Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punker
keletiben nézted? illetve modell boltban? vagy miskolcon az army-ban van 7500-ért frankó én azt néztem még.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

chilios
Akkor nem tudom milyet..
tipp? 10k alatt jó lenne.
SG rock
azigeen

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

Punker
ehhez a töltõhöz kéne egy átalakító mert alapból csak szivargyújtós (összesen 15 ezer) de nem fogsz kapni mert mind gyári hibás (nekem 6 db volt sz@r ezért megunták a Nowar-osok)

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

SG rock
igen ez a töltõ pár fokkal azért jobbnak néz ki 😄 de amúgy akksiból min. a NiMh -et vegyél. szvsz NiCd -ot nem szabad...

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

chilios
van ezzel.
így megúszok 1400 as pk-t
chilios
Na így elfogadható?
töltõ

akku
SG rock
" sõt a jó töltõ még fontosabb hosszútávon." én9s ezt próbálom neki elmagyarázni 😄

Punker
abba egy 2000-es aksi is bõven elég 😄

nem fogsz tudni kihasználni 4000-es aksit, fõleg nem rendes töltõ nélkül, sõt a jó töltõ még fontosabb hosszútávon.

chilios
3000 és a 4000 aksi között 2k különbség van 2k-ból nem tudok jobb töltõt venni 😊
chilios
Cyma CM.036 AK
Punker
átlag 2000-3000-es normális aksi mindenre elég, én a 8,4-es 3000-essel 6-7 ezer BB-t el tudok lõni, szl inkább vegyél kisebb aksit + jó töltõt!

SG rock
én ezzel csak aztmondom, hogy jobb venni egy minõségi drága töltõt, mint 2-3 akksit 😊 ugyanottvagy

Punker
mi a halálba kell neked 4000-es géppuskázni akarsz?????

chilios
majd vigyázok hogy ne tegyem tönkre,végtelen keretem nincs 😊
SG rock
sokat, eddíg 3játékon voltam vele és még mindíg van benne erõ 😄 és sztem még 1et simán ki is bír (nekem 4000mAh 8.4es akssim van, és innen rendeltem amit mutattam)

SG rock
szerintem ha már veszel egy jó akksit akkor be kéne ruháznod egy komolyabb töltõre. szvsz az ilyenekkel nagyon könnyû tönkretenni

chilios
és mennyit bír ez a 4000 es aksi?
Punker
este bedugod reggel leveszed.....

chilios
Értem,az a baj 8,4 es már 7 cellás,ahoz dárga töltõ van 😊
ill itt van egy töltõde ezzel 11,5 óra lenne a töltés.
Punker
8,4-es a normál aksi AEG-be, a 7.2-es a régi mûanyag gear-es cuccokba volt, illetve az AEP-ekben van.

chilios
mer? nagyobb kéne?
SG rock
hát jó, de miért akarsz 7.2 es akksi?

chilios
bocs ezt az aksit akartam.
chilios
akku
töltõ
Ez így összepasszol?
SG rock
ezek jó akksik igen

chilios
És ezek jó aksik?😛
töltõt milyet vegyek?valami gyors töltõ kéne..de olcsón
SG rock
ez drága
tessék és 1400Ft ért házhozszállítják 2-3 napon belül.

chilios
De ez milyen aksi Ni-Cd , Ni-Mh?

link
Nagy 8.4-es is csak átalakítással megy bele.

AKM teszt: http://pecs.softair.hu/akm.html

ASUS P5ND2-SLI, P4 3.2, 2*1GB DDR2, Club3D 6600 GT

Punkerwork
a 9,6-os szerintem nem fér bele, de lehet tévedek.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

chilios
link1
link2
link3

Az alábbi akkuk jók Cyma cm.036 AKM fegyverbe?
amúgy köszi a választ

ez egy viszonyitás volt nem akarok állatra lõni,csak gondolom ami a verebet beszéditi akkor az a dobozt is jól megkoppantja 😊

#18359: Állatra lõni szigorúan tilos. Javaslom olvasd el a MASZ-t; ha meg nem elolvastad és nem értetted meg, alkalmatlan vagy a játékra is.

