-eshez árult szíjat. Nos a szíj valamiért elengedett, M4 betonra... test széttört. Ez ugyebár más müanyag fegyverrel is megeshet ebben az árkategóriában. Nem a fegyver hibája. / Azért megnéztem volna mi lett volna egy m249-el,ha már ahhoz készült a szíj/
Az hogy nincs ismeretem benne annyi hogy én nem használtam túl sokat M4-es airsoft fegyvereket, mert egyszerüen nem szimpatikusak. De használtam már pár fajtát kényszerbõl, nomeg a csapattársaknál tapasztalt dolgok alapján miért ne mondhatnék véleményt? 😊 Ha nálam lenne az õ fegyverük, nálam is ugyanaz megtörténhetne. Persze nem vagyunk egyformák.
Mondhattam volna Boyi M4-et is alternativának, de azokról több problémát tapasztaltunk a csapatnál. Azért elég cinkes ha úgy kell összeragasztgatni fegyvert 😊 Az egyik tagunknak az se segitett, egyszerüen kettétört neki, komolyabb külsõ behatás nélkül. Pedig mások meg ezeket dicsérték agyon.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Punker
tudod a $ árfolyam alakulása ezt is befolyásolja, nézd meg mennyiért jönne be kintrõl.

Punker
Add2: Más boltokban is nézz szét pl. nowar.hu keletifront.hu airsoft.hu

telefonon hívd fel õket kérdezõsködj.

Bocsi azóta megtaláltam a nowar-on, és télleg egy JG 😄 Ami viszont gáz hogy ugyanannyi az ára, vagyis a nowar-on 650 ft-al drágább 😄
shatanka köszi a választ csak sajna sehol máshol nem találtam ilyen típusú fegyvert. Meg ha ekkora átbaszás akkor nem fogom innen venni. Amúgy esetleg valami tipp hogy honnan tudnék ilyen típusút szerezni normális áron?
SG rock
Hehe , haverom mûve nagyon komoly 😄

a cybergun egy francia (?) cég, aki kínai gyártóktól (JG, Cyma, Boyi, JinPeng, stb) rendel fegyvereket, és a saját neve alatt árulja õket, kb. másfélszeres áron.

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

"Látom fõleg az M4/16 irányvonal érdekel. Ebben nincs olyan ismeretem, de szerintem..."

Én is olvasok sokmindent az interneten. De véleményt csak saját tapasztalatok után szoktam mondani...

Az én JGmben csalódtam. Immár benne van több mint 60 ftomban a szervizelése. ( hajszálrepedés volt a gearboxon, eltört a mûanyag test stb... )

Add1: airsofgun.hu drága átbasz ezért ne rendelj tõlük.
Add2: Más boltokban is nézz szét pl. nowar.hu keletifront.hu ( költséghatékony magyarul olcsobb )
Add3: blackwater.se.hu fegyvertesztek... Olvasni tudás elõnyben
Add4: Vedd figyelembe milyen magas vagy illetve milyen szerepkört szeretél játszani. Ezután mérlegelj. 164 cm magassághoz nem feltétlenül az m16 ajánlott.
Add5: Próbáld ki a különbözõ fegyvereket.
Add6: Kínai fegyverek mindig szerencse kérdése is. Az én JG már benne van egy fél IFA és egy negyed Lada...
Add7: softair.hu tapasztalatok a fegyverekkel kapcsolatban. Ha végigolvastad, akkor olvasd el mégegyszer.

Ha ezekután van kérdésed akkor tedd fel nyugodta és valaki biztosan válaszol.

Punker
fogtak egy JG-t átrakták más dobozba és 1,5x-es áron adják.

Krisz018
?

Krisz018
Mit jelent az hogy "átcsomagolták"

Punker
30-at megér mint általában a JG-k, mivel ez is az csak átcsomagolták.....

Kalash AKS-74, full fa és _acél_; az elõzõ tulaj WD-vel átnézette, 340 fps-t tud, szóval bele se kell nyúlni. kaptam hozzá 2 pótakksit, 1 midcap tárat (ami szerintem inkább AKM tár lehet), meg egy gyorstöltõt is :-)

ja, és a röhej: könnyebb mint a mûanyag testû G3 :-D

Krisz018
Nem késtél el a válasszal!!! Te tudnál ajánlani 40ezr Ft ért valami jó fegyvert?? Légyszi segíts!!!

Ha tudsz adjál linket.

Elõre is köszi.

Üdv.

Uhh...most látom kicsit bekéstem a válasszal, igy jár ha az ember másnapos és elfelejti frissíteni a fórumot 😄

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Én egyiket se ajánlanám.Fõleg nem ettõl a cégtõl. Azért az elsõ messze nem a 40ezres kategória, de ez nem kezdõ fegyver.A CA Sportline széria felejtõs. Egy kínaival jobban jársz. A harmadik meg egy átcsomagolt kínai...felejtõs.

Látom fõleg az M4/16 irányvonal érdekel. Ebben nincs olyan ismeretem, de szerintem a JG termékeiben nem csalódnál elsõre.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Punker
milyen?

Krisz018
Nagyon szépen köszönöm!!!
Jövök ha megvettem.

fix tusossal jobban jársz: link

illetve a softair.hu Kínál topicját érdemes végignézni <#smile>