border=0>
border=0>KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
mstummer #19568 Volt a csapatban JG fegyver,sőt van is,jó igaz ez nem személyes tapasztalat. De azis tapasztalat ha egy csapattárs mond róla véleményt. Sőt M4-es is volt. Teljesen megvolt vele elégedve a tulajdonosa,bő fél évig semmi gond nemvolt. Egészen addig amég nem szerelt rá egy minőségi, m249-eshez árult szíjat. Nos a szíj valamiért elengedett, M4 betonra... test széttört. Ez ugyebár más müanyag fegyverrel is megeshet ebben az árkategóriában. Nem a fegyver hibája. / Azért megnéztem volna mi lett volna egy m249-el,ha már ahhoz készült a szíj/
Az hogy nincs ismeretem benne annyi hogy én nem használtam túl sokat M4-es airsoft fegyvereket, mert egyszerüen nem szimpatikusak. De használtam már pár fajtát kényszerből, nomeg a csapattársaknál tapasztalt dolgok alapján miért ne mondhatnék véleményt? :) Ha nálam lenne az ő fegyverük, nálam is ugyanaz megtörténhetne. Persze nem vagyunk egyformák.
Mondhattam volna Boyi M4-et is alternativának, de azokról több problémát tapasztaltunk a csapatnál. Azért elég cinkes ha úgy kell összeragasztgatni fegyvert :) Az egyik tagunknak az se segitett, egyszerüen kettétört neki, komolyabb külső behatás nélkül. Pedig mások meg ezeket dicsérték agyon.