#18360: kínai fegyvereknél elõfordul hogy a persely forog; azt nem szabad hagyni mert a súrlódás csak rongálja a GB házat; Loctite fémragasztót kell venni. Akkor van jól bejáratva, hogy ha a 3 fogaskereket tudod az ujjaddal finoman mozgatni.

#18361: boltban elég macerás lenne kipróbálni, hogy félrehord-e vagy sem.

(bocs ha túl nyersen fogalmaztam, voltak kedvesek ma megsz.patni a munkahelyemen)

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

Nem ez a végkövetkeztetés nálam is? 😊 Hiába volt erõs nem volt pontos az M4/16 rossz hopup megoldása miatt... még akkoris ha kivolt cserélve jobbfajta hopup-ra. Hiába is esküdöznek hogy pontos... sose lesz belõle sniper...de még támogató sniper sem. Egyszerüen rossz az alap.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

rögtön vásárlás elött ki lehet próbálni a fegyókat h nem lõ-e férre vagy ilyesmi ?

Core 2 Duo E6400 @ 2133MHz, Gigabyte 965P-DS3, 2 GB DDR2 Kingmax, Sapphire X1950 pro,

SG rock
hali

na most csináljuk a fém csapágyak bejáratását, meddíg forgatni a fogaskerekeket magukban? a persej is forg :S

ha egy rúgós olcsókategóriájú géppisztollyal fejen lövök egy verebet akkor mi lesz ? 😄
beszédül egy kicsit legalább ?

Punker
amiket felsoroltál egyiknek sincs köze a pontossághoz, egyedül a hopup számít az meg (ezt is ezerszer leírtuk már) az M4/16 családban a legsz@rabb legpontatlanabb mind közül.

folyamatosan énsem szívesen vinném szereltetni, úgyhogy onnantól a gyengébb rugóval használnám, a hosszú csõ remélehettõleg kopenzálja majd ezt és nemveszít a pontosságából/hatótávból + a gyengébb rugótól ugye elvileg tartósabb lesz az egész 😊 bár mivel full metal eért ez talán nem számít annyira

a "hézagolás" mit takar ?

Core 2 Duo E6400 @ 2133MHz, Gigabyte 965P-DS3, 2 GB DDR2 Kingmax, Sapphire X1950 pro,

akkumulátortól függ, hogy bírja-e a gyorstöltést.

6-7 ezer forint környékén már lehet venni olyan töltõt, ami NiCD akksi esetén kisütni is tud.

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

Punker
alap gyenge rugót 500 és 1000 pénz között kapsz, a szerelés hézagolás embertõl függ, gyakorlatilag nem érdemes folyton szereltetni, olcsóbb oldal fegyvert venni.

bardocz
Pár száz forint a rugó+a szerelési költség.A szerelés lesz a drágább:-)
very nice, na valami ilyesmit szeretnék összerakni 😄

beleolvastam a MASZ-ba és ha mondjuk veszek valami M16 hosszúságú fegyót ami 430FPS-t bír gyárilag, akkor ezt le kellene majd gyengítenem hogy esetleg valami CQB-re beengedjenek ? és ha igen akkor az mennyibe fájna ?

chilios
Milyen töltõt érdemes venni Cyma cm.036 AKM hoz?6 óra gyári töltõvel,legalább meg kéne felezni.
http://en.wikipedia.org/wiki/Image:US_Marine_M16A4_Rifle_ACOG.jpg

Ezen azért jól néz ki az acog.

chilios
lol 😄
DummyBoy
Vagy nézd meg a Softair.hu apróhirdetés rovatát, találd meg az eladó AK-mat, és érdeklõdj xD

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"