border=0>
border=0>KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
fps temakor: Azert erzem szuksegesnek az ero visszavetelet, mert olyan esemenyek mint pl ez erdekelne, de nem szeretnek egy szal pisztollyal reszt venni rajtuk. Azt pedig sajnos nem engedhetem meg per pill magamnak en sem, hogy ket AEGt vegyek, igy is kb 100-110K lesz a teljes felszereles.
Mas oldalrol kezdo kezbe azt hiszem nem is valo tul eros fegyver, plane amig meg nem tanulja az ember a tavolsagokat jol megbecsulni. Harmadreszt (bar talan ez annyira nem sulyos) a kisebb sebesseg, ugye a mozgasi energia negyzetes jellege miatt, kisebb energiafogyasztassal, vegso eredmenyben hosszabb akksi mukodesi idovel jar. Elmeleti szinten 400rol 350re csokkentve a sebesseg 7/8-a lesz, mig az energiaigeny 49/64, amibol a varhato mukodesi ido ennek reciprokaval (kb 36%) lenne hosszabb (persze egyeb, tenyezoket nem szamolva).
vedelem: Akkor Nowar masz kilove. Van valami otlet ami mukodne? Annyira a racsos megoldasert nem vagyok oda, olvastam par helyen hogy a BB, foleg a bio BB hajlamos rajta szettorni es csakazert is bejutni. Az ESS ICErol viszont csak csupa szepet es jot olvastam, de kene hozza valami maszk plane mivel
3. Arcvédő: épületben, belterekben zajló közelharc (CQB) játéknál arcvédő viselése KÖTELEZŐ! Az arcvédőnek teljes védelmet kell nyújtania minimum a játékos fogazatának. Arcvédő nélkül épületharcban TILOS résztvenni!
Olvastam, hogy paran a sensei maszk also reszet hasznaljak arcvedonek, azzal nem lihegnem ossze a szemuveget?