border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• lac coo
    Ilyen alapon akkor soha neki se álljon az AS-nek, mert csak kárt csinál ! ? :)Figyelve a védőeszközökre 370 FPS-el nem nagy bajt tud csinálni !
    A másik meg, láttam én már nem egy képen , öregek játékáról, poénból fejhez szorított fegyvert betárazva (!!) -ezt épp ma reggel néztem az FTP-n -, poénból gránátvetővel lövést a beszélgető tömegbe stb ....

Szóval senki sem különb a Deákné vásznánál ! Felelőtlen emberek mindenhol vannak, nem feltétele , hogy kezdő legyen és nem zárja ki ha 5 éve játszik is !

Bár én egy senki vagyok, de simán meghúznám a határt a nevezetes 350 FPS-nél ! Ahogy te is írtad néha nagyon jól jön egy erősebb puska, tehát bizonyos helyzetekben csak lehet valami hátránya a gengébbnek ( bár én nem tudom mi, tényleg nem megy messzebb az ágyú ...), szóval valahol nagy a kísértés, hogy menj a tömeg után, ha az ellen kezében kivétel nélkül 420 FPS van .

Ti mikor kezdtétek annyi előnyötök volt, hogy mindenki 300 lőt, gondolom más nem igen volt a springes korszakban ....