Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

az a kivitelezéstõl is függ. ha nem egységes a betûtípus, akkor jönnek elõ olyan esetek, hogy az most 1 vagy 7; 5 vagy 6, stb.

én maradnék a nickneves karszalagnál (már csak azért is, hogy visszakapjam, amiket kölcsönadtam, idáig vagy hármat húztak be tõlem...)

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

bardocz
Egyedül is el lehet lenni,de akkor szigorúan csakis hátulról,vagy bokor mögül halkan<#nevetes1> Egyszer sikerülne már 4 embert hátulról lekaszálni,jajj de jó érzés lenne😄
Punker
lehet hogy a kihívást keresi? ennyi elõnyt ad 😄

ez 1 qrvadrága sport/hobbi, de b@szhatod a millió forintos felszerelést ha egyedül vagy.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

bardocz
Míg a profisporthoz pénz a doppinghoz😉
Ezért is jó játék ez,nem lehet felszereléssel elõnyt szerezni a másik játékos ellen.Najó,max ruhával,mert fehér pólóban nem a legszerencsésebb,de hát akik pl itthon sivatagiban nyomják...Azokat én nem értem,de én csak örülök neki :-D
Punker
jó rajhoz, összehangolt csapatmunkához, nem pénz kell, hanem tapasztalat.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

bardocz
Ez kivételesen egy olyan sport,ami megtanulható amatõr módon is úgy,hogy profin ûzi az ember,és itt nem kell dopping.Max egy 3 napos játékra,vagy hosszabbra egy kis metamfetamin<#gonosz1>
Punker
baromságokat beszélsz de nem baj tõled már megszoktuk <#mf1>

Jó, akkor most ezt mondd el minden kezdõnek, aki egy fehér kendõt sem bír kicipelni a pályára. De mint eddig is mondtam, kísérletezünk. Szabad, ugye? A rádióforgalom 90 %-a már ma is egy nagyjátékon bullshit, legalábbis a nyílt nagy játékokon.

De nem akarok vitatkozni, csak leírtam nektek, hogy miért is lett kitalálva, mert itt már ment minden fuckság mindenkitõl.

Persze akinek nem inge... 😉
bardocz
Már van két ogre,csak egyikõjük lemaradt az "új" oldal regisztrálásáról,vagy nem is akar,nem tudom.
Mersant
voltam mar 200 fõs jatekon... nevet meg ugyan oda kene felvarni mint a hivatasosoknal van, es akkor ez is egyseges, ertelmesen is nez ki. nick egyezes nemigen valoszinu, hisz szinte mindenki regisztralva van a softairen, es ugye ez igy alapbol lehetetlen...es nekem senki ne mondja hogy konnyebb megjegyezni 1, akar csak haromjegyu szamot, mint azt hogy "verpisti". es ha valakivel "bajom" van, akkor ugyis odamegyek hozza es igy nem gond leolvasni a nevet. el tudom kepzelni ahogy a radioforgalom 40%a a szokasos tarskereso, masik 40%-a meg tippmix lesz, es neha talan hasznos infot is hallani majd...

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Mike at home
amig nincs benne pénz amatör is marad az egész

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

SG rock
hehe<#nevetes1> kb ennyi értelme van az egésznek <#buck>

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

Ja és persze ettõl még megmarad a nick, nem a szám alapján beszélgetnénk az emberekkel...
Egyelõre kísérletezünk, a nicket is lehetne, persze, de a szám alapján könnyebb szerintem, merthogy nincs kavarodás (azonos nickek esete). Meglátjuk, mi lesz belõle.
DummyBoy
Viccet félretéve, az ötlet nem rosz, a kezdeményezés mégjobb ... a megvalósítás terve kicsit kacska ...

Csak magamból és a számmemóriámból kiindulva ... egész nap számokkal dolgozom ... hétvégén ha kimegyek lõni, valszeg geostacinárius ívbõl szarnám le milyen szám van odaírva, elvbõl nem jegyzem meg õket évek óta ... sajna munkahelyi ártalom ...

Viszont sokemberes játéknál nem lenne hülyeség mondjuk BECENÉV arra a karszalagra ... és akkor a kecske is megmarad és a káposzta is jóllakik ... Ebben viszont ott a lehetõség, a más nevével való visszaélés ... Viszont ez számoknál is ott van (Nézzétek el nekem, ez is szakmai ártalom ...)

Mongyuk egy Hekker-t, vagy Dámmi-t lényegesen egyszerûbb megjegyezni mint a 314-et (Százpí - stipstop enyééééém!!!! <#idiota> <#hehe>)

Ráadásul ha már kezd összeszokni egy brigád, akkor hülyén hangzik, az öreg barátom, 387, derég láttalak, gyerekek? Asszony? Hogyishínak?

