border=0>
border=0>KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
shatanka #19099 Anno én is úgy indultam neki, hogy gyerünk játszani 50 000 ftból.
Na kkor vegyük fel a kapcsolatot az egriekkel. Megtaláltam rommelékat beszélgettünk. Rájöttem, hogy a szemvédelem fontos azon ne sporoljak. ESS LAND asmc.de 16 000. Kellene valami terepszinü ruha. Mind1 milyen csak occo legyen. Angol mintás gatya, német pöttyterep felső, woodland sapka. Meg akkor tak mellény is van eladó ( 1500 + 1700 + 2000 ). 2000 ft horvát oks jöhet. Többet nem költök ruhára, már csak fegyver kell. JG M16 átnézve kicserélve benne ami kell 35 000. plusz egy zacsko 3000 Blaszter. Első játék kiderül, hogy az aksi kuka. Akkor vegyünk, de csak jót gp 8.4 3300 Mha jött is 12 ezerért. Ok na akkor nekem ennyi elég, de tényleg.
Majd rájöttem, hogy ne jó ez a felemás ruha, így egy woodland gyakorló 5000. Közben a műanyag testet sikerült eltörnöm a fegyveren. Fémtest + hop up kamra 14 000.
De rossz, hogy szomjazok játék közben. Kulacs 2000. Meg a fegyvert is vigyük előírás szerűen 2500 fegyvertáska. Jó az m16 csak erős. Épületben mindek okozzak fájdalmat valakinek. Cyma glock jött is 9000 ftért.
Jó a milsim meg minden, de kellenek midcap tárak. 7500 3 db CA.
Meg milyen laza a red dot 12000 szereléksínel együtt.
Jó a viper mellény, bejön. Akkor 5000 ( jutányos áron ivózsákkal együtt )
Pisztolynak comtok. stb stb....
Remélem átjött, hogy egyszerűen nem lehet abbahagyn, mert mindig van mit fejleszteni venni.
Ui. Nemsokára rendelésre kerül egy full goratex ruházat és egy nagy 80 l táska is.