Airsoft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
@panther:
Ha Airsoftozni akasz AS fegyvert venni akkor a minél pontosabb replika erõsen másod-harmad-negyedleges szempont ...
Ha a falra kell akkor ok, de sok olyan AS fegyver van a piacon, ami egyedi, király, pontos más, játszani viszont öngól ...
Ha nem akarod az idegeidet tönkretenni akkor 2 fegyvert veszel. Egy jót a játszani és egy szépet a falra 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Armalite vs. CAM15A2 carbine
Punker: más szempont alapján ítélünk, Te azt nézed, hogy az airsoft puska mennyire jól használható játék közben, engem az is érdekel, hogy mennyire hasonlít arra a fegyverre, amirõl mintázták, ill; hogy milyen puskáról másoltak.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
De irigylem a problémádat ...
Nem tudom ki hogy van vele, de én biztos nem vennék soha civil verziót airsoft-ból😊
Na mindegy, ha valaki felismeri, mi is lenne ez a CA M15A2 carbine, akkor írjon ide, vagy keressen privában. Összes wikis adatbázis + a Black Rifle szerint nincs ilyen modell; lehet írok egy levelet a CA-nak, mert kezd bosszantani😊
/me érthozzá <#idiota>#idiota>
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
valaki meg tudná mondani, hogy ez az airsoft fegyver melyik igazi puska másolata akar lenni?
Én arra tippelek, hogy a 723-as modellnek szánták, de elrontották a csõvastagságot, ill. A2-es hátsó célzót raktak rá, holott azokat A1-essel gyártották. Ha pedig az UAE-nek exportált 727-es modell akar lenni (amibõl vettek az amerikaiak is), akkor szintén gond van a csõvel, mert azok M4 csõvel készültek, amit nagyon könnyû kiszúrni.
Szomáliában a Delta Force a 723-as, és a 733-as modelleket használta, gondolom ezzel a puskával a CA az ott használt 723-ast akarta kiadni; a TM adta ki a 733-ast. Csakhogy amíg a 733-ast többféle csõvel, csõszájfékkel, hátsó célzósínnel... szerelték, addig a 723-as szabvány volt.
Szerintem vagy nem létezett a CA által gyártott fegyver, és teljes egészében a fantázia szülötte, vagy valamilyen nem szabványos változat. De ez az utóbbi lehetõség elég valószínûtlen, mert igaz ugyan, hogy a 80-as években a Commando változatokat nagyon lazán értelmezték (ugyanaz a kódjelû puska készült más vastagságú csõvel, csõszájfékkel...), csakhogy ez nem egy Commando modell, hanem egy 14.5 inch-es. Ezért amíg a TM 733-asa mindegy milyen rear sight-al, csõvastagsággal... készül hiteles marad, addig a CA 723-asa sajnos nem. Külön tetézi a dolgot, hogy van egy jó minõségû fotóm a 733-asról, amit valamilyen különleges alakulat tagja tart a kezében. Ezen nagyon jól látszik, hogy A1-es csõvel, (és célzóval) szerelték, tehát a CA M15A2 carbine-járól biztosan meg tudtam állapítani, hogy nem a 723-as modell, legfeljebb, csak az akar lenni.
(Átnéztem a civileknek szánt fegyvereket is, és ott sem találtam ennek a puskának megfelelõt😞 )
Remélem valaki azért meg tud cáfolni, elég szomorú lenne, ha megbízhatónak tartott airsoft gyártók ilyen "kutya" munkát adnának ki a kezükbõl. Ezek után elszállna minden bizalmam a fegyverek élethû megjelenésével kapcsolatban.
Kart EBR-hez milyen midcap-eket érdemes venni ami jól is mûködik?
Annyit sikerült kiderítenem, hogy ugyanolyan mint a Marui, elvileg azok a jók amik a Maruikhoz is ... De aztán azt olvasom hogy pl: a King Arms nem jó ...
Valami tapasztalata van valakinek ezzel?
Elõre is köszi!
amúgy a kadmiumos talán télen jobban bírja a hideget.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
En inkabb csokkentem a rofot.
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
Töltés: piros LED
Csepptöltés: zöld LED
Merítés: sárga LED
Az akku passz, sztem NiMH, de kérdezz rá.
Köszönöm, megfogadom a tanácsod.
Ugyanaz a termék ugyanannyiért. Honnan rendeljem, Nowarról vagy Airsoftgunról?
Köszi!
aludtam a dologra és jobban megfontolom h AK-t vegyek-e
a kérdésem az lenne h megéri-e a felárat a ez a CM042 vagy annyival nem jobb az AKM CM036 -nál ?
és hogy lehet-e rájuk silencert meg PSO szereléksint rakni ?
Core 2 Duo E6400 @ 2133MHz, Gigabyte 965P-DS3, 2 GB DDR2 Kingmax, Sapphire X1950 pro,
hmm..az kb 15 perc sétára van tõlem
ott árulnak airsoftot is?
az újgyõri fõtéri boltra gondolsz ugye?