Egy utópisztikus jövõben elképzelem a difólt helyre felrakott névfelvarrót mindenkin, de mivel nekem sincs még 😊 ezért nem jár a szám ...

Szervezõk szempontjából biztos jobb mint a semmi, de kicsit szvsz személyesebbre lehet venni ...

No offense, csak ötlet ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

bardocz
Amúgy dresscode meg karszalag nélküli játék 20 fõnél simán megy.1-2 tk van,de az még kibírható.Szegény srác nagy nehezen lejutott a faluba,én meg azt hittem,hogy ellenség,és lelõttem😄 Ott még 2x lõtték le rajtam kívül😄
Punker
és most a vita kirobbanása elõtt megyek az ovodába/iskolába a kölkökért 😄

Punker
nem akarlak megbántani (tudom hogy megfoglak) de te az az ember vagy akivel szívesebben dumálok a LEGO topic-ban mint itt, a mai napig nem értem mi p@csnek játszol? és az hogy te szervezni akarsz vicc kategória bár tudom hogy te a pénz miatt akarod csinálni, aminek a gondolatától meg hányok.....

Mike at home
nem aprózom el
majd hívok segítséget, nem kell aggódni

ellenben nem lesz karszalag, az már most biztos és még dresscode sem
észnél kell majd lenni 😊

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Punker
drukkolunk csak elõbb kezdj el kicsiben szervezni mondjuk 20-30 fõ 😄
ja és a játékosoknak és ne magadnak szervezd 😄

Mike at home
ha nmegnyerem a 2 mrd-t, megigérem lesz 500 fõs játék, igazi helikopterrel, meg faszomtudja még mindennel 😄

drukkoljatok 😄

Menj le egyszer egy nagyobbacska (200+) fõs játékra és nézd meg, hányféle helyen képesek az emberek a névfelvarrót hordani, illetve hányan nem is hordanak. Egyelõre a háromjegyû számokkal kisérletezünk... Senki nem mondta, hogy márpedig ezt uszkve azonnal, de azonnal. És igen, Punkernél is ott a pont, láthatóbb és nem mellesleg könnyebb ezt felvállalni (akár szervezõileg is), mint azt, hogy névfelvarrókat csinálgassak az embereknek.
bardocz
egy számot könnyebben megjegyzel a harc hevében,és könnyebben olvasod le.Ennyi.Amúgy én se fogok sorszámokat írogatni sehova,mivel ha 20 játékos ismer,abból is páran csak látásból.Ráadásul ált. nem bardocz,hanem dávid néven mutatkozok be,így nem tudják melyik vérpistike volt a fórumról<#eplus2> Na nem mintha sokszor olyan sokszor szólnának rám,egyszer kellett akkor is azért,mert én voltam a medik,és játék elején ez méh kiment a fejembõl...
Punker
1 okot tudok kitalálni, a név (vagy számozott csuklószalag) felvarró nem mindig látszik olyan tisztán mint 1 nagy számozott karszalag.

Mersant
fejtsd mar ki mivel jobb a szamozas a nicknel. ne mond hogy konynebben megjegyzed hogy 1254674 levette a szemuveget, mint hogy pl. xteecee ... sokkal konyebb archoz nevet parositani mint szamot. hulyeseg ez az egesz szamozas mizeria...

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

És annak is, aki nemcsak szervez, hanem elõször megy le egy nagyobb játékra és gondja van valakivel, mert pl. emlegeti a felmenõit.
Punker, akiét szeretné megtanulni, megtanulja úgy is. Viszont aki nem akar 500-1000-10000 nicknevet fejbõl nyomni (mondjuk aki gyakran szervez és nemcsak baráti körben), annak ez nagy könnyebbség.
Amúgy tök jó, hogy nicknevet magatok választotok, ott bezzeg nincs berzenkedés, a számozás csak egy másik, egyszerûbb módja ennek.... Tessenek már a krumplit is használni, azért van.
Punker
lehet, de lehet hogy így nem is fogja soha megtanulni a nevét, személytelen szám lesz a sorban.....

