Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mersant
attol meg az FPS marad, hisz ugy is 0,20-al kronozak. nem 100% hogy neked is ilyen magas erteket ad majd a tuning, fugg a tomitettsegtol is. csak gondoltam szolok, ne erjen meglepetes

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

SG rock
pfff...

akkor lövök nehezebb BB-vel, meg amúgyis snipert csináltam belõle

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

Mersant
haverom M16osaba csak SP 120-as rugo lett beteve, meg Guarder gumi es ugy lott 420-430 kozott.

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

SG rock
nekem 380at mondtak

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

Mersant
ez mar 430 folott lesz igy...

SG rock
haha

megvan a tuniongcuccom az m16-hoz
fém testet most veszek softair-rõl , és van egy guarder csapágyazott fém rugóvezetõm egy guarder SP 120as rúgóm meg egy guarder egyrészes hopuprendszer. 😊

és végülis egész olcsón kijöttem

Mike at home
csepelmûvekkel az a baj, hogy már mindent eladtak
gondoltam már rá, hogy kéne ott pályát üzemeltetni, üzleti alapon

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

A FAMAS es a G3 ROFjat ne hasonlitsuk mar ossze. Asszem 2,5 sec/lowcap. 😊
Amugy jogsit szerezd meg. Hosszutavon jobb az! Famasod meg barmikor lehet.

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Mersant
de oda gondolom nem lehet bemenni. haverom ott dolgozik a kornyeken, o is mindig emlegeti hogy milyen jo lenne oda beszabadulni...

VRSDM
van, csepelmûvek...

u dont have to listen anybody else but me

Mersant
hm, szep....el kene inteznunk hogy MO-n is legyen 1 szellemvaros 😊

WOW, itt mekkora játékokat lehetne rendezni <#merges2><#szomoru1>

Kadikcsan, Oroszország

Guankanjima, Japán

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

a legegyszerûbb az, hogy megtartasz 4-6 tárat, a maradékot eladod. én is valszeg egy sráccal "felesbe" rendelünk egy tízes doboz MP5 midcap csomagot.

nekem is fekete mellényem van; nem érzem sokkal melegebbnek 😛

a fával rambózás nekem is megvolt; azt hittem egy piros karszalagot látok, közben csak a fa virágát lõttem... 😊

DummyBoy
Nézz szét Gunneren,RSOV-n vagy Ebaybanneden vagy ehobbyasia-n is mellény ügyben ...

Én postával 4k-ért vettem AK-hoz chestriget az ehobbiról, amibe 8 tár belefér + egyebek, és sokkal jobban bejön mint a horvát cucc (Próbáltam ...) ... ráadásul rengeteg tipus van fillérekért ... 2 hónap alatt kispórolod az árát ha télleg érdekel 😊 Ráadásul majd mindegyik fajta kapható majd minden színben ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Mike at home
mondjuk golyóálló plexipajsz sem volna utolsó

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

bardocz
Esetleg golyóálló kisteher nem kell?😄DD
Mike at home
és legyen a hátán SWAT felirat 😄

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

bardocz
Miért?😮 Beledöglesz a melegben.Vagyis a napsütésben.Nekem ez most tökéletesen megfelel,igaz picit rövidnek érzem.
Mike at home
nekem fekete kéne

bardocz
Amúgy múltkor Bényén egy fával farkasszemet néztem,de nem mertem lelõni,nehogy lebukjak,nagyon emberinek tûnt,ez van akkor,ha az ember egyedül rambózik😄DD
bardocz
😄D

Mellényt találhatsz már 1 doboz bb árában is😊 Cameleon militaryban asszem 3500 a horvát,aztán van-e raktáron vagy nincs,az más kérdés.
Mike at home
a mid-cappel meg az a bajom, hogy akkor kellene mellény is, na az meg megint pénz

Mike at home
nekem is, igaz erre soxor ketten voltunk öcsémmel
de ismersz, milyen szépen lõttem a bokort, meg amikor ott feküdtünk a fát 😊
tegnap semmi ilyesmi nem volt 😊

bardocz
Jaja😊
bardocz
Március óta nekem ez a 3. csomag bb-m,de ics-bõl maradt 1000-1500,hát hiába,hülye módon kezdtem.
Mike at home
túl sok a fölösleges pénzük 😊

Mike at home
én most léptem le melóhelyrõl, szal nekem már az is nagy szám lesz ha havonta veszek 3000 bb-t 😊

