Airsoft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elnézést!
nem kell minden fórumot teliszarni
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Nevetséges vagy!
De nem is kell, hogy elolvasd elég ha más megteszi és megtudja milyen jellemtelen sz@r alak vagy!
😊
Mondjuk, ahogy visszaolvasgattam, ezt más is megtette már és ott sem jelentett problémát!
Nem igaz?
Nem kívánok írogatni erre a fórumra, és nem is tettem volna meg most sem, ha a „nagytiszteletû” kolléga, mellõzte volna a hozzászólását és a hazudozást!
A regem idõpontjából kiderül!
....ennyi....
Tisztelettel:
Cyrus A Csotány
😊
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
\"Kinek kezében fegyver, az Úrtól kérdezi, Ő felel: Van hazád, azt kell védeni.\" http://www.skorpioairsoft.hu
Köszönöm a megtisztelõ címet, amint látod, a nevembe is beépítettem!
Leszek a fõcsótány!
Pár dolog nem világos, ismerjük egymást, találkoztál valaha velem, voltál a játékaimon?
Nem hinném, mégis véleményt alkotsz rólam! Szeretnél kitünni a tömegbõl mi?
Ránézésre informatikus vagy, leszel, ugye? Tipikus jól táplált napközis fejed van, pattanásos kisgyerek, akit már az oviban is csúfoltak, mert megbukott játékból annyira …….., igazi mama kedvence, késõbb tornából felmentve kategória! Te szerencsétlen, ki mondott neked olyat, hogy CQB 450-500 FPS! És ha így is lenne mi közöd hozzá? Azt mondják az az igazán szegény ember aki már ígérni, hazudni sem tud! Há te ide passzolsz!
Értelmes embernek tartod magad ???, mégis felülsz minden hazugságnak???, felhívtak titeket, igen, hát erre kíváncsi lennék! A blama az, hogy amit említettél az nem én voltam, ez kínos, de a softair illetékesei soha nem ismernék el, hogy mi az igazság, egyszerûbb hazudozni!
Most azoknak, akik kíváncsiak a másik oldal véleményére:
Igen nem tetszett a Masz, most sem tetszik, de idõvel be kellett látnom, hogy bizonyos dolgokban tévedtem, ezt sok helyen meg is említettem, sorolhatnám a neveket, akiket meg lehet kérdezni, de csak két személyt emelnék ki, Hitman, bulldog.
Sokan kérdezték, hogy valóban voltam e bent az airsoftgun-nál, nektek is elmondom, voltam bent-igen, kértem személycseréket-nem, egy nevet említettem, hogy állíthatnának rajta, ennyi! Ezt a kijelentésemet bármikor vállalom, bárki elõtt!!!
/ Bár az illetõrõl el kell, hogy mondjam, bármennyire is utál, személyes találkozásnál az intelligens emberi normákat betartja, pl: "köszönés" sok csapattársával ellentétben./
Tudod mit, rendszeresen bejárok a cybergyerekekhez, miért is, mert jóban vagyok velük, ahogy az airsoft érdekeltségbe tartozó emberek 99%-val!
Biztos ismered a mondást, ami így szól: "inkább uralkodok a pokolban, mint szolgálok a menyben" Lefordítom neked, hogy megértsd, inkább vagyok fõcsótány, / és teszek a közösségért még akkor is ha van akiknek ez nem tetszik, és nem feltétlenül azért mert rossz, hanem mert miért nem neki jutott eszébe, neked is bassza a csõrödet mi / mint egy utolsó ………., mint például te is! Te mit tettél eddig a közösségért azon kívül, hogy okádod a tüzet, és ha lehet, okoskodsz??? Ott voltál pár játék szervezésénél ?, az NAGYON kevés! Vagy BOLOGATSZ ahogyan elvárják tõled, az meg jellemtelen dolog!
Én legalább megpróbálom, amit nektek 4 év alatt nem sikerült, mert a ti fene nagy demokráciátok addig tart, amíg valaki azt mondja, amit hallani akartok!
Az új oldalon,/ amit nem csak én akartam megcsinálni, hanem sokan mások is, akik most mélyen kussolnak/, minden olyan lehetõség adott, ami addig nem volt elérhetõ. Picit több mint egy hónap alatt 300 regisztráció több mint 30 csapat,és tucatnyi játékszervezõ! Szerintem ezt nem kell magyarázni!
Ígértem valami a softair-en egy két embernek, betartottam, ti miért nem tudtok elfelejteni? Miért kell ilyen kétségbeesetten kapálózni, hazudozni, olyan emberrõl és alkotásáról és egy közösségrõl amit ti lenéztek, semmibe vesztek? A hazai AS közösség érdekeit nem szolgálja szerintetek és semmi esélye a fennmaradására, akkor miért foglalkoztok vele???
Nyilván nagyfiúnak érzed magad, mert van egy hely ahol valaki vagy, de nem azért mert kiérdemelted, hanem azért mert annak idején mondták neked, figyu kiscsávó, airsoftpolitika, vidékrõl is kell moderátor, mert megszóltak minket, hogy sok a pesti egy országos fórumhoz képest!
Na, ez túl hosszúra sikerült, ha valakinek kérdése van, megteheti!
Mivel nem szeretem a névtelen hõsöket:
Nagybányai Péter
Mail: [email protected]
Mobil:0620/6655610
Az álltatunk üzemeltetett oldalak:
www.airsoft-jatekok.hu
www.airsoft-jatekok.hu/forum
TeeCee-t nem én gyõztem meg, hanem ti!
Nyugodtan belinkelhetitek a softair-ra legalább lesz min csámcsogni!
Ahhoz értetek nagyon meg a keveréshez-hazudozáshoz!
UI: Ez az én saját véleményem, nem súgott senki!
Üdv mindenkinek
Béke Szeretet
Cyrus A Csótány
Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.
Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
most próbáltam fegyverem, hogy végre jó-e. a motormagasságot állítgattam, csak kicsit meg vok rémülve, mert mikor lõ, a motornak utána kb 1mp-ig van egy kis hangja. Olyan az a hang , mint mikor nincs a fegyverben és üresben forog :S Nemtudom , hogy ezzel tudok-e menni játszani vasárnap.<#szomoru1>#szomoru1>
a KA-t meg holnap megnézem, ha lesz rá lehetõségem
20-as tárral max CQB-ra mennék, de oda meg nem a G3-assal.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
(bár én betekertem az összes táramat sárga szigszalaggal, könnyû megtalálni)
nem veszünk 20-as STAR realcap tárakat? 😄
(esetleg zsebkonzervatív)
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
\"Kinek kezében fegyver, az Úrtól kérdezi, Ő felel: Van hazád, azt kell védeni.\" http://www.skorpioairsoft.hu
Magyarázat: a zsebnáci olyan mint a magyar narancs, kicsit kissebbek, kicsit savanyúbbak, de a mieink 😄
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
E.Gy.B.E. Airsoft Team
Idõpocsékolás az egész elmagyarázni miért nincs igazad, mert amellett hogy semmilyen szükséges elõmûveltséged nincs meg hozzá, úgysem fogod belátni be, karlengetõ náci vagyok én is oszt' jónapot..
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
Több valódi, és igazán komoly II.vh-s német- magyar hagyományõrzõvel találkoztam, és õk is okádtak ettõl az SSHoroghereszt csoporttól, és nem óbégattak így a "jogaik" miatt, hanem normálisan hódoltak a hobbijuknak, a törvényeket tisztelve, és nem a kiskapukat, belemagyarázásokat keresve. Habozzon csak a szád, ettõl még nem lengetheted a karod kedvedre. 😄