Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rajtam nem múlik!

Elnézést!
milk41
+1

Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB

Mike at home
mi lenne a softair-es veszekedéseket ott folytatnátok és nem itt?
nem kell minden fórumot teliszarni

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

DannyL

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Hát igen, ennyit tudsz!
Nevetséges vagy!
De nem is kell, hogy elolvasd elég ha más megteszi és megtudja milyen jellemtelen sz@r alak vagy!

😊
Ha úgy gondolod, kedves bulldog, hogy ez reklám, szólj az illetékes elvtársnak, és törölje ki a nemkívánatos részt!
Mondjuk, ahogy visszaolvasgattam, ezt más is megtette már és ott sem jelentett problémát!
Nem igaz?
Nem kívánok írogatni erre a fórumra, és nem is tettem volna meg most sem, ha a „nagytiszteletû” kolléga, mellõzte volna a hozzászólását és a hazudozást!
A regem idõpontjából kiderül!
....ennyi....

Tisztelettel:
Cyrus A Csotány

😊
Punker
biztos sok érdekeset írsz, de mivel többszörösen bizonyítottad hogy az a kategória vagy akinek még a kérdéseit se szabad elhinni ezért nem pazarlom rá az idõt, pápá <#banplz>

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

sgmbulldog
Ilyen jól álcázott reklámot is rég láttam 😄

\"Kinek kezében fegyver, az Úrtól kérdezi, Ő felel: Van hazád, azt kell védeni.\" http://www.skorpioairsoft.hu

Kedves Punker!

Köszönöm a megtisztelõ címet, amint látod, a nevembe is beépítettem!
Leszek a fõcsótány!
Pár dolog nem világos, ismerjük egymást, találkoztál valaha velem, voltál a játékaimon?
Nem hinném, mégis véleményt alkotsz rólam! Szeretnél kitünni a tömegbõl mi?
Ránézésre informatikus vagy, leszel, ugye? Tipikus jól táplált napközis fejed van, pattanásos kisgyerek, akit már az oviban is csúfoltak, mert megbukott játékból annyira …….., igazi mama kedvence, késõbb tornából felmentve kategória! Te szerencsétlen, ki mondott neked olyat, hogy CQB 450-500 FPS! És ha így is lenne mi közöd hozzá? Azt mondják az az igazán szegény ember aki már ígérni, hazudni sem tud! Há te ide passzolsz!
Értelmes embernek tartod magad ???, mégis felülsz minden hazugságnak???, felhívtak titeket, igen, hát erre kíváncsi lennék! A blama az, hogy amit említettél az nem én voltam, ez kínos, de a softair illetékesei soha nem ismernék el, hogy mi az igazság, egyszerûbb hazudozni!

Most azoknak, akik kíváncsiak a másik oldal véleményére:
Igen nem tetszett a Masz, most sem tetszik, de idõvel be kellett látnom, hogy bizonyos dolgokban tévedtem, ezt sok helyen meg is említettem, sorolhatnám a neveket, akiket meg lehet kérdezni, de csak két személyt emelnék ki, Hitman, bulldog.
Sokan kérdezték, hogy valóban voltam e bent az airsoftgun-nál, nektek is elmondom, voltam bent-igen, kértem személycseréket-nem, egy nevet említettem, hogy állíthatnának rajta, ennyi! Ezt a kijelentésemet bármikor vállalom, bárki elõtt!!!
/ Bár az illetõrõl el kell, hogy mondjam, bármennyire is utál, személyes találkozásnál az intelligens emberi normákat betartja, pl: "köszönés" sok csapattársával ellentétben./

Tudod mit, rendszeresen bejárok a cybergyerekekhez, miért is, mert jóban vagyok velük, ahogy az airsoft érdekeltségbe tartozó emberek 99%-val!

