border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• lac coo
    Az aksid akkor 8.4 V-os.(1.2 V cellánként...)
    Szerezz egy 3-3300 mAh-ásat az bírni fogja. Vidd el szerelőhöz , hézagolja ki hogy könnyebben vigye a motor ,az is sokat segít .

400 FPS-t ma már alapból tudja a legtöbb ( inkább kínai ...) fegyver de semmiképpen nem kell a tuninghoz 200 000 ....
    Az más kérdés , hogy az erősebb rugó hamarabb nyírja GB-t és valszeg 10 000 BB után valami tönkre megy benne .

De ha elhiszed nekem , 350-380 FPS tökéletesen megfelel ! Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy kezdőként sokat volt a kezemben a saját 430 -as fegyóm és a kollégám 370 -es fegyója is, és én biza semmi különbséget nem látok a kettő között!!! Az enyém sokkal nagyobbat üt, de se nem megy messzebb se nem pontosabb !!! Csak azért meg minek erősebb, hogy valakinek jobban fájjon ?! ( Talán csak annyi előnye van az erősebbnek, hogy tudok nehezebb BB-t használni ,ezáltal szeles időben kevésbé hordja el a szél a BB-t...) Nem beszélve róla, hogy az erősebb puska hangján hallani már, hogy iszonyatos igénybevételnek van kitéve minden benne a gyengébbhez képest !

Egy szó mint száz méresd be valahol a fegyvered, 350-nél ne legyen kevesebb, hézagoltasd ki,hopup gumit cserélj benne ( az pár száz Ft...), hogy pontosabb legyen, vegyél egy fent említett aksit és sokáig fogod élvezni a cuccodat havi szerelgetés nélkül ! :)

De majd az öregek jobban elmondják neked .... Én még erősen kopter vagyok ! :)))