border=0>
border=0>KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
Azért meg lehet érteni őket is !
Mostanában sokat járok AS boltokba ahogy gyűjtögetem az alapvető felszerelést ( ugye ami mindenképpen kell az általában sehol nincs ...), sokat állok a soromra várva és látok ám csuda dolgokat ! :))
Bejön a kigyúrt lapaj paraszt, vesz egy protektoros bevetési kesztyűt és azon vihorásznak a haverjával, hogy ezzel mekkorát lehet majd ütni !
Ha előttem valaki első fegyverét veszi a legelső kérdés, hogy milyen erős és hogy lehet-e tuningolni . Ismertségi körömben van aki GBB-t tart a kocsiban a kéregető csövesek "ellen" !!!
Valahogy ebben az országban minden elfajul ( mobiltelefon-mánia,ruházkodás...), és sajnos nagyon sok új ember azzal a szándékkal megy le játékra, hogy majd ennyi és annyi embert jól pofán lövünk ! Ez a "gengszter-stílus" ma nagyon megy nálunk !!
A másik fórumon olvasok szinte rendszeres balhékról játékokon, ez valószínűleg a fennt említett kesztyűs gyerekek csinálják ...
Ilyen megvilágításban sajnos igazat kell adnom a régieknek, hogy elegük van már abból, hogy ki kell szűrni a 10 újoncból a 3 értelmes embert .....De hát nyilván értelmetlen bezárni a kapukat mindenki előtt... Nehéz kérdés ez ! :)))Talán a megfelelő , rendszeres oktató játékok jelentenének megoldást, itt talán lemorzsolódna a sok Rambo-jelölt vagy átértékelné magában mit is akar, de ezt az oktatást meg ugye érthető okokból senki nem vállalja túl sűrűn .Én személy szerint még fizetnék is valamit annak a aki elmutogatja-magyarázza az alapvető dolgokat első játékom előtt , és nem kell majd élesben egy rajhoz beosztva , azt hátráltatva esnem-kelnem a pályán ...
Sok a Rambo-film a tv-ben, ezen nőttek fel, ezt akarnák megkapni egy AS játékon ez a baj ! :)De vannak kivételek is ...! ;)