(bár szerintem annyi nem is kell 😊 negyedévre elég lesz egy doboz, igaz 0,20-as már kezd kifogyni 😞

bardocz
Nem kell,de sokan mégis csak locsolnak.
bardocz
75$+vám ha van,tehát egy 100-asból van 10 darab táram.Ez még mindig bónuszár.
Mike at home
hicappal sem kell locsolni ész nélkül 😊

bardocz
Hong Kong Post Airmail part 2
7-10 days delivery : 2 kg(s) $30.00
airmail-re mennyit ír ?

bardocz
Legolcsóbb 30,legdrágább 118$
a postaköltséget azt te is meg tudod nézni; regisztráld magad a Gunner honlapján, tedd be a kosárba, és a kifizetésnél többféle postázási alternatívát fog megadni, mindegyiket konkrét összeggel.

a vám az attól függ, milyen kedve van az ügyintézõnek 😊

bardocz
Jó lenne már valami midcap tár,hogy én is verhessem a mellem😄
Amúgy erre mennyi lenne a pk+vám?Azt tudom,hogy fényév,míg ideér,de itthon ennyiért veszek jó esetben 2db tárat.
az egyik srác ilyeneket használt AK74-hez és AK Betához, adagolási probléma nem volt egyikkel sem, hiba nélkül illeszkedett a fegyverbe, és ahhoz képest hogy mûanyag, meglepõen masszívak; ár/értékben jobbak mint a fém tárak (meg tárazás közben úgysem arra fogsz figyelni, hogy "hûû de fasza fém táraim vannak", hanem "gyorsan már bakker, itt lõnek ránk" 😄 )

bardocz
És milyen minõségûek?4.5$-os darabár nekem megérné.
Jó a Cymához ;-)

bardocz
Aki gunnerrõl rendel az is szóljon A:SD:AS:ASD Ennyi pénzért hülyének is megéri,úgyhogy nekem is,persze csak ha jó a cyma-ba.
kipróbálnám én is, csak sajna Miskolc túl messze van :S

a tegnapi játékon is több mint 40-en voltunk, asszem csak ketten használtunk midcap tárakat (ill. a másik se, mert az új A&K M249-ét tesztelte)

bardocz
Pedig lõszerlimites játékok sokkal jobbak,nincsen fölösleges locsolás.Eddigi legjobb az volt,amikor lõszerlimit+egyelövés.
Punker
hát ez csak szokás kérdése én idén több limites játékon voltam mint simán, pl Vadkanoknál gyakorlatilag már csak lõszerlimites játék megy.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

bardocz
Valaki nem szándékozik rendelni wgc-rõl mostanában?
valszeg nekem se lenne kevés, csak itthon semmilyen milsim-jellegû játék nincs; még a lõszerlimites játékra is sokan húzzák a szájukat. van olyan ember, akinél a rövid sorozat 90+ BB-nél kezdõdik, és hord magával 4 db 600-as tárat...

amúgy rosszul fogalmaztam: a nagyobb bajom az volt, hogy szinte csak a TM gyárt FAMAS tárakat, azok meg olyan árban is vannak... Bár Zephyr-el váltottam pár levelet, azt írta a JinPeng tárak jók a Maruihoz: RSOV

szal arra gondoltam, hogy a gyári 60-as mellé még 2*2 db ilyen kínai tárat berendelek, aztán jövõre megyek én is Falludzsára 😊 (feltéve ha meghívnak)

Punker
3 db-ot + 2 db 95-ös gyorstöltõ még sose volt kevés.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

és mennyit használsz? :-)

Punker
az miért baj?
70-es tárakat használok a G3-hoz.

a jogsival az a bajom, hogy k.rva drága, és nem tudok vele mit csinálni, mert autóm sincs 😊
meg ahogy magam ismerem, ott lapul közel 100 ezer pénz a számlámon, úgyis kitalálok valamit, hogy mivel kéne bõvíteni a felszerelésemet (a legközelebbi projekt az MP5 midcap tárak beszerzése lesz)

a FAMAS-ban meg pont az tetszik, hogy egyedi. ahogy Zephyr mondta, "úri huncutság" 😄
egy gond van vele, csak 300-as hicap és 60-as lowcap tárakat gyártanak hozzá :S

Jogsi. Famas egyébként nemrossz, de nekem nem kéne 😊 Elvbõl 😄

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Punker
én a fegyver+vadász vizsgát tologatom 6 éve 😄