Airsoft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
akkor lövök nehezebb BB-vel, meg amúgyis snipert csináltam belõle
Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.
megvan a tuniongcuccom az m16-hoz
fém testet most veszek softair-rõl , és van egy guarder csapágyazott fém rugóvezetõm egy guarder SP 120as rúgóm meg egy guarder egyrészes hopuprendszer. 😊
és végülis egész olcsón kijöttem
gondoltam már rá, hogy kéne ott pályát üzemeltetni, üzleti alapon
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Amugy jogsit szerezd meg. Hosszutavon jobb az! Famasod meg barmikor lehet.
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Kadikcsan, Oroszország
Guankanjima, Japán
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
nekem is fekete mellényem van; nem érzem sokkal melegebbnek 😛
a fával rambózás nekem is megvolt; azt hittem egy piros karszalagot látok, közben csak a fa virágát lõttem... 😊
Én postával 4k-ért vettem AK-hoz chestriget az ehobbiról, amibe 8 tár belefér + egyebek, és sokkal jobban bejön mint a horvát cucc (Próbáltam ...) ... ráadásul rengeteg tipus van fillérekért ... 2 hónap alatt kispórolod az árát ha télleg érdekel 😊 Ráadásul majd mindegyik fajta kapható majd minden színben ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Mellényt találhatsz már 1 doboz bb árában is😊 Cameleon militaryban asszem 3500 a horvát,aztán van-e raktáron vagy nincs,az más kérdés.
de ismersz, milyen szépen lõttem a bokort, meg amikor ott feküdtünk a fát 😊
tegnap semmi ilyesmi nem volt 😊
(bár szerintem annyi nem is kell 😊 negyedévre elég lesz egy doboz, igaz 0,20-as már kezd kifogyni 😞
a vám az attól függ, milyen kedve van az ügyintézõnek 😊
Amúgy erre mennyi lenne a pk+vám?Azt tudom,hogy fényév,míg ideér,de itthon ennyiért veszek jó esetben 2db tárat.
a tegnapi játékon is több mint 40-en voltunk, asszem csak ketten használtunk midcap tárakat (ill. a másik se, mert az új A&K M249-ét tesztelte)
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
amúgy rosszul fogalmaztam: a nagyobb bajom az volt, hogy szinte csak a TM gyárt FAMAS tárakat, azok meg olyan árban is vannak... Bár Zephyr-el váltottam pár levelet, azt írta a JinPeng tárak jók a Maruihoz: RSOV
szal arra gondoltam, hogy a gyári 60-as mellé még 2*2 db ilyen kínai tárat berendelek, aztán jövõre megyek én is Falludzsára 😊 (feltéve ha meghívnak)
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
70-es tárakat használok a G3-hoz.
meg ahogy magam ismerem, ott lapul közel 100 ezer pénz a számlámon, úgyis kitalálok valamit, hogy mivel kéne bõvíteni a felszerelésemet (a legközelebbi projekt az MP5 midcap tárak beszerzése lesz)
a FAMAS-ban meg pont az tetszik, hogy egyedi. ahogy Zephyr mondta, "úri huncutság" 😄
egy gond van vele, csak 300-as hicap és 60-as lowcap tárakat gyártanak hozzá :S
E.Gy.B.E. Airsoft Team