border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• mstummer
    Az MP7 felejtős szerintem airsoftra. Sajnos a teljesítménye alulmúlja az AEG-eket. Egy AEPnél jobb egy fokkal, viszont nem annyival jobb hogy megérje pisztoly helyett használni, a mérete miatt. Sima CQB játékra ahol csak közeli távok vannak talán jó.
    Eddig valahány ismerősömnek volt eladta.

Egyébként a fegyverválasztással kapcsolatban szerintem az airsoftos emberek döntő töbsége úgy van hogy ha hasonlít nagy vonalakban az már jó. Ergo hozzád képest felületesen választanak. Többnyire a kinézet számít ahogy már írták előttem. Azis lehet hogy valaki megvesz egy 99%-osan reális fegyvert, de fogja és kicserél rajta ezt azt mert úgy tetszik neki, ezzel elcseszve azt ami neked mondjuk tetszene. Egyébként kevés airsoftost láttam aki ne módosított volna valami apróságot a fegyverének a kinézetén.
    Én konkrétan elég nagy fegyvermániás vagyok, de az általad említett dolgokat én se vettem észre. Jó ez annak is köszönhető hogy hidegen hagy az M4/16 sorozat.
    Konkrétan AK mániás vagyok azon belül 74-es AK. Van egy CA AK-m (SLR105) ami tényleg civil replika. Mégcsak nem is oroszok által gyártott fegyvert másoltak hanem egy bulgár-amerikai kooperációban készültet. Ezen is tapasztalhatóak kisebb eltérések, de bőven belefér.
    A másik AK-m egy Kalash AKs74u, tulajdonképpen VFC klón. Ez már hitelesebbnek mondható kialakításra.