Biztos ismered a mondást, ami így szól: "inkább uralkodok a pokolban, mint szolgálok a menyben" Lefordítom neked, hogy megértsd, inkább vagyok fõcsótány, / és teszek a közösségért még akkor is ha van akiknek ez nem tetszik, és nem feltétlenül azért mert rossz, hanem mert miért nem neki jutott eszébe, neked is bassza a csõrödet mi / mint egy utolsó ………., mint például te is! Te mit tettél eddig a közösségért azon kívül, hogy okádod a tüzet, és ha lehet, okoskodsz??? Ott voltál pár játék szervezésénél ?, az NAGYON kevés! Vagy BOLOGATSZ ahogyan elvárják tõled, az meg jellemtelen dolog!
Én legalább megpróbálom, amit nektek 4 év alatt nem sikerült, mert a ti fene nagy demokráciátok addig tart, amíg valaki azt mondja, amit hallani akartok!
Az új oldalon,/ amit nem csak én akartam megcsinálni, hanem sokan mások is, akik most mélyen kussolnak/, minden olyan lehetõség adott, ami addig nem volt elérhetõ. Picit több mint egy hónap alatt 300 regisztráció több mint 30 csapat,és tucatnyi játékszervezõ! Szerintem ezt nem kell magyarázni!
Ígértem valami a softair-en egy két embernek, betartottam, ti miért nem tudtok elfelejteni? Miért kell ilyen kétségbeesetten kapálózni, hazudozni, olyan emberrõl és alkotásáról és egy közösségrõl amit ti lenéztek, semmibe vesztek? A hazai AS közösség érdekeit nem szolgálja szerintetek és semmi esélye a fennmaradására, akkor miért foglalkoztok vele???
Nyilván nagyfiúnak érzed magad, mert van egy hely ahol valaki vagy, de nem azért mert kiérdemelted, hanem azért mert annak idején mondták neked, figyu kiscsávó, airsoftpolitika, vidékrõl is kell moderátor, mert megszóltak minket, hogy sok a pesti egy országos fórumhoz képest!

Na, ez túl hosszúra sikerült, ha valakinek kérdése van, megteheti!
Mivel nem szeretem a névtelen hõsöket:
Nagybányai Péter
Mail: [email protected]
Mobil:0620/6655610
Az álltatunk üzemeltetett oldalak:
www.airsoft-jatekok.hu
www.airsoft-jatekok.hu/forum
TeeCee-t nem én gyõztem meg, hanem ti!

Nyugodtan belinkelhetitek a softair-ra legalább lesz min csámcsogni!
Ahhoz értetek nagyon meg a keveréshez-hazudozáshoz!

UI: Ez az én saját véleményem, nem súgott senki!

Üdv mindenkinek
Béke Szeretet

Cyrus A Csótány
bardocz
Holnapra jó játékot mindenkinek,aki megy puffogtatni.
SG rock
na jó közben megnéztem képen, mi az a cut-off lever meg az érintkezõ saru, ígymár értem

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

SG rock
ezt a 2 mondatot lefordítanád számomra érthetõ nyelvre?

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

vagy az érintkezõ sarukat kéne megnézni

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

lehet hogy a cut-off lever -nél nem okés valami.

SG rock
na most megint lövöldözök vele és ha teljesen behúzom az elsütõ billentyût pl 1es lövésnél akkor ezt csinálja. de ha nem húzom ütközésig akkor meg nem csinálja ezt a hangot :S sorozatlövésnél továbbra is ez a hang van

SG rock
úgygondolom az lehet az a hang

SG rock
hát félig ja

ezt nem értem; lõsz egyet, utána még egyszer felhúzza a motor a rugót?

SG rock
hát de most nemtom mit csináljak, ilyennel még nem találkoztam

bardocz
Ha valami nem normálisan mûködik,az valószínû probléma.
SG rock
Szerintetek ez probléma? Remélem nem fog tönkremenni benne semmi

SG rock
hello

most próbáltam fegyverem, hogy végre jó-e. a motormagasságot állítgattam, csak kicsit meg vok rémülve, mert mikor lõ, a motornak utána kb 1mp-ig van egy kis hangja. Olyan az a hang , mint mikor nincs a fegyverben és üresben forog :S Nemtudom , hogy ezzel tudok-e menni játszani vasárnap.<#szomoru1>

vegyél TM MC51-et 😛

a KA-t meg holnap megnézem, ha lesz rá lehetõségem

Punker
na de ha nem tudom hogy adagol e akkor nem rendelem be 😄

20-as tárral max CQB-ra mennék, de oda meg nem a G3-assal.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

vegyél mûanyagot, azt lehet szórni 😛
(bár én betekertem az összes táramat sárga szigszalaggal, könnyû megtalálni)

nem veszünk 20-as STAR realcap tárakat? 😄

Punker
eddig soha nem volt az, de most lehet vennék még 1-2 tartalékot olcsót amiért nem sírok ha elhagyom 😄

okés (csak nem kevés a 3 db? :-P )