Valaki esetleg még egy kis pocskondia? picit hulladék hangulatom van máma... <#eplus2><#eplus2><#eplus2>
Sõt, van amikor én már a 100 fõnél is bajban vagyok... Nem ismerhet mindenki mindenkit. A szervezõ meg vakarja a fejét, hogy XY látott egy woodlandben sisakkal emberkét és baja van vele. Aztán mikor elõkerül, nem is õ volt, meg izé... A számot nehéz letagadni és könnyû is így megkereseni, mert tudjuk, hogy a karszalagon van és nem a háta közepén egy fecnin.
Nos, amennyiben valaki egy 500 fõs játékon (tudom, fikció, de két három éven belül simán lehet mindennapos), mindenkit meg tud ismerni, na erre akkor mondjatok egy jó megoldást. Tudom, a nicknév, de egyszerûbb egy számot felkarcolni karszalagodra (akár egy filctollal), mint a névfelvarróval szenvedni, fõleg a kezdõknek.
Csak ha már a legendáknál tartunk megint....
Kvityám, ha már itt tartunk, a RAT fórumról ki lett letörölve, mint felhasználó? Mert én senkirõl sem tudok, hogy le lett volna törölve.
DummyBoy
Én ha eccer játékszervezõ leszek akkor 12 fõs rajokat akarok látni a játékaimon minden csapatból...

Mondjuk lesz egy 2008-as raj: Miss Januártól Miss Decemberig ...
2007-es raj: ugyanígy ... Kék csapat: Playboy, Piros csapat CKM ...

Védõszemüveg viselése kötelezõ. (Minden más tilos ...)
Természetesen az életkor maximalizálva lenne, hogy Anettka és Cini kiessenek a szórásból ...

Tuti az én játékomon lenne a legtöbb emberke aki szpektatornak jönne 😊

Hûha 😊 És akkor mi van? A játékszervezõ nem határozhatja meg, hogy kit akar látni a játékán? És tényleg ne igyatok többet...
Punker
ne igyatok többet

DummyBoy
Ja ... Kell majd piros vagy kék kendõ, sorszámos kendõ, fehér kendõ, meg arcvédõ kendõ, meg fejkendõ ...

Bakker ... simán lenyomjuk a hastáncos lányokat a kendõfelvásárlópiacról <#banplz>

persze, beordítod valakinek a számát, az meg visszakiabál "Már megvolt, f.szom, nem hallod?" <#banplz>

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

DummyBoy
Lol ... számháború 😊 Többtízronygos szerelésben 😊

98467754 MEGVÓÓÓÓTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!! <#hehe>

(Ja ... hobbierszoftosok vol. 2 ... A múltkor az Orange County Choppers-ben is nyomták az irodában ... és nem volt rajtuk szemüveg!!! <#ejnye1><#idiota>)

Mersant
<#eljen> ez jo volt....<#eplus2>

Mike at home
és akkor már lõni sem kell, elég leolvasni egymás számát 😄

DummyBoy
Az tuti ... hétvégén pl. belefutottam pár kissrácba akik vadul puffogtattak a garázssoron ... Cyma shoti + (szerintem ....)springes M-valamik ... még jó hogy egyikben sem volt BB ...

Punker
értem, hát akkor ja. 😄

Másként értelmezzük szerintem az aktívat:
én azokat tartom annak, akik a játék/sport mellett a közösségért is tesznek, legalább a saját szintjükön, többé-kevéssé rendszeresen.
A többiek inkább csak játékosok véleményem szerint.
Punker
aktív játékos sokkal több van szerintem, csak nem látjuk õket.

Való igaz, csak a bergeten 1200+ ismeretlen ember volt, jó néhány azonos nick-kel..... itthon összesen nincs ennyi aktív játékos és nincs nick egyezés sem. A többi stimmel 😄
Fura mód softair.hu-s játékregek is törlõdtek, pl csak a piros vs kék játék kapcsán. Ebben az a LOL, h csak az adatbázis tulaja illetve a játék kiírója tud reget törölni. (önálló modul, adminok sem férnek hozzá...) Vajh ki törölhette? 😄

Éljen a demokrácia s éljen a szólásszabadság 😊))))))
Csapattársad nem arról írt nem is olyan régen hogy sorszám a Bergeten is volt..? Az igazolvány viszont szerintem sem jó ötlet..

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

Majd rájönnek, h az egész kitalált rendszer elvi hibás és éppen e miatt használhatatlan 😊 De nem az én dolgom, megoldják.
Csak most a tisztogatással vannak elfoglalva az ifjak. 😊 Valahogy egyre több reg, stb törlõdik "véletlenül arra járva" pl a RAT fórumról is. Ilyenkor persze óhatatlanul elõjön, hol is van kettõs mérce és hol is van ok sírni a diszkrimináció miatt 😊) bár sztem egyik törölt sem lesz önjelölt mártír.

Éljen a demokrácia s éljen a szólásszabadság 😊))))))