border=0>

border=0>



KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

  • Kurfürst
    #19387
    Hali,

    nowar.hu, 44 bázis, keleti/déli front,

    http://www.keletifront.com/shop/
    http://www.airsoft.hu/
    http://www.nowar.hu/
    esetleg http://www.airsoftbase.eu/index.php,

    ezek jó árú, megbízható boltok. Célszerű szétnézni, felhívni őket mert a weblapok finoman szólva összevissza vannak frissítve.

    Külföldről is rendelhetsz pár helyről, esetleg még jobb áron (ki kell számolni minden költséggel), de hosszadalmas (3-6 hét), a vámmal is tökölni kell. Most hogy a dollár magasan van, nem bizti hogy megéri.

    Az extra tár jól jön, de nem létszükséglet, ha nagyon pénzszükében vagy, inkább egy rendes/neked tetsző fegyver, tár ráér később is, max. néha utántöltöd. A fegyverekhez ált. high cap tárak járnak 250-600 BB kapacitással, az elég sokáig elég, és legalább megtanulod beosztani "locsolás" helyett.

    Ruhát lehet venni a 44es bázisban (is), az ár kb. ugyanaz, van olyan cucc ami máshol nem jellemző. A military boltok változóak, van ahol pofátlanul drága, szar minőség, ránézésre árazás stb. Ha BP-i vagy, a Jászai Mari tér - Szeráj Török gyorskajálda közötti kis boltot (gázmaszkos bábus) tudom ajánlani, korrekt árak, jó választék. Utángyártott cuccot ne vegyél.. német, magyar, brit, amerikai használt gyakorlókat pár ezer forintért megkapsz (én pl. Bundeswehr naci+párka kombót 2e+3e ért kaptam ott). Nem árt valami sapi is (boonie kalap, 2500 Ft körül), védi a fejedet és nem világít az arcod annyira. Erősen ajánlon az arc/fogvédő beszerzését (low cost megoldás ha megfelelő acélrácsból magadnak csinálsz, keress képeket játékokról ötletért, vagy csináltass Kakukkal a softairen 2500-ért).

    Védőszemüveg, a veszprémi blackwater honlapján a cikkek között megtalálod az alapinfókat, AS boltokban is lehet venni, vagy kis utánajárással munkavédelmi boltokban ugyanazt a szemüveget sokkal olcsóbban (relatív persze, olcsóbb szemüvegnél nem feltétlenül érdemes 1200 Ft helyett 700 ért átmászni a fél várost..). Szolid megjelenése ellenére ez pl. egy tökéletes szemüveg, nem torzít és nagyon ellenálló (tesztben légpuska közvetlen közelről meg se karcolta..): http://www.keletifront.com/shop/product_info.php?cPath=63_106&products_id=3343

    Későbbiekben ajánlott egy bakancs beszerzése, sokat dob a feelingen, biztonságon is. Olcsó megoldás a használt Bundeswehr (erről csak szuperlatívuszokban tudok beszélni), Magyar Honvédségi, osztrák, egyéb gyalogsági bakancs, de sok az utángyártott (szarok, szétesnek hamar) illetve széthordott, nem jó méretű.. Jászai Maris boltban érdemes szétnézni, a 22-es csapdájában is van csomó fajta, de átbasz a bácsi az árakkal. :( Illetve van egy nagyon kellemes munkavédelmi bolt, asszem a Lónyai utcában Bp-en, illetve Salgótarjánban valami netes bolt aminek a URL-jét most nem találom, de baromi jó cucca vannak jó áron, sok fényképpel, csomagküldéssel...