Punker
ha van rá lehetõség tedd már meg plz.

nem; a CA nem jó a TM-be, azt hogy jó-e a KA a CA-hoz, már nem tudom. kérdezd meg talán alien-tõl (illetve ha holnap kijön az egyik ismerõsöm, akkor kipróbáljuk az övével)

degenerator
zsebkomcsik meg zseblibsik nincsenek? jahogy õk mindig túlzásokba esnek?

(esetleg zsebkonzervatív)

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

Punker
Praksi azt mondtad a KA G3-as tárak nem jók a CA-ba?

DummyBoy
loool 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

sgmbulldog
Én az összesrõl írtam 😄

\"Kinek kezében fegyver, az Úrtól kérdezi, Ő felel: Van hazád, azt kell védeni.\" http://www.skorpioairsoft.hu

Punker
ezt mutasd meg nekik 😄

Punker
heSSler-rõl írja.

DannyL
<#conf>

sgmbulldog
Zsebnácik

Magyarázat: a zsebnáci olyan mint a magyar narancs, kicsit kissebbek, kicsit savanyúbbak, de a mieink 😄

degenerator
elöbb volt heineken, mint pártkongresszus, nem?

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

degenerator
miért nyilatkozol egyszerre sokak nevében? tán még 20an ott állnak mögötted, miközben írod a soraidat, és mindegyik egyetért, hogy nem kiváncsi kurfürstre?

bardocz
Nekem most itt flector van,meg vmi spré.Holnap bakancsban megyek suliba,az tartja😄
degenerator
hallod, én anno elestem úgy, hogy az orvos rakta vissza a helyére a bokámat. azt mondta, két hétig nem fogok járni, meg hogy ne nagyon erõltessem. persze osztálykiránduláson rossz hallani ilyet. rákentem 1! cm vastagon fastum gelt, és egész este pihentettem, másnap reggel már rá tudtam állni. két napra rá futva jöttem le a szalajka völgyben.

bardocz
Sajnos szombati játék ki fog nekem maradni,kisétálni nem tudnék 😞 Bokám alig látszik úgy bedagadt,hiába a borsó,meg a jegelés.
Nem elõször hozom fel Császárt. Sztem az a nyugalom szigete. Semmi vita semmi baj. Kár hogy most ideiglenesen pihen a hely.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

bardocz
<#eljen>
Viszlát!
Tudod a kettõnk jogértelmezése között az a különbség hogy én konkrétan csak ezt - büntetõjogot - három évig tanultam, te viszont nem, ennek ellenére okosítasz nagy bõszen róla, az érvrendszered meg kimerül abban hogy mindenki aki nem fújja a nótámat az karlengetõ náci.

Idõpocsékolás az egész elmagyarázni miért nincs igazad, mert amellett hogy semmilyen szükséges elõmûveltséged nincs meg hozzá, úgysem fogod belátni be, karlengetõ náci vagyok én is oszt' jónapot..

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

DummyBoy
© mstummer: Azt vártam már, hogy valaki felhozza a császári játékokat, tõllem nem lett volna ildomos, én sajna egyikre sem jutottam el, de haverok hívnak mikor mennek, és a kiírásokat is mindig olvasom 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

DannyL
Ahhoz képest hogy senki sem kíváncsi a másikra, elég jól elbeszélgettek. 😊

Miért agyilag sérültek hol nincsenek..? Hajjaj. Van abból épp elég szerintem, néztem a topicot amit linkeltél. Van ott egy-két másik klasszikus is..

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

Szerencsére a te jogértelmezésedre sem kíváncsi senki.
Több valódi, és igazán komoly II.vh-s német- magyar hagyományõrzõvel találkoztam, és õk is okádtak ettõl az SSHoroghereszt csoporttól, és nem óbégattak így a "jogaik" miatt, hanem normálisan hódoltak a hobbijuknak, a törvényeket tisztelve, és nem a kiskapukat, belemagyarázásokat keresve. Habozzon csak a szád, ettõl még nem lengetheted a karod kedvedre. 😄