border=0>
border=0>KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
Van még mit olvasnod ezek szerint!
"Mondjuk pontosan azt sem értettem mit takar ez a kitárazás szó"
Hmmm. Pedig határvadász voltál!
Amúgy pedig a Falludzsás fotóknál magam is ott voltam, az általam beszúrt fénykép jóval a játék vége után készült, és kimondottan pár fun kép miatt állt össze a brigád. Szigorúan meghívásos eseményről beszélünk, ahol a résztvevők mindannyian rutinosnak számítottak.
A fegyverekbe kitárazás után kerültek vissza a tárak, mint mondottam volt a poén képek kedvéért tartjuk a fegyvereket Kimura irányába!
"Nem vitatom, a tapasztalat biztos sokat számít .De a két másik felállás mindig kimarad a példáitokból :
a két csapat azonos tudásban és tapasztalatban de az egyik 600 FPS-el kevesebb tűzerőben."
Példa:
Verpleéti játék, mi ketten alkottunk egy felderítő alaklulatot (2 db TM H&K MP5-A4 - 265 és 280 Fps), az ellenfél átlagosan 6-8 fős rajokba tömörült. Kihasználva azt, hogy két ember könnyebben mozog zajtalanul, és jobban képes rejtőzködni, komplett rajokat tudtunk visszaállásra kényszeríteni! Gerilla taktika. Odacsaptunk és elszeleltünk. A főbb útvonalak mellet beásva kivártuk míg az ellefél besétál a killzone-ba, és kiszedtük a medicet, a rajpk.-t meg akit értünk. Aztán olaj! A sűrű boztótosban sokkal gyorsabban haladtunk ketten, mint az ellenfél, így általában sikerült lerázni őket, ha éppen túlélték a rajtaütést.
Nem azért sikerült eredményesen a taktikánk mert akkora ászok voltunk, egyszerűen ráéreztünk a helyes megoldásra.
Az alacsony Fps teljesítményt lehet ellensúlyozni fürgeséggel, jó fedezék választással, pontos tűzvezetéssel, összehangolt mozgással és tűzfedezettel, valamint rejtőzködéssel.
Hozzáteszem nálunk profibb és összeszokotabb brigádokat is ismerek, akikkel összefutva hiába is bíznál a trillió Fps nyújtotta lőtávelőnyben!